من یه لپ تاپ دیدم که می خواستم بخرمش اما دیدم تو قسمت مشخصات ، جلوی کارت گرافیک نوشته بود:Intel HD Graphics . این یعنی چی ؟ اصلا حافظه ی این کارت گرافیگ چه قدره؟ اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا بگه.![]()
من یه لپ تاپ دیدم که می خواستم بخرمش اما دیدم تو قسمت مشخصات ، جلوی کارت گرافیک نوشته بود:Intel HD Graphics . این یعنی چی ؟ اصلا حافظه ی این کارت گرافیگ چه قدره؟ اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا بگه.![]()
کسی نیست جواب بده؟کارم خیلی فوریه
سلام دوست عزیز .
این اصطلاح یعنی این که در ایم لپ تاپ از چیپ گرافیکی مجزا که ساخت amd , nvidia باشه استفاده نشده و از چیپ آنبرد intel استفاده شده . intel hd graphic ، حافظه ی مجزا نداره و از رم سیستم استفاده می کنه .
به طور خلاصه ، از لپ تاپ با چیپ اینتل فقط در شرایطی استفاده کنید که اصلأ دنبال بازی و کار های 3 بعدی نباشید . چون کارایی مناسبی ندارن .
با سلام من یه لپ تاپ acer 5742G-C دارم که هنگامی که داری درایورها رو نصب میکنی به غیر از گرافیک انویدیا یه درایور هم برای گرافیک اینتل داره در پایین ویندوز هم دو نمونه ایکون کارت گرافیک داره و در دیوایز منیجر هم همینطور جزء سخت افزار و میگن این لپ تاپ دوتا کارت گرافیک داره آیا یه همچین چیزی ممکنه
بله عزیز ممکنه.
اما نه اینطور که شما بیان کردید.
پردازنده های سندی بریج و corei3 نسل قبل از آن، از هسته گرافیکی در داخل پردازنده بهره میبرند و عملا پردازش گرافیکی هم داخل پردازنده انجام میشه. اما توانایی پردازش بالایی در داخل پردازنده نمیشه انتظار داشت. برای کارهای معمولی جوابگوست و برای گیم و 3D و... اصلا مناسب نیست. حالا چرا این کار رو انجام دادن:
این کار باعث کاهش مصرف سیستم و کاهش نویز و گرما سیستم و لپتاپ هست، که بسیار مفیده، مخصوصا برای لپتاپ، چون مصرف باتری رو کاهش میده. چون برای کارهای معمولی نیاز به استفاده از کارت گرافیک مجزا نیست. پولی هم برای خرید کارن گرافیک نمیدیم.
حالا جریان کارت گرافیک دوم چیه:
برای کارهای سنگین گرافیکی و گیم و... هسته گرافیکی پردازنده جوابگو نیست ونیاز هست که کارت گرافیک مجزا تهیه کرد.
در لپتاپ ها یک سیستم سویچینگ مفید طراحی شد بنام OPTIMUS ، که خیلی جالب هست، برای کارهای سبک از هسته گرافیکی پردازنده استفاده میشه و در کارهای سنگین گرافیکی از کارت گرافیک مجزا استفاده میشه، اینجوری در هر کاری عملکرد مناسب داریم و مصرف انرژی بهینه هست و گرامای سیستم هم در کارهای معمولی بسیار کمتر میشه.
مشابه همین هسته های گرافیکی رو در سری APU AMD داریم که در این زمینه پیشرو هست و قدرت پردازش گرافیکی بسیار بیشتری دارند و توانایی مچ شدن با کارت گرافیک های خاصی رو هم دارند که در موقع لزوم میتونند بصورت موازی وارد عمل شده و قدرتی به انداره 2 برابر به ارمغان می آورند.
با عرضه نسل بعدی اینتل بنام IVY BRIDGE این قدرت گرافیکی Intel HD Graphic تا 3 برابر افزایش یافته و عملا قدرتمند شده.
موفق باشید.
سلام من رم لپ تاپم 2 هست و گرافیکش هم همون intel hd graphics .می خوام رم رو 4گیگ کنمولی نمی دونم چه قدر رو ی گرافیک تاثیر داره و در ضمن این گرافیک حداکثر چه قدر می تونه از روی رم من برداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)