تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: ۶ موردی که باعث عدم خرید مشتری می شود

در آغاز فعالیت mbazaryabi.com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض ۶ موردی که باعث عدم خرید مشتری می شود

بازم سلام
    شب همگی بخیر
    تو پست قبلی در مورد 10 جمله ای که هرگز نباید در بازاریابی تلفنی بکار ببریم صحبت کردیم مواردی رو گفتیم که به ظاهر خیلی ساده اند ولی تاثیرات خیلی بدی روی مشتری شما میزاره
    حالا بیاین یه بار دیگه در مورد مواردی صحبت کنیم که باعث عدم خرید مشتری از شما میشه:

۶ موردی که باعث عدم خرید مشتری می شود:

1- ترس از تغییر، خرید محصول جدید
    برای حل کردن این مسأله با بیان تجربیات موفق مشتری های قبلی استرس مشتری را کم کنید و نظر مثبت او را بدست آورید.
    ۲-هنگامی که مشتری قیمت محصول را بالا می داند.
    با استفاده از انگیزه های مشتری برای خرید این محصول او را تشویق به خرید کرده و منفعتی را که او در قبال پرداخت این پول و بدست آوردن محصول دریافت می کند را برای او شرح دهید.
    ۳- هنگامی که مشتری به شما می گوید که نمونه مشابه این محصول با مارک دیگری با قیمت پایین تر در بازار عرضه می شود!
    برتریهای محصول خود را نسبت به نمونه مشابه بیان کنید و به مشتری توضیح دهید که در ازای پرداخت رقم بیشتر منافع و سود و لذت بیشتری را بدست خواهد آورد.
    ۴- هنگامی که مشتری به شما می گوید که در حال حاضر نیازی به خرید این محصول ندارد:
    برای او توضیح دهید که هم اکنون زمان یک خرید مناسب برای آینده می باشد و ممکن است فردا برای خرید این محصول بسیار دیر باشد.
    ۵- مشتری نگران است که محصول مشکلات و نیازهایش را رفع نکند.
    برای او توضیح دهید که شما به فکر مشکلات او و حل آنها می باشید و تنها پس از اینکه درباره مشکلات و نیازهایش تمام صحبتها را کردید دوباره پیشنهاد خرید محصول را مطرح کنید.
    ۶- مشتری متوجه مزایای محصول و خدمات شما نمی شود
    این امر بسیار عادی می باشد. سعی کنید که مشتری را به خاطر این امر سرزنش نکنید.

2. 3 کاربر از mbazaryabi.com بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

خیلی پست جالبی بود ، بهتر بود یه تایپیک جداگانه برای بیان تجربیات بازاریابی میزدین و توی اونجا پستاتون رو میذاشتین ، اینطوری بهتر میتونستیم استفاده کنیم
    در ضمن من از همین الان منتظر پست های بعدیتون هستم

در آغاز فعالیت mbazaryabi.com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خیلی پست جالبی بود ، بهتر بود یه تایپیک جداگانه برای بیان تجربیات بازاریابی میزدین و توی اونجا پستاتون رو میذاشتین ، اینطوری بهتر میتونستیم استفاده کنیم
    در ضمن من از همین الان منتظر پست های بعدیتون هستم

سلام
    خوشحالیم که برایتان مفید بود
    موفق باشید.

5. این کاربر از mbazaryabi.com بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •