تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: اشتباه بزرگ در دستکاری منوی مخفی سامسونگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض اشتباه بزرگ در دستکاری منوی مخفی سامسونگ

به سلامتی دیروز تو منوی مخفی گزینه tools رو اشتباهی از 33 به 43 تغییر دادم و پنل دیگه بالا نیومد.تی وی رو بردم نمایندگی میگن کلا باید mainboard عوض بشه من تو بعضی از سایتها خونده بودم که با فلاش کردن یا با اپیروم میشه این مشکل رو حل کرد ولی نمایندگی میگه نمیشه.
    دوستان اگه کسی تجربه ای تو این مورد داره لطفا من رو راهنمایی کنید.ضمنا قیمت mainboard و دستمزد تعویضش رو 400000 تومان گفتن و شامل گارانتی هم نمیشه.درسته چهارصد هزار تومان.به نظر شما من چی کار کنم.
    مدل تی وی =40c695

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

به سلامتی دیروز تو منوی مخفی گزینه tools رو اشتباهی از 33 به 43 تغییر دادم و پنل دیگه بالا نیومد.تی وی رو بردم نمایندگی میگن کلا باید mainboard عوض بشه من تو بعضی از سایتها خونده بودم که با فلاش کردن یا با اپیروم میشه این مشکل رو حل کرد ولی نمایندگی میگه نمیشه.
    دوستان اگه کسی تجربه ای تو این مورد داره لطفا من رو راهنمایی کنید.ضمنا قیمت mainboard و دستمزد تعویضش رو 400000 تومان گفتن و شامل گارانتی هم نمیشه.درسته چهارصد هزار تومان.به نظر شما من چی کار کنم.
    مدل تی وی =40c695

سلام...من امروز رفتم منو مخفی و توو قسمت type همینجوری عوض کردم اما شانس اوردم در همون لحظه اسمش یادم موند..وقتی روشن خوش کردم داغون شد..یعنی صفحه برعکس شد و تصویر خاکستری شد..
    باز رفتم منو مخفی چون میدونستم اونجایی که عوض کردم باعث این خرابی شده با هزار مصیبت اون اسم اولی را پیدا کردم و روشن خاوش کردم دیدم درست شد..
    ببن type رو پشت تلویزیون مینویسه باید رو اون تنظیم کنی وونمایندگی دروغ گفته بهت...چون نمیخوان با دردسر درس کنن میگن.

3. این کاربر از toilfulboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •