سلام
برنامه ای میخوام که با سی دی یا usb بوت شه
و بشه باهاش هارد رو low level format کرد
سلام
برنامه ای میخوام که با سی دی یا usb بوت شه
و بشه باهاش هارد رو low level format کرد
ببخشيد مزاحم شدم
low level format چيه؟
دوست من این نرم افزار رو شدیداً بهت توصیه می کنم عالی هست در این زمینه من خودم همیشه از این استفاده می کنم ،
خدمت شما :
Active@ Kill Disk Professional Suite 5.2.3
موفق باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
دوست من همون طوری که از اسمش پیداست برای فرمت کردن سطح پایین هارد به کار می ره ، به عبارت دقیق تر صفرها رو روی هارد می نویسه که گاهی حلال بعضی از مشکلات هارده و البته از لحاظ امنیتی هم مورد استفاده قرار می گیره.
موفق باشي![]()
پیشنهاد من برنامه مخصوص اینکار یعنی Low Level Format Tool هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از راهنمائی دوستان
آیا این دو برنامه تحت داس بوت میشن ؟
جفت برنامه ها تحت ویندوزهستن اگر تحت داس اون برنامه منو بخواین فقط سیدی hiren boot cd رو پیشنهاد میدم به شما که عالیه کلی برنامه دراین زمینه داره .
بله ACTIVE KILLDISK فقط تحت بوت شدن کار می کنه و باید رو سی دی یا دی وی دی (یا فلش) رایت کنی و ازش استفاده کنی. بزرگ ترین مزیتش همینه.
در ضمن اون برنامه ی Low Level Format Tool اصلاً مناسب کار شما نیست چون بوت نمی شه و سرعتش هم پایینه.
حتماً از برنامه ی ACTIVE KILLDISK استفاده کن.
موفق باشي
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
شما هم اگه اطلاعی از برنامه ای نداری لطف کن بی خودی اطلاعات غلط نده.
تشکر.
بهترین برنامه همونی که من گفتم هستش امتیازشم تو اون سایتی که هست نگاه کنید متوجه میشین که کدوم بهتره عقل سلیم هم حکم میکنه بطرف اونی که بهتره بریتن استفاده کنید برای پاک کردن اطلاعات هارد درضمن این برنامه ای که منم معرفی کردم تو رفع بدسکتور هم کمک میکنه تحت داسم خواستینم فقط سیدی hiren boot cd پیشنهاد میدم که روی فلشم میتونید بصورت بوت درستش کنید راهنمایی هم خواستینم بگین درضمن اینم خدمت شما همکار عزیز که تازه اومدی عرض کنم که کمنر از روی لینکهای کس دیگه کپی برداری کنید تا اطلاعاتتون بیشتر بشه اینطوری خودتون پیدا کنید بهتره ببخشین که گفتم
امتیاز برنامه ACTIVE KILLDISK تو بخش User Rating سایت میتونید ببینید با یکی من
Last edited by jafarian; 13-11-2011 at 00:05.
برای موقعیت فعلی هایرن حجمش زیاده واسه دانلود
البته خودم دارم هایرن 15 رو
ولی اینو واسه یکی از دستان میخوام
از دو دوست عزیز هم خواهش دارم که کمی محترمانه با همدیگه برخورد کنند
ناسلامتی شماها جزو اعضای فرهیخته و تحصیل کرده جامعه هستید
با تشکر از هر دو عزیز
من ازهمینجا عذر میخوام ازایشون درضمن بی احترامی نکردم اگر برنامه هیرن دارین که روی سیدی یا فلش میتونید بصورت بوت درستش کنید بعدش ازاون برنامه ای که من گفتم استفاده کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)