سلام یه سیستم توپ اینتل می خوام به صورت فوری برای بازی های روز و طراحی لطفا بهم معرفی کنید اگر جایی هم سراغ دارید که بتونه جمع کنه واسم خیلی عالی میشه سیستم مورد نظر بدون مانیتور هست تا 1160000
با تشکر
سلام یه سیستم توپ اینتل می خوام به صورت فوری برای بازی های روز و طراحی لطفا بهم معرفی کنید اگر جایی هم سراغ دارید که بتونه جمع کنه واسم خیلی عالی میشه سیستم مورد نظر بدون مانیتور هست تا 1160000
با تشکر
سلام
CPU:Intel Core i5 2500K=275
M.B:Biostar TP67XE=200
RAM:Kingmax Nano Gaming 1600 (2x2Gb)=48
VGA:MSI NGTX560-Ti Twin Frozr II 1Gb=310
HDD:Seagate 1Tb (7200.12)=150
DVD RW:HP 1270i=30
Power:Redmax FSP600-80GLN=95
Case:Green Hunter=62
All:1170
قابلیت اورکلاک و SLI رو هم در آینده خواهید داشت...
ممنون از وقتی که گذاشتید یه چند تا سوال دارم این قیمت ها رو از کجا میگیرید و ایا به روزه؟ چون این سی پی یو تو سایت رایان سبا که دائم بروز میشه 300 تومن هست! سی پی یو قویتر از این هم هست تو این سری ای 5 و این سی پی یو چند هسته ایه؟ اشنا واسه خرید دارید!!!! ایا مادربورد ازراک مدل Intel P67 Extreme4 بهتر نبود یا یه مدل از گیگابایت؟ اگر از این دو مارک مادربورد پیشنهاد بدید ممنون میشم.....سوکت سی پی یو چیه 1155 یا 1156؟ و جدیدترین چیپست اینتل چیه؟ درایو اچ پی نداشتم نسبت به سامسونگ و لایت ان بهتره؟ و در اخر یه کارت گرافیک از گیگابایت یا اسوس معرفی کنید.
با تشکر مجدد
منتظر جوابتون هستم
لطف کنید به همه سوالات پاسخ بدید خیلی عجله دارم....
Last edited by Abbas.sedighi; 12-11-2011 at 22:30.
قیمت ها قیمتهای روز بازار تهران هستندممنون از وقتی که گذاشتید یه چند تا سوال دارم این قیمت ها رو از کجا میگیرید و ایا به روزه؟
رایان صبا معمولا قیمتهاش 15-20% از بازار گرونترهچون این سی پی یو تو سایت رایان سبا که دائم بروز میشه 300 تومن هست!
i5 خیرسی پی یو قویتر از این هم هست تو این سری ای 5 و این سی پی یو چند هسته ایه؟
از این قویتر نداریم
Biostar نسبت به قیمت ارزش خرید خیلی بالاتری دارهایا مادربورد ازراک مدل Intel P67 Extreme4 بهتر نبود یا یه مدل از گیگابایت؟ اگر از این دو مارک مادربورد پیشنهاد بدید ممنون میشم.....
1155 جدیدترین سوکت اینتل هستسوکت سی پی یو چیه 1155 یا 1156؟ و جدیدترین چیپست اینتل چیه؟
جدیدترین چیپ Z68 هست که برای شما تفاوت خاصی با P67 نداره
بله بهترهدرایو اچ پی نداشتم نسبت به سامسونگ و لایت ان بهتره؟
اگه حاضرید فقط 30-40% هزینه بیشتر بابت اسم اینها بپردازید،براتون معرفی می کنم...و در اخر یه کارت گرافیک از گیگابایت یا اسوس معرفی کنید.
سلام مجدد اقای اولترا بلک! ببخشید سوالام داره زیاد میشه! تا چند وقت دیگه صبر کنم تا سری جدید چیپست اینتل 2011 بیاد ایا ارزش داره صبر کنم؟ ایا ای 5 cpu اینتل sandy brige در سیستم پیشنهادیتون هست ؟نظرتون راجب کارت گرافیک ati و کارت اچ دی2گیگ 6950 چیه برای این سیستم و قیمتش چیه! ایا از این کارتی که شما پیشنهاد دادید بهتره؟ و در اخر قطعات عالی که پیشنهاد دادید ضمانت شرکتی معتبر دارند؟
با تشکر فراوان...
Last edited by Abbas.sedighi; 13-11-2011 at 18:34.
میل خودتونهتا چند وقت دیگه صبر کنم تا سری جدید چیپست اینتل 2011 بیاد ایا ارزش داره صبر کنم؟
ولی در اوایل ورود معمولا قیمت قطعات کاذب هست...
بلهایا ای 5 cpu اینتل sandy brige در سیستم پیشنهادیتون هست
تقریبا با GTX560 هم قدرته؟نظرتون راجب کارت گرافیک ati و کارت اچ دی2گیگ 6950 چیه برای این سیستم و قیمتش چیه!
ولی بشخصه Nvidia رو بدلیل پشتیبانی از PhysX و Cuda بیشتر ترجیح میدم
قیمتش هم 340 به بالاست
خودتون تو این تست ملاحظه کنید:ایا از این کارتی که شما پیشنهاد دادید بهتره؟ و کارتی که شما گذاشتید چند گیگ هست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبلهو در اخر قطعات عالی که پیشنهاد دادید ضمانت شرکتی معتبر دارند؟
شما با این بودجه نخاهید توانست سیستمی بر اساس سوکت R (همان LGA2011) تهیه کنید زیرا علاوه بر قیمت کاذب اولیه که بابک خان عزیز اشاره فرمودند قیمت گذاری خود اینتل برای پردازنده ها و همچنین بهای مادربردهای مناسب آنها بسیار فراتر از این مبالغ خاهد بود، پس بدون توجه به upcoming ها سیستم خود را انتخاب فرمایید.
تقریبا با GTX560 هم قدرته
ولی بشخصه Nvidia رو بدلیل پشتیبانی از PhysX و Cuda بیشتر ترجیح میدم
قیمتش هم 340 به بالاست
ولی ببخشید کارتی که شما گفتید 1 گیگه! ولی ATI 2گیگ؟ در ضمن تو بخش کارت گرافیک همین جا گفتن که 560 مشکل داره؟ ببخشیدا ولی اگه میشه از ti 560 قیمت 2 گیگشم بدید. ببخشید خیلی ازیتتون کردم....
از اقا mersoft عزیز هم ممنون...
عزیز مقدار رم گرافیک اهمیت خاصی نداره!
این گرافیک گرافیک خیلی قوی ای هست و از نظرم از ATi سر تره!
سلام ولی اگر تخصصی تر و عمقی جواب بدید ممنون میشم رم مگه میشه اهمیت نداشته باشه پس چرا هی اپدیتش میکنن درباره مشکلات 560 چیزی میدونید؟ من تا اینجا رو قطعات با وسواس جلو رفتم انصافا قطعات خوبی هم بوده. میخوام تکلیف کارت گرافیک هم مشخص بشه. در مورد قسمت اخر که فرمودید از چه لحاظ سر تره.
ممنون از جواب هاتون....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)