سلام به همه من یک دانشجوی سال دومی همستم که به دلیل سیستم کامپیوتر قدیمی ای که دارم سال هاست که بازی درست و حسابی نکردم حتی هیچ کدوم از بازی های CALL OF DUTY رو هم از نزدیک ندیدم چه برسه بازی کرده باشم 2 سال پیش یه لب تاپی خریدم که بدلیل اینکه از سیستم ها خیلی سرم نمیشد سیستم خوبی نداشت مشخصاتش هم اینا بود :
CPU : DUALCORE 2.3
VGA: GEFORCE 8200 فکر کنم 256 دیگه
RAM: 4G
که با توجه به ظاهرش مشخص میشه که هیچ کدوم از بازی های جدیدرو ساپورت نمیکنه جدیداً با دیدن CALL OF جدید خیلی ناراحت شدم که نمیتونم درست حسابی بازی کنم تنها بازی ای هم که روی لب تاپم ریختم FIFA 07 بوده و COUNTER پرتابل بنابراین صمیم گرفتم که یه سیستم بخرم اما مشکل اینجاست که پول کافی برای خرید سیستم شاخ ندارم بنابراین مجبورم تیکه تیکه هزینه کنم اما مشکل اصلی کار اینجاست که نمیدونم از کجا شروع کنم و کدوم قطعه رو اول بخرم و چی بخرم و برای شروع چقدر هزینه کنم درضمن این مشکل هم پیش میاد که مثلا من نتونستم تا دو ماه دیگه 300 هزار تومن جمع کنم و یه کارت گرافیک 2G بخرمشاید بیشتر طول بکشه بنابراین چیزی که میخرم اولا نباید قدیمی بشه دوما یه چیز شاخ باشه حالا سوالم اینه که شما چطور میتونید منو کمک کنید که یه سیستم شاخ جمع کنم برای شروع داشتن این سیستم شاخ اول از کجا شروع کنم مثلاً اول مادر برد بخرم یا پاور خوب؟؟ برای شروع چقدر باید هزینه کنم؟؟؟
اومدیم و من تا 6 ماه دیگه نتونستم پولم جمع کنمآیا اون مادربرده یا CPU هه بدردنخور نمیشه؟؟؟ برای شروع قمیت دادن روی 150 هزار تومن حساب کنید
ببخشید زیاد حرف زدماما مشخص کردن جزئیات لازم بود مرسی از راهنماییتون