دوستان در این پستی داده نشود.
این تاپیک برای جواب های کاربر عمو میلاد میباشد.
و ایشون هم سالاتشونو در پیغام برای بازدید کننده میپرسند نه در اینجا.
تا اونجایی که قدرتش رو داشته باشم در خدمت گذاری حاظرم.من چند تا سوال از خدمتتون دارم
نرم افزاراشو عمو محمد در اخیار میزاه.تو فروم پرسیدم که دوستان گفتن که متخصص P50 شما هستید
اول بحث های تخصصی هد رو مشخص میکنم.
اراره خوبه.من پرینتر اپسون مدل P50 رو خریدم با کانتینیوز (واسه کار چاپ کاور بازی و فیلم و چاپ روی DVD روزی تقریبا 50 تا)
این مدل خوبه ؟؟
سرعتش پایینه که اشکال نداره.اخه یه کم مشکل سرعت دارم و میخوام یه دستگاه دیگه بگیرم ، از همین بگیرم یا مدل خواصی مد نظرتون هست ؟
عوضش اپسون هست خرکار و سازگار با پمپ و کیفیت 6 رنگ
در صورتی که درست استفاده بشه شاید بتونید 10 سال استفاده کنید.1-عمر هد دستگاه چند برگ چاپ هست ؟؟؟ (کاغذ کوتد 110 گرمی و کیفیت Photo میزنم)
در مورد اینکه رنگ کمتری مصرف میکنه این حرف کاملا بی پایه و بی اساس است.؟ بعضی ها میگن کوتد فشار کمتری به هد میاره و رنگ کمتری مصرف میکنه و راسته ؟؟؟
اصلا شما کاغذ کنواس بزار {پارچه} تا تنضیمات رنگ و کاغذ رو دست نرنی یکسان جوهر مصرف میکنه.
اینها بستگی بع شرایط اب و هوایی و جوهری که مصرف میکنید و اصول استفاده دارد.3-بازم از خیلی جاها شنیدم که بعد از یه دوره (که هد خراب میشه) باید پرینتر و بندازی دور و یکی دیگه بخری و بعضی ها میگن هد تعمیر میشه یا اینکه کلا هد رو عوض کنی و .... کدوم بهتره ؟؟؟
در صورت خشک شدن هد 70 تا 80 تومن قیمت دارد.
دستگاه فقط قاب و چرخ دنده و برد است. که نیازی به تعویض نداره ت p50
من خودم چندین سال است که با برند پارت تکنیک کار میکنم و هیچ مشکلی ندارم.4-من در شهرستان کرمانشاه هستم و اینجا مثلا بهترین نوع جوهر رو خریدم ، کیفیت جوهر در عمر هد و دستگاه تاثیر داره ؟؟؟بهترین جوهر واسه کار من چیه ؟؟؟ من از کجا میتونم بهترین جوهر رو بخرم ؟؟؟ تلفن لطف میکنید ؟؟؟
part-tech.com
مهندس نیک روان اونجا کار میکنه باهاش تماس میگیری و جوهرهای درجه 1 پارت تکنیک که 1 لیتری 15 تومنه رو سفارش میدی.