تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشاور برای خرید سیستم قطعه به قطعه

در آغاز فعالیت pmncivil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

10 مشاور برای خرید سیستم قطعه به قطعه

سلام به همه من یک دانشجوی سال دومی همستم که به دلیل سیستم کامپیوتر قدیمی ای که دارم سال هاست که بازی درست و حسابی نکردم حتی هیچ کدوم از بازی های CALL OF DUTY رو هم از نزدیک ندیدم چه برسه بازی کرده باشم 2 سال پیش یه لب تاپی خریدم که بدلیل اینکه از سیستم ها خیلی سرم نمیشد سیستم خوبی نداشت مشخصاتش هم اینا بود :
    CPU : DUALCORE 2.3
    VGA: GEFORCE 8200 فکر کنم 256 دیگه
    RAM: 4G
    که با توجه به ظاهرش مشخص میشه که هیچ کدوم از بازی های جدیدرو ساپورت نمیکنه جدیداً با دیدن CALL OF جدید خیلی ناراحت شدم که نمیتونم درست حسابی بازی کنم تنها بازی ای هم که روی لب تاپم ریختم FIFA 07 بوده و COUNTER پرتابل بنابراین صمیم گرفتم که یه سیستم بخرم اما مشکل اینجاست که پول کافی برای خرید سیستم شاخ ندارم بنابراین مجبورم تیکه تیکه هزینه کنم اما مشکل اصلی کار اینجاست که نمیدونم از کجا شروع کنم و کدوم قطعه رو اول بخرم و چی بخرم و برای شروع چقدر هزینه کنم درضمن این مشکل هم پیش میاد که مثلا من نتونستم تا دو ماه دیگه 300 هزار تومن جمع کنم و یه کارت گرافیک 2G بخرم شاید بیشتر طول بکشه بنابراین چیزی که میخرم اولا نباید قدیمی بشه دوما یه چیز شاخ باشه حالا سوالم اینه که شما چطور میتونید منو کمک کنید که یه سیستم شاخ جمع کنم برای شروع داشتن این سیستم شاخ اول از کجا شروع کنم مثلاً اول مادر برد بخرم یا پاور خوب؟؟ برای شروع چقدر باید هزینه کنم؟؟؟
    اومدیم و من تا 6 ماه دیگه نتونستم پولم جمع کنم آیا اون مادربرده یا CPU هه بدردنخور نمیشه؟؟؟ برای شروع قمیت دادن روی 150 هزار تومن حساب کنید
    ببخشید زیاد حرف زدم اما مشخص کردن جزئیات لازم بود مرسی از راهنماییتون

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام به همه من یک دانشجوی سال دومی همستم که به دلیل سیستم کامپیوتر قدیمی ای که دارم سال هاست که بازی درست و حسابی نکردم حتی هیچ کدوم از بازی های CALL OF DUTY رو هم از نزدیک ندیدم چه برسه بازی کرده باشم 2 سال پیش یه لب تاپی خریدم که بدلیل اینکه از سیستم ها خیلی سرم نمیشد سیستم خوبی نداشت مشخصاتش هم اینا بود :
    CPU : DUALCORE 2.3
    VGA: GEFORCE 8200 فکر کنم 256 دیگه
    RAM: 4G
    که با توجه به ظاهرش مشخص میشه که هیچ کدوم از بازی های جدیدرو ساپورت نمیکنه جدیداً با دیدن CALL OF جدید خیلی ناراحت شدم که نمیتونم درست حسابی بازی کنم تنها بازی ای هم که روی لب تاپم ریختم FIFA 07 بوده و COUNTER پرتابل بنابراین صمیم گرفتم که یه سیستم بخرم اما مشکل اینجاست که پول کافی برای خرید سیستم شاخ ندارم بنابراین مجبورم تیکه تیکه هزینه کنم اما مشکل اصلی کار اینجاست که نمیدونم از کجا شروع کنم و کدوم قطعه رو اول بخرم و چی بخرم و برای شروع چقدر هزینه کنم درضمن این مشکل هم پیش میاد که مثلا من نتونستم تا دو ماه دیگه 300 هزار تومن جمع کنم و یه کارت گرافیک 2G بخرم شاید بیشتر طول بکشه بنابراین چیزی که میخرم اولا نباید قدیمی بشه دوما یه چیز شاخ باشه حالا سوالم اینه که شما چطور میتونید منو کمک کنید که یه سیستم شاخ جمع کنم برای شروع داشتن این سیستم شاخ اول از کجا شروع کنم مثلاً اول مادر برد بخرم یا پاور خوب؟؟ برای شروع چقدر باید هزینه کنم؟؟؟
    اومدیم و من تا 6 ماه دیگه نتونستم پولم جمع کنم آیا اون مادربرده یا CPU هه بدردنخور نمیشه؟؟؟ برای شروع قمیت دادن روی 150 هزار تومن حساب کنید
    ببخشید زیاد حرف زدم اما مشخص کردن جزئیات لازم بود مرسی از راهنماییتون
    اول اینکه شما این شاخ را بذار کنار که یک دفعه دیدی حسابی شاخ شد.
    از شوخی که بگذریم
    شما با این بودجه چیز خاصی نمی تونی بخری و احتمالا گزینه ای که بخری تفاوت محسوسی با لپ تاپ شما نخواهد داشت..
    دو تا توصیه به شما می کنم
    1-پولهاتو جمع کنی تا یک اندازه معقول و سپس یک سیستم خوب بخری
    2-بری کنسول بخری
    3-اصلا بازی را بیخیال شی بچسبی به درس و زندگی
    من نظرم روی گزینه اول و آخر هست

موفق باشی

3. 4 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اول اینکه شما این شاخ را بذار کنار که یک دفعه دیدی حسابی شاخ شد.
    از شوخی که بگذریم
    شما با این بودجه چیز خاصی نمی تونی بخری و احتمالا گزینه ای که بخری تفاوت محسوسی با لپ تاپ شما نخواهد داشت..
    دو تا توصیه به شما می کنم
    1-پولهاتو جمع کنی تا یک اندازه معقول و سپس یک سیستم خوب بخری
    2-بری کنسول بخری
    3-اصلا بازی را بیخیال شی بچسبی به درس و زندگی
    من نظرم روی گزینه اول و آخر هست

موفق باشی
    با تشکر از احسان
    اگه بودجت محدوده و واقعا بازی دوست داری رو دومی تمرکز کن

5. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mra680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ايران-تهران

پيش فرض

سلام
    هميشه براي خريد يه كنسول بازي نياز به يك عدد تلويزيون ناقابل LCD يا LED هست
    كه اون هم تحت اختيارات پدر خونه بوده و خواهد بود
    تازه بازي هاي اول شخص و استراتژيك فقط كيبورد و موس ميخواد تا لذت بده
    با تلويزن هاي عادي اصلا نميشه با ايكس باكس يا پي اس 3 بازي انجام داد(تجربشو دارم)مگه تلويزيون كابل HDMI بخوره كه محاله
    موفق باشيد
    Last edited by mra680; 11-11-2011 at 11:28.

7. این کاربر از mra680 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •