ممنون از راهنمایی هاتون
.gif)
نظرتون راجع به این مدل چیه AUDIOBAHN AS69Q و ساخت کجاست و قیمتش و مقایسش با این مدلهایی که گفتید
ازشون بهتره یا نه
Hi Energy HCX 690 ساخت کجاست اصلیه یا مثل این مدلایی که جناب actros معرفی کردن تقلبیشون تو بازار هست منظورت از کمتر چقدره؟
اگه میشه ی چند مدل دیگه هم معرفی کنید من زیاد سر در نمیارم ولی این جور که فهمیدم هدیونیت فقط پایونیر حرف اولو میزنه و باند هم جی بی ال و جی وی سی هم بعد اینا قرار داره
بازم تاکید میکنم اصالت و اصلی بودن خیلی برام مهمه و قدرتمند ترین باند خربزه ای بازار بودن
.gif)
mtx t6c693
Hi Energy HCX 690
AUDIOBAHN AS69Q
این چی لطفا شرکت سازندش رو بگید و ایا تو بازار ایران موجود هست یا نه MTX T 8693
لطفا قیمت این مدل هایی که عکسشون رو گزاشتم بگید چقدره +وات واقعیشون
سلام دوست من.
من هيچ وقت جنس كپي رو معرفي نميكنم.
هرتز همانطور كه گفتم اصليتش ايتاليا هست ولي تو چين (مثل اغلب برندهاي ديگه)توليد ميشه.در مورد نمايندگي هم اينجا گفتم خدمتتون:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ووفر اين اسپيكر از جنس Kevlar هست.همون جنسي كه برند فوكل كه يكي از بهترين Hi End سازان اسپيكرهاي خانگي و اتوموبيل هست.با استفاده از اين متريال ديستورشن به نحوه چشم گيري كاهش پيدا كرده.ووفر داراي عمق زيادي هست كه باعث صداي BASS خيلي گرم شده.با توجه به Sens بالائي كه داره(94dB/SPL)با آمپليهاي وات پائئين نيز درايو ميشه.من تصور ميكردم كه حد اقل آمپي كه نياز داره آمپ مثل 550 هست ولي ميشه 100 وات يا 80 وات هم بهش داد.DIE-CAST الومينيومي داراي طراحي آئرودايناميكه كه باعث دمپينگ مكانيكي بالائي شده روي ووفر=ديستورت MIN و خيلي حسنهاي ديگه.نظر من دوستاني كه در صدد تهيه اسپيكر 9*6 بسيار خوب هستند من شديدا توصيه ميكنم.
قيمت رو براتون PM ميكنم.
MTX رو شركت جم وارد ميكنه.مدير فروشش دوست خوبم جناب بيگي هستند.ميتونيد باهاشون تماس بگيريد ببينيد داران،البته بعيد ميدونم.
آديو باند رو دقيق نميدونم كي مياره ولي فروشگاه جعفريان تو اوين فر كنم داشته باشه