خیلی ممنون ولی اینجا سوالی که مطرح میشه اینه که مگه هر ویندوز برای یک مادربورد ریخته بشه دیگه بر روی سیستم دیگه قابل استفاده نیست
من امتحان کردم . یک دفعه اومدم یه هارد که روش ویندوز نصب بود رو بردم بر روی سیستم ئیگه امتحان کردم ولی بالا نیومد
کاری که دقیقاً برنامه Acronis انجام میده که از یک پارتیشن بک آپ میگیره و کاری به محتوای اون نداره
اینم مثل همون کار میمونه دیگه
.gif)
.gif)
اگر بتونید دقیقاً برام توضیح بدید ممنون میشم
واسه همین میگم ورژن بوت برنامه رو که plus pack هم باشه دان کنید این پلاس پک یک پلاگین از avronis شما اگر باورژنهای قبلی اکرونیس بخواین ایمیج یکی سیستم روی سیستم دیگه نصب کنید بطور حتم به مورد برمیخورین مگر اینکه همین قابلیتی که میگم داشته باشه طریقه کارشم به اینصورت هست که اول مثل همیشه ایمیج سیستم خودتون به وسیله این برنامه اکرونیس میگیرین دعه بعدم برای ریکاوری ایمیج بطور مثال روی یکی سیستم دیگه اون گزینه ای که تو عکس مشخص کرده بودم تیکش بزنید بعدشم تموم میشه کار ورژن 2012 برنامه که بصورت بوت هست از پست پایین میتونید دان کنید این نکته رو هم اضاف کنم که اگر که ایمیج ازسیستم میگیرین به وسیله این ورژن بازم از همین ورژن باید استفاده کنید برای ریکاوری ایمیج روی سیستم دیگه فقط .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید