تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: IT بهتره یا نرم افزار؟

داره خودمونی میشه somaye1988's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض IT بهتره یا نرم افزار؟

سلام
    من امسال میخوام ارشد شرکت کنم هرچند فکر نکنم امید زیادی به قبول شدنم باشه چون هنوز 1 ترمم مونده یعنی تیر91 فارغ التحصیل میشم و تا بهمن که کنکور ارشده اصلا نمیتونم درس بخونم بخاطر 20 واحد سنگین ....
    میخوام بدونم بازار کار برای آی تی بهتر هستش یا نرم افزار ..چون فقط بخاطر داشتن کار خوب میخوام ادامه تحصیل بدم ..من خودم به رشته هوش مصنوعی خیلی علاقه دارم ولی بعضیا میگن آی تی بازار کارش بهتره و منم که فقط بخاطر کار میخوام ارشد بخونم ... ..
    البته دلیل علاقه م همون 3 واحد هوش مصنوعیه که تو کارشناسی پاس کردم به نظرم درس شیرینی بود و دیگه درباره هوش مصنوعی چیزی نمیدونم ...به نظرتون چیکار کنم ؟

2. این کاربر از somaye1988 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba-design's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    معمولا خونمون هستم

پيش فرض

نمی دونم الان بدردت بخوره یا نه :

اون کسی که گفته آی تی بازار کارش بهتره ، چرت محضضضضضضض گفته !
    یک آی تی ای باید بعد کارشناسی اش بیوفته دنبال برنامه نویسی تا بتونه وارد بازار کار بشه (البته نه همشون ولی اکثر اینجوریه) در حالی که یک نرم افزاری تخصصش نرم افزار هست .

آی تی به نسبت نرم افزار یک رشته عمومی تر هست ! اصلا به برنامه نویسی کاری ندارن ، از اون طرف شبکه رو هم در حد بچه های نرم افزار حالیشونه ! کلا بچه های نرم افزار بار علمیشون خیلی بیشتر از آی تی هست .

اگر می خوای بری سراغ بازار کار 100% برو سراغ نرم افزار .

فقط اینم بگم نرم افزار سخت هستشا ! مثل آی تی نیست ، تخصصی هست و باید مخشو داشته باشی.
    قضیه اینکه ممکنه بعضی ها بگن آی تی سرتر هست یک چیز بیشتر نیست اونم اینکه آی تی به خاطر اسمش جلب توجه میکنه مردم فکر می کنند خبری هست !

جمع بندی : اگر دنبال بازار کار خوب هستی + استعداد و توانایی برنامه نویسی+اعصاب آهنین داری ===> نرم افزار

اگر دنبال بازار کار متوسط هستی + استعداد متوسط + اعصاب راحت ======> آی تی

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------

پیشنهاد نمی کنم برای استخدام کارشناسی ارشد بخونی چه نرم افزار چه آی تی چون به لطف دانشگاه آزاد کارشناسی ارشدش خز شده و امتیاز خاصی حساب نمیشه و کار فرما بیشتر به توانایی های خودت توجه میکنه تا مدرک کارشناسی ارشدت

4. 4 کاربر از mojtaba-design بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یک آی تی ای باید بعد کارشناسی اش بیوفته دنبال برنامه نویسی تا بتونه وارد بازار کار بشه (البته نه همشون ولی اکثر اینجوریه) در حالی که یک نرم افزاری تخصصش نرم افزار هست .

آی تی به نسبت نرم افزار یک رشته عمومی تر هست ! اصلا به برنامه نویسی کاری ندارن ، از اون طرف شبکه رو هم در حد بچه های نرم افزار حالیشونه ! کلا بچه های نرم افزار بار علمیشون خیلی بیشتر از آی تی هست .

فقط اینم بگم نرم افزار سخت هستشا ! مثل آی تی نیست ، تخصصی هست و باید مخشو داشته باشی.
    قضیه اینکه ممکنه بعضی ها بگن آی تی سرتر هست یک چیز بیشتر نیست اونم اینکه آی تی به خاطر اسمش جلب توجه میکنه مردم فکر می کنند خبری هست !

جمع بندی : اگر دنبال بازار کار خوب هستی + استعداد و توانایی برنامه نویسی+اعصاب آهنین داری ===> نرم افزار

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------

پیشنهاد نمی کنم برای استخدام کارشناسی ارشد بخونی چه نرم افزار چه آی تی چون به لطف دانشگاه آزاد کارشناسی ارشدش خز شده و امتیاز خاصی حساب نمیشه و کار فرما بیشتر به توانایی های خودت توجه میکنه تا مدرک کارشناسی ارشدت
    تایید میشه !

6. این کاربر از Hamed 360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

واقعا راست میگی من خودم با این نظرت خیلی موافقم!

8. 2 کاربر از The Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

واقعا واسه این دوستان متاسفم که نرم افزار رو برتر از it میدونن مخصوصا اون آقایی که میگه چون اسمش قشنگتره بهتره شک نکن دوست عزیز که it بهتره چون از تمام علوم کامپیوتر سر در میاری و همچنین از علوم مدیریتی تو تمامی آگهی های استخدام میزنن کارشناس فناوری اطلاعات نرم افزار دیگه دکتراش هم بیکارن

10. این کاربر از linkinpark20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

واقعا واسه این دوستان متاسفم که نرم افزار رو برتر از it میدونن مخصوصا اون آقایی که میگه چون اسمش قشنگتره بهتره شک نکن دوست عزیز که it بهتره چون از تمام علوم کامپیوتر سر در میاری و همچنین از علوم مدیریتی تو تمامی آگهی های استخدام میزنن کارشناس فناوری اطلاعات نرم افزار دیگه دکتراش هم بیکارن
    شما واقع بین نیستی و تعصب داری روی رشتت !

12. این کاربر از Lamanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arash1995's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام یه سوال اگه بخوایم وارد برنامه نویسی واسه بازیسازی بشیم هم باید نرم افزار خوند؟

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

الان هرکی رشتش نرم افزار باشه میگه این بهتره و هرکی هم آی تی میگه آی تی بهتره.

دوست عزیزی که تاپیک رو ایجاد کردی بنظرم به سمت چیزی که وافعا بهش علاقه داری برو.

سعی کن از هر چیزی مثل شبکه ، برنامه نویسی ، نرم افزار حداقل اطلاعات و تجربیاتی چه در سطح حرفه ای و چه در سطح متوسط کسب کنی.

طبیعتا هر وقتی بخوای کار پیدا کنی ، هر چقد بار علمیت در زمینه ی علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات بیشتر باشه و تجربه ی کار داشته باشی راحت کار برات پیدا میشه.

موفق باشی

15. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nitro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من کامپیوتر خوندم
    داداشم IT

پی هیچ کدوم نرو
    چون هر کدوم چرت تر از اون یکیه
    وقت و پولت رو بابت این دو تا رشته هدر نکن
    من که از کاردانی هم رفتم به کارشناسی
    5 سال وقتمو گذاشتم
    1 کلمه بار علمی که در عمل به درد بخوره نداشت برام

به نظرم برو شبکه یاد بگیر که هم واسه این دنیات خوب باشه هم واسه آخرتت
    دانشگاه هم نرفتی نرفتی

17. 2 کاربر از nitro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

الان 2 نفر میشناسم که یکیش it و یکیش نرم افزاره

اونی که نر افزاره استخدام شده اما هنوز ای تی بیکاره و داره برنامه نویسی رو تخصصی میونه تا به اندازه بچه های نرم افزار در برنامه نویسی قوی بشه و استخدام بشه

بهترین نرم افزاره

تو رتبه بندی رشته ها هم نرم افزار بهتر هاز ای تی هست.

19. 2 کاربر از ziba12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •