تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: ریست شدن قبل از بالا آمدن دستگاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه techno_magical's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran-Pasdaran

5 ریست شدن قبل از بالا آمدن دستگاه

سلام دوستان.یه مشکل جدی و نگران کننده.
    دوستان من یه هارد 500 دارم که تقریبا پره .خوب کار می کرد اما جدیدا وقتی دستگاه رو روشن می کنم ، قبل از اینکه صفحه بایوس بالا بیاد و حتی مانیتور روشن بشه،یه دو سه بار ریست میشه(از صدای سی دی رام و اینها می فهمم که ریست میشه) بعد روشن میشه.این مدت هم تماما چراغ هارد روشنه(جلوی کیس).وقتی هارد رو از دستگاه بکشم،بدون مشکل تا صفحه بایوس بالا میاد.به نظر شما مشکل از هارده؟یا خالیش کنم و ویندوز رو عوض کنم درست میشه؟من اطلاعاتم واسم خیلی مهمه.در ضمن،هاردم گارانتی تعویض داره.
    لطفا کمکم کنید.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran-Pasdaran

پيش فرض

ویندوز رو عوض کردم ، درایو سی رو هم فرمت کردم درست نشد.فقط دوسه بار ریست میشه و بعد سالم میاد بالا و مثل ساعت کار میکنه.نیم سوز نشده باشه؟من کلی اطلاعات توش دارم.الانم که هارد گرون شده نمیشه رفت خرید.خواهشا یکی کمک کنه.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

یکی ازعللش امکان داره از هاردتون باشه اول از همه یک عکس به وسیله برنامه hwinfo32 ازتپ sensor برنامه این قسمت قراربدین کامل درمرحله بعد بایوس مین آپدیت کنید هارد خودتون به وسیله برنامه Active SMART یا که HDInspector چک کنید که اگر موردی داشته باشه نمایش میده عمر هارد درمرحله بعدم با برنامه HDD Regenerator 2011 تحت بوت هارد خودتون بزارین زیر اسکن تا کامل اسکن بشه اگر بد سکتور داشته باشه رفع بشه ازکمبود برقم این مورد امکان داره پیش بیاد ازاخرسزم درایوهای خودتون بابرنامه HDD Low Level Format Tool فرمت کنید اول عکس پس قرار بدین اینجا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran-Pasdaran

پيش فرض

یکی ازعللش امکان داره از هاردتون باشه اول از همه یک عکس به وسیله برنامه hwinfo32 ازتپ sensor برنامه این قسمت قراربدین کامل درمرحله بعد بایوس مین آپدیت کنید هارد خودتون به وسیله برنامه Active SMART یا که HDInspector چک کنید که اگر موردی داشته باشه نمایش میده عمر هارد درمرحله بعدم با برنامه HDD Regenerator 2011 تحت بوت هارد خودتون بزارین زیر اسکن تا کامل اسکن بشه اگر بد سکتور داشته باشه رفع بشه ازکمبود برقم این مورد امکان داره پیش بیاد ازاخرسزم درایوهای خودتون بابرنامه HDD Low Level Format Tool فرمت کنید اول عکس پس قرار بدین اینجا
    اولا مرسی.ثانیا این عکس.ثالثا،کدوم یکی از این کارا که در ادامه گفتین روی هارد انجام بدم ممکنه به اطلاعات صدمه بزنه؟چون من اطلاعات هاردم رو لازم دارم...

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

این مشکل اگه با تعویض ویندوز حل نیشه سخت افزاری هست
    شما یک بار بایوس مین رو دیفالت کنید و اگه وارد ویندوز میشین بایوس مین رو آپدیت کنید
    درست نشد یا از دمای بالای قطعات هست
    یا رم ممکنه مشکل پیدا کرده باشه که احتمالش کمه
    سی پی یو رو دربیارین و دوباره جا بزنید
    میتونه از پاور هم باشه
    هارد هم احتمالش کمه چون تو موقع بوت این اتفاق نمیفته و تو پست اسکرین و آرم مین هست
    همچنین شما تونستین ویندوز نصب کنین پس احتمال هارد و رم کمتره

7. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran-Pasdaran

پيش فرض

فقط یه چیزی یادم رفت بگم که تمام این مشکلات قبل بوق مخصوص استارت بایوس و این صحبت ها هست.بوق که زده میشه یعنی سیستم بالا اومده و همه چیز حله...الان دارم با hdd generator اسکن می کنم.بایوس رو هم چشم آپدیت می کنم.خطر نداره که این بایوس آپدیت کردن؟(یعنی ریسک بالا نداره که؟)

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

نه اگه اصولی باشه مشکلی نداره

10. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran-Pasdaran

پيش فرض

ورژن بایوس چک شد.با آخرین ورژن سایت ایسوس مطابقت داره.خلاصه اینکه بایوس آپدیته.تا اینجا 53% هارد هم بدون هیچ مشکلی اسکن شده و هیچ چیز بدی (ماشالله)توش نیست...

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ورژن بایوس چک شد.با آخرین ورژن سایت ایسوس مطابقت داره.خلاصه اینکه بایوس آپدیته.تا اینجا 53% هارد هم بدون هیچ مشکلی اسکن شده و هیچ چیز بدی (ماشالله)توش نیست...
    فکر نکنم مشکل از هارد و رم باشه چون تو موقع بوت این مشکل پیش نمیاد همچنین شما ویندوز رو بدون مشکل نصب کردین مدل مینتون رو دقیق بگین
    و با نرم افزار cpu-z ورژن بایوستون رو هم به من بگین

13. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran-Pasdaran

پيش فرض

---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

اینم نوع مادر بورد و بایوسش.با نرم افزار ایسوس آپدیت

---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

اینم نوع مادر بورد و بایوسش.با نرم افزار ایسوس آپدیت

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

راستی،من از اونجایی میگم مشکل هارده چون برق هارد رو که می کشم مشکل حل میشه(طی آزمایشات شخصی)

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •