سلام من ویندوز سرور رو 7 نصب کردم و بقیه سیستم ها XP هستند , حالا هر کاری میکنم - پرینتر داخل شبکه
share نمیشه !- باید چه کاری انجام بدم ؟
ممنون میشم توضیحی در این باره بدید .
با تشکر
سلام من ویندوز سرور رو 7 نصب کردم و بقیه سیستم ها XP هستند , حالا هر کاری میکنم - پرینتر داخل شبکه
share نمیشه !- باید چه کاری انجام بدم ؟
ممنون میشم توضیحی در این باره بدید .
با تشکر
سطح دسترسی به پرینتر رو everyone بزار ...
سلام وحيد جان
لطفا اول بگين اشناييتون با شبكه در چه حدي هستش كه بتونم بهتر راهنماييتون كنم .
تنظيمات network رو چك كردين كه printer sharing روشن باشه و بعد از اينكه پرينتر رو شير كردين در سيستم هاي كلاينت در قسمت پرينترها يك پرينتر رو اضافه كنيد و ادرس ip و اسم پرينترو وارد كنيد .
سلام من این تنظیمات رو انجام دادم , آیا جای دیگه ای هم هست که باید تنظیم بشه ؟
آیپی ها رو هم مثل قبلا زدم , سیستم ها وصلند به شبکه فقط ، پرینتر ها غیر فعالند !
تصویر 1 :تصویر 2 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتصویر 3 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتصویر 4 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی , توی سیستمهای شبکه , توی قسمت پرینتر ها ، زیر آیکونش زده Access denied !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by vahidalemi; 06-11-2011 at 13:03.
آفرين وحيد جان
فقط جهت چك كردن موقتا فاير وال رو خاموش كنيد .
و در قسمت تنظيمات شبكه هم گزينه use 128 encryption رو خامش كنيد .
و چك كنيد اين تنظيمات براي شبكه هاي home هم انجام داده باشين .
بعد از انجام اينكارا يك بار همه سيستم ها رو ريستارت كنيد و چك كنيد .
Last edited by amid88; 06-11-2011 at 13:13.
اقا مشکل حل شد و بذارید بگم از کجا بود, توی قسمت Advanced sharing settings باید گزینه turn off password protected sharing باید غیرفعال میشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ، ممنون از پشتیبانی تون![]()
Last edited by vahidalemi; 06-11-2011 at 17:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)