يعني ميزان هارد اينترنال استفاده شده در سيستم ربطي به قدرت مادربرد يا سي پي يو يا رم نداره? مثلا فكر كنيد كه من ميخوام يك هارد اينترنال دو ترا بايت پر از فيلم تو سيستم خودم داشته باشم كه با سرعت و قدرت و بدون كوچكترين مشكلي پخش بشند يا تو درايوها جابه جا بشند. در ضمن اسپيكر هم ميخوام كه بسيار قوي و باكيفيت باشه . بقيه چيزها هم برام زياد مهم نيست و در حد معمول باشه. فقط سيستم جوري باشه كه به راحتي بتونه فيلمهاي فول اچ دي رو پخش كنه. دي وي رايتر مناسب هم احتياج دارم( با بلوري سر و كاري ندارم) با اين شرايط شما چه سيستمي پيشنهاد ميكنيد كه هم هارد دو ترا راحت توش قرار بگيره و هم اسپيكر بسيار قوي داشته باشه ( لطفا سه يا چهار نوع اسپيكر قدرتمند رو معرفي بكنيد كه به سيستمي كه با هشتصد يا نهصد هزار تومان بسته شده بخوره. قدرت و كيفيت صداي اسپيكر واسم خيلي مهم هست و حاضرم واسه اسپيكر نسبت به قسمتهاي ديگه بيشتر هزينه كنم از هر نوعي هم باشه فرقي برام نداره . اصلا اهل بازي نيستم و فقط اگه واسه ديدن فيلم يك مانيتور بزرگ و باكيفيت داشته باشم خيلي خوب ميشه و اگه لازم باش به خاطر داشتن مانيتور بهتر حاضرم كمي بيشتر از اين مقدار هم هزينه كنم با تشكر فراوان . منتظر سيستم پيشنهادي هستم. اگر قيمت قطعات رو جدا جدا بنويسيد متشكر ميشم (قيمت همه قطعات لازم براي يك كامپيوتر رو بنويسيد و در بخش اسپيكر و مانيتور اگه ميشه و اگه به نظرتون موارد مختلفي مناسب مياد قيمت چند مدل رو بنويسيد) من خيلي تو اين زمينه اماتور هستم و كمك شما دوستان برام خيلي مفيد هست. ببخشيد كه زياد حرف زدم. در اخر نكته مهم اينكه من فعلا يك هارد اضافي دارم و فعلا چون هارد خيلي گرون شده نميخوام هارد دو ترا بخرم و گذاشتم تا يكي دو ماه اينده كه احتمالا قيمت پايين مياد بخرمش. شما سيستم رو بدون نياز به هارد با هشتصد يا نهصد تومان ببنديد(فكر كنيد من هارد اينترنال دو ترا رو از قبل دارم) فقط در كنارش بفرماييد كه قيمت هارد دو ترا يك ماه پيش چقدر بود و الان چقدر هست? به نظرتون احتمالا كي قيمتها به حالت اولش برميگرده.