تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: یه مشکل سخت افزاری عجیب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض یه مشکل سخت افزاری عجیب

سلام دوستان
    چند روز پیش در اثر نوسانات برق هارد کامپیوترم بدسکتور شد حالا شاید شما بگید از کجا فهمیدم خوب حالا بهتون میگم :
    وقتی میخواستم برنامه ای رو تحت ویندوز اجرا کنم اجرا نمیشد و میگفت که هاردت بدسکتور داره و همینطور اگه میخواستم برنامه ای رو اینستال کنم اصلا اجرا نمیشد خوب بعدش میفهمید من چیکار کردم :
    من خیال کردم بدسکتور نرم افزاریه اومدم کل پارتیشنامو پاک کردم و بعدش پارتیشن های جدیدی ایجاد کردم و بعدش همشو فرمت کردم و تو درایو سی یه ویندوز جدید ریختم خوب اوضاع یکم بهتر شد اما یه اتفاقی افتاده که آدم شاخ در میاره :
    فرضا من میخوام یه برنامه رو با پسوند exe رو هارد کپی و بعدش اینستال کنم، خوب من اینکار رو براحتی انجام میدم اما اگه بعدش من ویندوز رو ری استارت کنم و وارد ویندوز بشم دیگه اون فایل exe دیگه اجرا نمیشه و مطمئنم که مشکل از برنامه نیست و از موقعی که هارد بدسکتور نشون داده این مشکل برام پیش اومده و در ضمن هارد هم صدای زیادی میده
    حالا من از شما دوستان کمک میخوام که باید چیکار کنم ؟
    چطوری میتونم بدسکتور که به احتمال زیاد سخت افزاریست رو تشخیص بدم کجاست و راهی برای تعمیر آن هست و در ضمن من چطوری میتونم بدسکتور رو از هارد جدا کنم ؟
    لطفا اگه لینک برنامه های مورد نیاز بنده را هم دارید بزارید ؟
    راستی از علایم دیگه بدسکتور چیه؟
    بای

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

براي قدم اول Disk Defragment رو انجام بده .
    در قدم بعدي برنامه هايي هست كه هارد رو Sector به Sector چك مي كنه و اگر بد سكتور داشته باشه مشخص مي كنه .
    در صورتيكه بد سكتور داشتي Low Level Format رو انجام بده يا از برنامه هاي مربوط به Zero Fill براي رفع مشكل هاردت استفاده كن .
    موفق باشي .

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

نمیدونم چرا تا یک مشکل واسه کامپیوتر پیش میاد همه میگن بدسکتور!!!!!
    شما احتمالا کرم W32.Ztob گرفتی و یا کرم های مشابه که بعضی مدل هاش ایجاد بد سکتور میکنن (نگفتی تو تنظیمات مادر بوردت Bad Sector آنتی ویروس فعال بوده یا نه؟؟؟؟)
    2- اگر هاردتون سر و صدا میده مشکل جدی داره و باید به متخصص نشونش بدی و سریعا از اطلاعات مهمت BackUp بگیری چون میخواد مرخصت کنه!!!!

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

------------------------------

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

دوستان از نظراتتون ممنونم ولی من چند سوال داشتم
    جناب Gabana شما گفتین که Disk Defragment انجام بده حالا من میخوام بدونم من که کل هاردمو از اول پارتیشن بندی کردم چرا دیگه باید اینکار رو بکنم و همچنین گفتین Low Level Format کن ولی تا اونجایی که من میدونم Low Level Format مال بدسکتور نرم افزاریه !
    جناب vampire_viper شما گفتین که احتمال داره کامپیوترت ویروس گرفته باشه اما من فکر نکنم چون کامپیوترم سالم سالم بود وقتی برق نوسان کرد کامپیوترم یک مرتبه ری استارت شد و قتی وارد ویندوز شدم این مشکلات برام پیش اومد و در ضمن من اگه فرضا کامپیوترم ویروس گرفته باشه مگه با فرمت همه چی پاک نمیشه پس چرا این ویروسه هنوز فعاله ؟
    بزارید یکم بیشتر در مورد مشکلاتم توضیح بدم :
    مثلا من همین دیروز از اینترنت برنامه اپرا رو دانلود کردم و بعدش نصبش کردم اما بعد از اینکه من یک مرتبه ری استارت کردم اومدم دوباره اون برنامه رو که از اینترنت گرفتم برای امتحان اجراش کردم اما اجرا نشد و یک دفعه فایله خراب شد یعنی حجمش صفر و آیکنش هم مثل آیکونهای svchost که در پوشه windows است شد در ضمن فایلهای مدیا رو کامپیوتر اجرا میشه و هم چنین فایلهای فشرده اما بعد از یه مدت فایهای فشرده اصلا کار نمیکنه و تا روش کلیک میکنی این ارور رو میده :
    c/:xxx.rar is not a valid win32 application
    که ارور بالا با نصب دوباره winRar حل میشه ولی دوباره بعد از یه مدتی همین ارور رو میده که برای رفعش باید دوباره وین رار رو نصب کنم ؟
    در ضمن هارد هم اون طور صدا نمیده و همچنین لینک برنامه های زیر رو میخوام :
    NDD يا NU و HDD Regenerator
    در ضمن مشکلات من به بدسکتور سخت افزاری شبیه یا نه ؟
    بای

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

1-بد سکتور به این مشکل شما که یک فایل بعد از ریست کردن از بین میره ربتی نداره ولی در مورد کرم ها و ویروس ها کرم W32.Code Red یک ویروس سخت افزاری محل قرار گرفتنش هم در BIOS هست حالا نمیدونم همین CodeRed بود یا نه ولی یک چیزی تو همین مایه هاست
    2-من خودم یک بار همین مشکل رو پیدا کردم که فکر کنم ماله من بدتر از شما بود یعنی تا از یک فایل استفاده میکردی ایکون CMD میگرفت و دیگه کار نمیکرد خلاصه اینکه کرم گرفته بود کامپیوترم و با یک NOD32 حال کرمرو گرفتم
    Last edited by Devil Lord; 25-06-2006 at 15:29. دليل: اشتباه در متن و گمراهی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

دوست عزیز vampire_viper میشه اگه فرضا کامپیوتر من چنین ویروسی گرفته میشه بگی چطوری حالشو بگیرم
    منظورم اینه که با ویروس کش باید هارد رو جستجو کنم یا cmos رو و اگه باید cmos رو جستجو کنم میشه بگی چطوری ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacksun's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جائی همین نزدیکیها

پيش فرض

دوست عزیز مگه cmos حافظه فقط خوندنی نیست؟ چطور میشه که ویروس میگیره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

بابا یکی بیاد جواب ما رو بده ؟

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

xmw جان
    اول اينكه شما گفتي من هاردم رو فرمت كردم بعدش دوباره ويندوز ريختم و بعد يه مدت برنامه هاي كه نصب كردم ديگه كار نكردن .
    من هم گفتم اول Defragment كن بعد كار بعدي .
    در ضمن Low Level Format يا بعبارتي فرمت سطح پايين براي بد سكتور نرم افزاري نيست .
    اصلا سكتور يه مفهوم سخت افزاريه .
    اين چه اصطلاحيه كه شما مي گي بد سكتور نرم افزاري ؟؟؟
    Low Level Format يا نوع ديگه اش يعني Zero Fill براي همين موقع هاست كه هارد دچار بد سكتور ميشه .

در ضمن به نظر من هم اشكالات سيستمت شبيه به ويروسي شدنه .
    البته باز هم اگر بعد از فرمت كامل سي دي مشكوكي نگذاشته باشي احتمال ويروسي بودن هم از بين مي ره .

من توصيه مي كنم اول از Nod32 يا Spyware Doctor براي چك كردن سيستمت استفاده كني
    اگه كرم يا ويروسي نبود بعد با نرم افزار هاي تست بد سكتور هاردت رو چك كني .

موفق باشي .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •