تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: کمک در مورد صدای اپتیکال مادربورد EliteGroup

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض کمک در مورد صدای اپتیکال مادربورد EliteGroup

سلام دوستان من به تازگی یه مادربورد EliteGroup P67H2-A3 گرفتم من باند های خودم z5500 لاجیتک هست و میخوام از قسمت اپتیکال مربوط به مادربوردم استفاده کنم ولی پشته پنل مادربورد خروچی اپتیکال نداره ولی توی دفترچه مادربورد یه خروجی چند پین بود که نوشته بود spdif بعد توی مشخصاتش نوشته بود کواکسیکال و اپتیکال میشه بهش زد من عکسه دفترجه رو گذاشتم حالا سوالم اینه که اصلا تبدیلی وجود داره که به مادربورد بزنیم و خروجی اپتیکال و کواکسیکال بده ممنونتون میشم کمکم کنید آخه ویندوزم 7 هست و خروجی 3 سیم سبز و مشگی و سیاه رو به مادربورد زدم ولی نمیدونم چرا از 2 باند فقط صدا میاد خواهشا کمک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه hamid.park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    زاهــــدان

پيش فرض

من چندتا راه برای فعال کردن اسپیکرها بلدم که ایناست :
    اول از کنترل پنله کارته صدا یا Audio manager از قسمت environment گزینه ی room رو بزنید
    یا از قسمت equalizer گزینه ی powerfull رو بزنید
    یا از این برنامه استفاده کنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و مراحل زیرو انجام بدید
    Click on file=>preferences=>expand playback=>DSP Manager. Move the convert stereo to 4 channel over to the active DSPs list and play your music.
    البته باید تبدیل SPdif Digital به خروجی آنالوگ هم باشه تو بازار من عکسشو دیدم

داره خودمونی میشه ptb's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز شما کافیه یه براکت یا یه چیزی که سوکته خروجه اپتیکالو داشته باشه تهیه کنید و عکسشو همینجا بزارید تا روش نصبشو بگم. فرق نمیکنه ماله چه وسیله ای هست فقط خوده سوکتش لازمه. براکتایه گیگابایت من زیاد دیدم می تونید از همونا بگیرید.
    برایه مشکلتون که فقط دو تا اسپیکر صدا میده. کاملا عادیه چون حتما شما به موزیکهایی گوش میدید. که اطلاعاته دو کانال توشون ذخیره شده. شما تو بازی هایه سه بعدی یا فیلم و موسیقی ها با کیفیت بالا یا دالبی که اطلاعاته چندتا کانال توشون موجوده این مشکلو ندارید.
    برایه رفع این مشکل چندتا راه دارید یا با جت اودیو موزیک گوش بدید یا با نرم افزاری که اهنگ گوش میدید برید تو تنضیماتش و کاری کنید که صدایه اسپیکرهایه عقبو از جلو کپی برداری کنه.
    بعضی کارت صداها هم تو درایوراشون همچین قابلیتی دارند. اگر مدله چیپه صداتونو بگید شاید تونستم بهتر کمکتون کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •