تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: کمک برای خرید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض کمک برای خرید

سلام خدمت دوستان
    راستش من می خواستم یه لپ تاپ بگیرم که بیشتر برای بازی ازش استفاده کنم. در اصل جایگزینی باشه برای کامپیوتر خونگی م (پی سی).
    خلاصه از چند روز گشتن به این مدل MSI GX680 رسیدم
    و این که بودجه من 1.500.000 است.
    لطفا کمکم کنید ممنون می شم.
    و در خواست من از شما دوستان اینه که به نظر شما این لپ تاپ ارزششو داره؟ و اینکه از گارانتی ماتریس کسی تا حالا خرید کرده؟
    و اگه کسی هم پیشنهاد بهتری داره لطفا بگه

در آغاز فعالیت babak_zizou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام دوست عزیز.من شنیدم و البته دیدم که msi لپ تاپ مخصوص بازی تولید کرده و خیلی هم خوبه.اما خودم و دوستام شخصا استفادشو ندیدم.اما با این بودجه خوب ، شما می تونید یک لپ تاپ Dell XPS با گرافیک 2GB بخری که تا 4GB هم شیر میکنه و نه تنها از امکانات بسیار عالی این لپ تاپ استفاده کنی ، بلکه تمام بازی های در حال حاضر دنیارو برات اجرا میکنه.اما یک نقص هایی هم داره مثل صدای زیاد فن و باد داغ شدید ار کنارش.در کل باهاش کار کردم.وایه خودس یک غوله.خودم سامسونگ دارم RV509 گرافیک 1 داره و دوسش دارم.

3. این کاربر از babak_zizou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت alireza93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیز اینو که نشون کردی چند وقتیه چشم خود منو هم گرفته، اگه با وزن 3.5 کیلوییش مشکلی نداری این مدل همه چیز داره...در ضمن msi gx680 دل ایکس پی اس رو از نظر گرافیک تو جیبش میذاره...دوستان باید بدونند که قوت یه کارت گرافیک به نوع چیپش هست نه به 2gb بودن یا 4gb بودن...msi gx680 یه geforc gt555m داره که توی این قیمت به نظر من بهترین انتخاب ممکنه(در کنار ati 6770)

5. 2 کاربر از alireza93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت dna.divoneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من دنبال ي لپ تاپ تا حداكثر 850 ميگردم چه مدلي از چه برندي و يشنهاد ميكنين؟اگه كه سي پي يوش آي5 باشه بهتره.ميدونم با اين پول چيزه تاپي گيرم نمياد ولي بيشتر واسه كاراي 3دي و بازي ميخوام
    لطف كنين كانفيك كامل مدل پيشنهادي ام بگين عاليه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز.من شنیدم و البته دیدم که msi لپ تاپ مخصوص بازی تولید کرده و خیلی هم خوبه.اما خودم و دوستام شخصا استفادشو ندیدم.اما با این بودجه خوب ، شما می تونید یک لپ تاپ Dell XPS با گرافیک 2GB بخری که تا 4GB هم شیر میکنه و نه تنها از امکانات بسیار عالی این لپ تاپ استفاده کنی ، بلکه تمام بازی های در حال حاضر دنیارو برات اجرا میکنه.اما یک نقص هایی هم داره مثل صدای زیاد فن و باد داغ شدید ار کنارش.در کل باهاش کار کردم.وایه خودس یک غوله.خودم سامسونگ دارم RV509 گرافیک 1 داره و دوسش دارم.
    مشکل من رو همین صدای زیاد فنشه

---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------

دوست عزیز اینو که نشون کردی چند وقتیه چشم خود منو هم گرفته، اگه با وزن 3.5 کیلوییش مشکلی نداری این مدل همه چیز داره...در ضمن msi gx680 دل ایکس پی اس رو از نظر گرافیک تو جیبش میذاره...دوستان باید بدونند که قوت یه کارت گرافیک به نوع چیپش هست نه به 2gb بودن یا 4gb بودن...msi gx680 یه geforc gt555m داره که توی این قیمت به نظر من بهترین انتخاب ممکنه(در کنار ati 6770)
    خوب قیمت GX680 رو شما اطلاع ندارید چنده؟
    تو سایت ماتریس که زده موجود نمی باشد.
    حالا اگه واقعا نباشه نظرتون درباره HP 6170 چیه؟به نظر کانفینگ خوبی داره

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    راستش من می خواستم یه لپ تاپ بگیرم که بیشتر برای بازی ازش استفاده کنم. در اصل جایگزینی باشه برای کامپیوتر خونگی م (پی سی).
    خلاصه از چند روز گشتن به این مدل MSI GX680 رسیدم
    و این که بودجه من 1.500.000 است.
    لطفا کمکم کنید ممنون می شم.
    و در خواست من از شما دوستان اینه که به نظر شما این لپ تاپ ارزششو داره؟ و اینکه از گارانتی ماتریس کسی تا حالا خرید کرده؟
    و اگه کسی هم پیشنهاد بهتری داره لطفا بگه
    .
    .
    .
    .
    گارانتی خوبی هست...اما بهتره میخوای بخری تو این مایه Asus N55SF بخری........خوبی GX680 اینه روش 12 گیگ رم هست که بکارت هم نمیاد...........مدل HP DV6 - 6190 هم هستش

9. 2 کاربر از mehdi666lp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

برای قیمت تو سایت ماتریس یه لیست قیمت داره که قیمت ها رو به روز می زنه.msi gx680 حدود 1.650.000

در آغاز فعالیت dna.divoneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من دنبال ي لپ تاپ تا حداكثر 850 ميگردم چه مدلي از چه برندي و يشنهاد ميكنين؟اگه كه سي پي يوش آي5 باشه بهتره.ميدونم با اين پول چيزه تاپي گيرم نمياد ولي بيشتر واسه كاراي 3دي و بازي ميخوام

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    سلام , من با توجه به بودجه ی در نظر گرفته ی شما مدل های زیر رو معرفی می کنم که به نظرم از بقیه ی مدل ها تو این رنج قیمت بهترند :

Lenovo IdeaPad Z370-59302876
    Samsung RC410 S01/S02

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •