سلام دوستان
می خواستم بدونم این پوشه ی Recyclear چیه که رو بعضی سیستما و فلشا میاد.
حتی بعد اسکن با آنتی ویروس.
مرسی
سلام دوستان
می خواستم بدونم این پوشه ی Recyclear چیه که رو بعضی سیستما و فلشا میاد.
حتی بعد اسکن با آنتی ویروس.
مرسی
سلام دوست عزیز
عرض کنم که این پوشه که میگین ویروس نیست و کاملا نرمال هست( به شرط این که فولدر باشه ، نه یک فایل به شکل فولدر)
و یک فولدری هست که ویندوز به طور خودکار روی هر دیسک rewritable کپی میکنه و این به خاطر این هست که نوعی بک آپ از اطلاعاتتون داشته باشین تا اگه پاک کردین مستقیم پاک نشن( در صورتی که این خاصیت غیر فعال نباشه)
شما هر وقت دوست داشتی میتونی این فولدر رو کلا پاک کنی ، گاهی هم احتمال هست داخل این پوشه ویروس هم باشه
پس باید موظب باشین
May you do well![]()
با سلام
من دیشب روی فلشم همچین فولدری داشتم که توش یک ویروس بود . البته ویروس رو خودم دانلود و اجرا کردم برای امتحان اما داخل فلش رفته بود داخل یک فولدر به این اسمشما هر وقت دوست داشتی میتونی این فولدر رو کلا پاک کنی ، گاهی هم احتمال هست داخل این پوشه ویروس هم باشه
پس باید مراقب بود
با تشکر
پس شما هم با ویروسها دوست هستین مثل من؟
این نرم افزار کم حجم خیلی عالیه واسه این کار خودش خودکاره نمیزاره که اشتباهی فلش ویروس دار رو باز کنین
یک گزینه ی خیلی خوب به نام Safe open drive داره که باهاش میتونی فلش رو به صورت مطمئن باز کنی که ویروس هم نگیری!
با انواع این ویروس autorun هم مبارزه میکنه و مشکلات ناشی از اونهارو هم برطرف میکنه
May you do wellکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز
دیگه به این تایپیک سر نزده بودم
شما استاد من هستید چند تا از پستهاتون رو خوندمس شما هم با ویروسها دوست هستین مثل من؟
راستش من جدیدا دارم تست می گیرم
ممنون بابت برنامه ای که معرفی کردین واقعیتش اصلا از این برنامه یادم رفته بود
با تشکر
اختیار دارین بنده کوچیک شما هستم
تست گرفتن خیلی خوبه ، یه مدتی روی هاردم زمانی که اینترنت نداشتم خیلی کارای این طوری میکردم
خونه ی هرکس میرفتم سیستمش رو تعمیر کنم یه نمونه از ویروسش رو کپی میکردم و برنامه اش رو درصورت امکان کدهاش رو باز میکردم و یک کلکسیون تشکیل داده بودم از ویروس!
Take Care![]()
بعضی مواقع نشانه ویروسه که طبق تاپیک پایین میتونید پاکش کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)