سلام. یه لپتاپ خریدم ویندوزش 7 اورجیناله الان فقط یه درایو داره فقط درایو c داره و سایزش 550 گیگه. میخوام یه درایو 500 گیگی مثلا D رو ازش جدا کنم تا درایو c تبدیل بشه به 50 گیگ. چیکار کنم؟
سلام. یه لپتاپ خریدم ویندوزش 7 اورجیناله الان فقط یه درایو داره فقط درایو c داره و سایزش 550 گیگه. میخوام یه درایو 500 گیگی مثلا D رو ازش جدا کنم تا درایو c تبدیل بشه به 50 گیگ. چیکار کنم؟
سلام
ورودتون رو تبریک میگم
پست زیر رو مطالعه بفرمایید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
اگر هم از خود ویندوز برا پارتیشن بندی نمیخواید استفاده کنید من این برنامه رو پیشنهاد میکنم که خیلی کار باهاش راحته و نسخه رایگانش هم هست :
EASEUS Partition Master Home Edition
برنامه ی Minitool partition magic هم خیلی کاربرد داره برای انواع جابجایی حجم بدون ریسک
موفق وموئید باشین
سلام اینجوری من پارتیشن بندی کردم
ویندوز بعد از خاموش شدن دیگه بالا نیومد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه MiniTool Partition Wizard Professional رودان کنید بعدش روی درایوی که میخواین ازحجمش واسه درایودیگه اضاف کنید کلیک راست کنید طبق شکل 1 بعد گزینه move/resize انتخاب کنید بعدشم طبق شکل 2 تو صفحه ای که باز میشه هرچقدر میخواین از درایو اولیه خودتون کسر کنید طبق شکل 2 به وسیله موس اون نوار به سمت چپ ببرین تا فضا برای درایو دیگه خودتون بتونید بسازین طبق شکل 3 هم روی گزینه apply کلیک کنید بعدشم کار تموم میشه
لینک دانلود MiniTool Partition Wizard Professional
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=350256&highlight=MiniTool+Partiti on+Wizard+Professional
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)