تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: اسم این گلها چیه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض اسم این گلها چیه؟

سلام دوستان

من یه مدته که قصد کردم یه قسمت از باغمون و گل کاری کنم برای همین در پی چند مدل گل خوب هستم مثل گلهایی که تو باغای فرانسوی هستن

حالا توی عکس پایین که می بینین:
    -من می خوام این مدل گلها رو توی باغمون بکارم، میشه منو راهنمایی کنین که اسمش چیه مال کجا هست اصلا ایران هست یا نه بعدم اینکه باید بذرش و بخریم یا نهالی هست؟

- همچنین اون چمنای تمیزی که دور درخته قیمت بذرشون چقدر هست؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه گلهای خوب دیگه ای هم سراغ دارین لطقا معرفی کنین

Last edited by hes25; 06-11-2011 at 04:16.

2. این کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان

من یه مدته که قصد کردم یه قسمت از باغمون و گل کاری کنم برای همین در پی چند مدل گل خوب هستم مثل گلهایی که تو باغای فرانسوی هستن

-من می خوام این مدل گلها رو توی باغمون بکارم، میشه منو راهنمایی کنین که اسمش چیه مال کجا هست اصلا ایران هست یا نه بعدم اینکه باید بذرش و بخریم یا نهالی هست؟

کد:

عزيزم اونا گل لاله است . اگر عين همين نوع ميخواسته باشي كه همونطوري كه تو عكسه دربياد بايد بگم فكر نميكنم اصلا بتوني بذر گير بياري چون اينا رو هلند توليد ميكنه و به هيچ كشوري بذرش رو نميفروشه . بايد پيازش رو بخري.
    در مورد چمن هم در حالت كلي چيز خاصي وجود نداره هر چمني كه بكاري و بهش برسي همونطوري تميز در مياد
    فقط ميتونه اگه منطقه سردسير يا گرمسير باشه انتخابها فرق كنه
    در كل يا Tall fescue يا Kentucky bluegrass براي سردسير و يا Bermudagrass - Cynodon spp براي مناطق گرم و داراي نور آفتاب زياد . اونوقت ميشه اينطوري

4. 2 کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان

کد:

این عکسی که گذاشتین همش گل لاله س، ارقام مختلف گل لاله. کاشت این گل ها یک مقدار سخته چون پیازشو باید بخرین و تحت تیمارهای مختلف دمایی قرار بدین تا گل بده.اگه میخواین گل فصلی بکارین الان براکاشت بنفشه زمان خوبیه.ضمنا اگه کیشه بگین شرایط آب و هوایی منطقهون چطوریه تا بیشتر راهنماییتون کنم.

6. این کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سلام دوستان

کد:

بله دوستان درست گفتن، همه گل ها لاله هست و نوعشم هلندیه، و باید یکم سره کیسه رو شل کنی، توی آدرس زیر میتونی هر پیاز رو 2تومن بخری و اگه تماس بگیری ارزونتر هم بهت میدن، ولی بستگی به باغتون داره اگه مثل باغ ما محل گذره ، و باید باغ باز باشه ارزش کاشت این گل های زیبا و باارزش رو نداره و با رز و گل های مقاوم تر میتونی کار کنی که دائمی هستن و خوشگلی لاله 1 ماه بیشتر نیست اونم فقط فروردین و اگه باغتون حفاظ داره و این هزینه رو نمیتونی بکنی ، نرگس هم بکاری خوشگل میشه

کد:
    Last edited by همراه اول; 12-11-2011 at 22:59.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید دیر اومدم

اگه میشه بگین شرایط آب و هوایی منطقهون چطوریه تا بیشتر راهنماییتون کنم
    از نظر آب و هوایی محیطمون خیلی خوبه اصلا محدودیتی نیست چوب خشکم بکاری گل میده!(شمالیم یعنی)

باید یکم سره کیسه رو شل کنی، توی آدرس زیر میتونی هر پیاز رو 2تومن بخری
    دو تومن برای هر پیاز یکم گرون هست! حالا اگه من چندتا از از اونا رو بگیرم بعدا می تونم تکثیرشون کنم؟ اصلا کار من هست؟

ولی بستگی به باغتون داره اگه مثل باغ ما محل گذره ، و باید باغ باز باشه ارزش کاشت این گل های زیبا و باارزش رو نداره
    باغچه پشت حیاط خونمونه فضاش خوبه البته باغم داریم ولی من اول میخوام تو باغچمون بکارم در واقع می خوام یه گلخونه کوچیک درست کنم.(اگه بتونم!)

گل رز -نرگس-محمدی و ...تو باغچمون داریم میخوام گلهای جدید دیگه ای بیارم توش بلکه یکم گل کاری یاد گرفتیم

راستی یکی دوتا سوال داشتم گفتم دیگه تاپیک جدا نزنم ...

-لاله مگه گل قدی نیست من شنیدم تا یه متر و نیم قدش میشه؟

-یه کتاب رنگی خوب درباره گلهای زیبای ایرانی و خارجی تو بازار هست بریم بخریم؟ تا بعد از هر کدوم که خوشم اومد برم بخرم؟(همچنین طریقه نگهداری و تکثیر گلها رو هم یاد بده)

-این گلهایی قشنگی که رو در و دیوار خونه مردم بالا میرن و رشد میکنن اسمشون چیه؟ از کجا میشه خرید اصلا گلن یا درختی چیزی هست؟

-چندتا گل شب بو میخواستم بهم معرفی کنین که تو شبای سرد زمستون بوشون پخش بشه!

-چندتا گل بوته ای که نمای جالبی دارن بهم معرفی کنین. (مثل گل جارو )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •