تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: تست واکمن سونی مدل E464

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض تست واکمن سونی مدل E464

سلام
    یه مدت دنبال خرید سیستم صوتی بود ولی به این نتیجه رسیدم که MP3PLAYER بگیرم خیلی بهتره چون نه صداش مزاحم کسی میشه نه هزنیه اضافی پرداخت میکنم!چون قبلا از برند سونی پخش کننده داشتم بی درنگ رفتم سراغش و بایه مقدار تحقیق مدل E464 رو با حافظه 8 گیگ 175000 تومان خریدم.
    من خیلی حرفه ای نیستم در ضمینه صدا ولی سعی میکنم آنچه رو شنیدم با دقت بنویسم!
    بسته بندی:
    واقعا بسته بندیش برام تجعب برانگیز بود اولش فکرکردم هدفونه و یه مقدار به اصل بودنش شک داشتم که بعد از بازکردن و دستمالی کردن فهمیدم همون کیفیت همیشگی سونی رو داره!البته بازکردنش و دسترسی به لوازم و... احتیاج به فسفر سوزی داره!
    داخل جعبه این وسایل هست:
    1-USB کابل ، هدفون EX-083 ، خود واکمن ، گیره اتصال به کمربند ، دفترچه ها(جالبه این مدل رو خود نماینده ها وارد می کنن ولی دفترچه فارسی نداره!)برچسب روی صفحه هم به سختی جدامیشه!
    جلوی جعبه که طلقه محکمیه و پخش کننده و هدفون مشخص هست وپایینش هم آرم شونی و واکمن و شعار سونیmake.believe دیده میشه.
    پشت جعبه هم یه سری نوشته هست راجع به حافظه موثر ، سیستم مورد نیاز ، پورت WM و... نوشته شده.البته یه سری نوشته هم داره به زبان ژاپنی که سواد من قد نمیدده ترجمش کنم!
    البته یه مورد خیلی جالب هست :
    this set is only for tourists and is not designed for use in japan.
    please don't use this set in japan.
    ترجمه:این مجموعه فقط برای گردگشگران میباشد و برای استفاده در ژاپن طراحی نشده ، لطفا از این مجموعه در ژاپن استفاده نکنید!!!
    که دلیلش رو باید از سونی پرسید!!!
    خود دستگاه هم ساخت مالزی هست.
    تصاویر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    ادامه دارد...
    Last edited by golabi2; 11-11-2011 at 18:04.

2. 5 کاربر از golabi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خود پخش کننده :
    قاب پخش کننده کاملا از پلاسیتک ساخته شده.سطح جلویی براقه که متاسفانه اثرانگشت روی اون باقی میمونه البته دارای ساختار محکم وبسیار مرغوبی هست.سطح پشتی از پلاستیک مات ساخته شده که اثر دست روی اون باقی نمیمونه و به ظاهر خراشیده نمیشه به راحتی!
    رنگ اون مشکی براق هست و زیر این رنگه یه طرح زیبا دیده میشه که فکرمیکنم با پلاستیک در زیر قاب بالایی ساخته شده.درجلو دکمه ها حول یک دایره چیده شدن دکمه چخش.توقف در مرکز قرار گرفته و کلیدهای پیمایشی دور اون هستن و در گوشه بالای این کلید ها دو کلید BACK و OPTION قرار گرفتن و دور این کلیدها رو یه نوار نقره رنگ پوش داده که به زیبایی اون افزوده.این دو کلید در حالت عادی وظیفه شون مشخصه ولی اگه کلید OPTION رو نگهداری دستگاه رو خاموش میکنه (power off) و اگه کلید BACK رو اگه نکه دارین در هر منویی که باشید به منوی اصلی برمی گردید.کلیه کلیدهای دستگاه به خوبی و نرمی واکنش نشون میدن ولی چون پایین قرار گرفتن وقتی چند دقیقه مکررا ازش استفاده کنید انگشتتون درد میگیره...
    بالای رو تقریبا LCD احاطه کرده و بالای نمایشگر آرم سونی به چشم میخوره.پایین یادم رفت بگه که آرم واکمن با رنگ طلایی دیده میشه که با رنگ مشکی کاملا سازگاره و اون رو زیبا کرده!
    پشت دستگاه هم از بالا یه آرم واکمن طلایی رنگ هست که به حک شده!وسط هم یه برچسب که حاوی اطلاعات از قبیل کشور سازنده ، شماره سریال ، فرکانس رادیو مدل و...هست.
    درگوشه پایین هم محل اتصال بند به چشم میخوره.
    پایین دستگاه در وسط مادگی پورت WM وجود داره سمت راست اون فیش 3.5 میلیمتری هدفون و سمت چپ اون میکروفون قرار گرفته.
    درکناردستگاه (سمت راست)بالا کلیدهای ولوم و پایین کلید Hold قرار گرفتن.
    تصاویر:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    ادامه دارد
    Last edited by golabi2; 11-11-2011 at 19:22.

4. 4 کاربر از golabi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

هدوفن:
    هدفونی که رو این پخش کننده ارائه میشه مدل EX-083 سونی هست.از لحاظ ظاهری کیفیت قابل قبولی دارن.جنس سیم استفاده شده خوبه ولی مسلما در طول زمان این قیضه کاملا روشن میشه(هدفون قبلی من بعد از 4 سال از سر فیشش قطعی پیدا کرد،کلا سیم هدفونم گره زیاد میخوره).
    فیش خوبی داره وقتی داخل پخش کننده قرار میگیره نویز رو صدا نمیفته.رنگش طلائیه ولی اینکه در ساختش از طلا استفاده شده یا نه اطلاعی ندارم!
    گوشی ها به هوبی داخل گوش قرار میگیرن و انصافا خسته کننده نیستن وباعث درد هم نمیشن!من با بالشتک استاندار استفاده کردم که نتیجه رضایت بخشه.noise cancelling فوق العاده ای دارن حتی اگه با ولوم پایین استفاده کنید خیلی کم متوجه صدای محیط خواهید شد.
    بیس نرم و خوبی دارن که آزار دهنده نیست ، تفکیک صدا میتونم بگم خیلی خوب بوده بعضی نت ها رو در آهنگ هایی شنیدم که قبلا نشیده بودم.شفافیت صدا هم خوبه در کل به نظرم هدفون خوبیه و کیفیت بالایی داره.در صداهای بالا بعضی از فرکانس ها رو انگار نمیتونه درست پخش کنه(خفه پخش میشه و باید دقت و تمرکز زیادی داشته باشین)که نمیدونم از هدفونه یا پخش کننده!البته همین صداهای گنگ رو با خیلی از دستگاه های دیگه من نشنیده بودم.اگه حالت DSEE رو فعال کنید تا حدی این مشکل برطرف میشه.
    این نکته رو هم اضافه کنم من حدود 3 ساعت با این دستگاه موسیقی گوش دادم و در صورت استفاده طولانی تر مسلما بیشتر به جنش صداش پی میبرم.
    صداهم یک مقوله کاملا سلیقه ای و شخصی هست ممکنه این هدفون منو راضی کنه ولی دیگری رو نه!
    تصاویر:اون سفیدی ها محتویات گوشم نیستا!پُرز دستماله
    کد:
    کد:
    کد:
    ادامه دارد...

6. 5 کاربر از golabi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

منوها و رابط کاربری:
    منوی اصلی بسیار ساده اس و دسترسی به امکانات رو به راحتی فراهم می کنه.امکاناتی مثل رادیو FM ، ضبط صدا ، پادکست ، پخش موسیقی ، پخش فیلم ، پخش عکس ، SENSM ECHANAL و... .
    منوها پیچیدگی ندارن و بیشتر با کلیدهای پیمایشی و اینتر(کلید پخش.توقف درمنوها کار اینتر رو میکنه).درهر جا کلید Option رو فشار بدید یه سری از قابلیت ها رو براتون امکان پذیر میکنه.
    طریقه چیدمان آهنگ ها بر اساس Detail تعریفی کاربر مثل اسم البوم ، اسم آهنگ ، هنرمند و ... امکان پذیره.درقسمت پخش موسیقی میتونید به همه این حالت ها + پوشه ضبط صدا دسترسی داشته باشید.وقتی وارد آلبوم ها میشید میتونید با استفاده از کلید بالا و پایین آلبوم مورد نظرتون رو پیدا کنید که یه مقدار ممکنه طول بکشه ولی اگه از کلید های چپ و راست استفاده کنید آلبوم ها رو بر اساس حروف الفبا که در Tab بالایی قابل انتخاب هستن مرتب میکنه و باعث سریعتر شدن جسجو میشه!
    در صحفه پخش موسیقی هم اسم خواننده ، اسم آلبوم ، اسم آهنگ و در صورت موجود بودن lyrics و عکسی برای آلبوم اونها رو هم براتون نمایش میده.
    درموقع پخش موسیقی اگر کلید Option رو بزنید امکاناتی از قبیل DSEE , VPT(SURROUND) EQUALIZER,CLEAR STEREO,DYNAMIC NORMALAIZER,DISPLAY LYRICS,KARAOKE LANGUAGE STUDY دراختیارتون قرار میگیره.
    در قسمت ویدئو براساس نام طبقه بندی میشن البته امکان دسترسی به پوشه جداگانه هم هست این مورد برای عکش هم صدق میکنه!
    در قسمت عکس و فیلم هم با زدن کلید Option این امکانات در اختیارتون قرارمیگره:
    Brightness,Detaliedinformation,Set as wallpaper,Delete photo/film
    چیز دیگه به ذهنم نمیرسه
    تصاویر:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    Last edited by golabi2; 11-11-2011 at 18:26.

8. 4 کاربر از golabi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

کیفیت صفحه نمایش:
    من این پخش کننده رو اصلا به خاطر قابلیت پخش فیلم و عکش نخریدم صرفا به خاطر حافظه 8 گیگ اون.
    اما جای بسی تعجبه برام که چرا سونی از رزولوشن Qvga استفاده کرده!!!
    فیلم و عکس خودم نریختم از همون هایی که خود شرکت گذاشته بود تست کردم که نتیجه این بود:
    کیفیت رنگ ها خیلی خوبه و رنگ های زیبا و زنده ای رو به نمایش میذاره هم در عکس وهم درفیلم .اما Brightness و contrast خوبی داره ولی به خاطر رزولوشن پایین دیدن تصاویر توش چندان جالب نیست!
    کد:
    ادامه دارد...
    Last edited by golabi2; 11-11-2011 at 18:59.

10. 3 کاربر از golabi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ضبط صدا ، رادیو ،Sens me chanal

ازمیکروفونی که داره می تونید استفاده های چندگانه ای داشته باشید مثل : کارائوکه ، مطالعه زبان ، ضبط صدا .البته نباید انتظار یک ضبط خبرنگاری رو داشته باشید ولی در کل بدنیست .تستی که من گرفتم صداهایی که اتاق بغلی میومد رو نگرفته بود اما صدای کشیده دستم رو ورق کتاب رو گرفته بود.البته باید بیشتر و در میحط های دیگه هم تست کنم.
    قابلیت دیگه اش مطالعه زبانه که حدس مسزنم به این شکل باشه که برای تلفظ لغات به کار میره هرچند من نرم افزار یا حتی قابلیتی برای این مورد ندیدم خود سونی هم چیزی راجع بهش نگفته!
    کارائوکه که برای حذف صدای خواننده هست که شنونده بتونه با آهنگ بخونه.توبعضی از قطعات به خوبی صدای خواننده رو حذف میکنه ولی من نتونستم چیزی بخونم!

رادیو:
    رادیو هم منوی ساده ای داره فرکانس ها رو می تونید به صورت دستی یا خودکار جستجو کنید و بعد به حافظه بدین!در مورد ضبط از رادیو هم من چیزی پیدا نکردم!!!

Sensme chanal:
    یکی از جالب ترین قابلیت های این پخش کننده هست که میتونه آهنگ ها رو بر اساس حال و هوای اشخاص دسته بندی و پخش کنه که البته لازمه همه آهنگ ها رو آنلایز کنه که با توجه به سرعت خوب دستگاه خیلی طول نمیکشه!(در زمان تست برای 360 آهنگ 9دقیقه زمان لازم داشت)
    حالت هایی که داره : با انرژی ، Relax ، روزمره ، دم غروب و...
    که در بیشتر موارد هم به نظرم درست عمل کرد و آهنگ ها رو درست دسته بندی کرد.
    کد:
    کد:
    پایان.
    Last edited by golabi2; 11-11-2011 at 18:59.

12. 3 کاربر از golabi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

حرف آخر
    بازم تاکید میکنم من در زمینه صدا ادعایی ندارم و آودیوفیل نیستم ولی هرچی رو که شنیدم براتون نوشتم.
    من همیشه از خرید م حصولات سونی لذت بردم و بعد از استفاده میگم پولش مثل شیر مادر حلالتون
    اینم بارم بسیار راضی هستم چون همون چیزی که خواستم رو به دست آوردم صدای گرم ، تفکیک خوب و...
    چندتا نکته هم فراموش کردم بگم:
    1-عمر باتری 50 ساعت توسط سونی عنوان شده که هنوز کاملا تست نشده ولی با تجربه ای که قبلا داشتم میتونم حدس بزنم که همون حوالی باشه(یک یا دو ساعت کمتراحتمالا)
    2-3تا اکولایزر از پیش تنظیم شده داره و دو تا هم برای تنظیم توسط کاربر!
    4-قابلیت تنظیم سرعت پخش موزیک رو هم داره( DPC(Speed control
    5-Sp Output optimizer که برای استفاده ازبلندگو f RDP-NWT 16قرار داده شده.

امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره ر طول زمان هرنکته ای رو که متوجه بشم می نویسم.
    موفق باشید.
    Last edited by golabi2; 11-11-2011 at 19:29.

14. 5 کاربر از golabi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •