مثلا تو بازی b*f*3 روی 1920در 1080 و تنظیمات ultra بهم 60 فریم میده اما تو صحنه هایی که مثلا ماشین در حال حرکته بازی لگ داره دلیلش چیه؟ خیلی اعصابمو خورد کرده
1:درایور اپدیته 285.62 هست یعنی اخرین نسخه. 2:فکر نمیکنم کارت ایرادی داشته باشه چوم با 3d mark تست کردم و با بازی fear 3 هم هیچ مشکلی نداشتم اگه ایرادی هم باشه نباید 60 فریم بده
دوست عزیز من هم سیستم وحشتناکی دارم اما به من fps بیشتر از 60 نداد بعد از کلی تحقیق فهمیدم مشکلم چی بود _مانیتور !_ مشکل از مانیتور شماست به احتمال زیاد مانیتور شما در اخرین رزولیشن فرکانس بیشتر از 60 رو ساپورت نمیکنه من الان در منزل 2تا lcd دارم که یکی شون full hd هست و در اخرین رزولیشن فرکانس صفحه 60hz هست ولی یکی دیگه از مانیتور هام که فرکانس 120هرتز رو ساپورت میکنه رو وصل کردم و فرکانس صفحه رو روی 120 گذاشتم بدون مشکل تو بازی فریم 120 با همون نرم افزار فرپس بهم داد اگه فرکانس صفحه رو بالا ببرید در بازی های کامپیوتری fps بیشتری میتونید بگیرید !!! من برای شفاف سازی بیشتر روی این مسئله در وبلاگ خودم توضیحاتی پیرامون این موضوع دادم میتونی برید ببینید تا مشکل لگ و لاتنسی و اف پی اس کم رو در بازی ها رفع کنید !
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اینکه بدونید که مانیتور شما تا چه فرکانسی رو ساپورت میکنه یک نرم افزار هم توی وبلاگم قرار دادم .