تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 10 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 93

نام تاپيک: ترفند دور زدن مشکل زیر نویس فارسی وپخش فیلم با کیفیت FULLHD در HDTV سونی با پورت USB

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

1 ترفند دور زدن مشکل زیر نویس فارسی وپخش فیلم با کیفیت FULLHD در HDTV سونی با پورت USB

به نام خدا
    سلام
    وقتتون به خیر: مشکل فعلی تی وی های سونی که مشتری های این برند فوق العاده را ناراضی کرده است شامل:
    1) عدم ساپورت از زیر نویس فارسی توسط پورت USB می باشد.
    2) عدم ساپورت از فرمت های HD , HD+ توسط پورت USB می باشد.
    ومشکل کوچک دیگر ساپورت سونی از فرمت FAT32 می باشد که فقط تا 4 گیگ از هر فایل را میتوان در یک بار کپی به فلش اضافه کرد حال آنکه ممکن است فیلم شما 9 یا 16 یا 25 یا 38 ویا... گیگ باشد.
    منبع سایت سونی:
    You can enjoy video, audio and image files on your TV from USB devices. See the chart below for supported file formats:
    Enjoy media files from a USB device, such as a digital camera, MP3 player, or USB storage device, connected to the USB input on the TV.
    Legend:
    O = Supported
    X = Not Supported
    Category
    File Type
    File Extension
    USB
    Video
    MPEG-1 .mpg
    O
    MPEG-2 (PS, TS) .mpg, .m2t
    O
    MPEG-2, AVCHD .m2ts, .mts
    O
    MPEG-4 (Part 2, 10), MP4 .mp4
    O
    DivX SD (Home Theater profile 3.0) .divx, .avi
    O
    Xvid .avi
    O
    WMV, Asf .asf, .wmv
    O
    DivX HD .divx, .avi
    X
    OGG .ogv
    X
    3gpp/3gpp2 .3gp, .3g2
    X
    DivX HD plus, MKV .mkv
    X
    RealMedia .rm, .rmvb
    X
    MOV .mov
    X
    FLV .flv
    X
    MVC .mvc
    X
    Music
    LPCM .wav
    X
    MPEG-1 Audio Layer-3 .mp3
    O
    WMA, Asf .wma
    O
    - .aac
    X
    Image
    JPEG .jpg, .mpo, .arw
    O
    *1 PNG .png
    X
    Note: Not all files are guaranteed to play.
    *1: Supported for DCF2.0/Exif 2.21 (YCbCr 4 4 : 4 : 4 4 is not in this specification).

برای دورزدن این مشکل
    به دو نرم افزار نیاز مندیم
    1) 1) برای چسباندن زیر نویس به فیلم نرم افزارTotal Video Converter 3.71 بدون هیچ گونه افت کیفیت ونسبتادرکمترین زمان(یک سوم زمان کل فیلم).
    2) 2) برای تبدیل فرمت MKV HD, MKV HD+ به فرمت با کیفیت و بی نظیر m2ts با نرم افزار ps3muxer در حد اقل زمان(حداکثر3دقیقه).

به نظر می رسد کیفیت m2ts کاملا نزدیک به کیفیت HD می باشد و در مورد 720P بسیار راضی کننده است و در مورد 1080P هم کیفیت بسیار مطلوب است.(نظر شخصی)
    از این نرم افزار برای تبدیل هر نوعی از فایل به mkv استفاده کنید زیرا در طول کار حتما باید فایل شما mkv باشد.
    http://www.mediafire.com/?bj4qknjz6mdtw73
    1)نرم افزار Total Video Converter 3.71 که در همه سایت ها در دسترس می باشد.
    برای دانلود از لینک زیر استفاده کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سریالهای مورد نیاز برای ریجیستر:

4D00F429-1FECE58B-DE027AC0-19ADEFB8-166B6D05-3457422C-F57D9F4B-FB0411D9-4F31A2F0-C74724B3-1FF8B8AF-3EEF0751-AD159250-0E7CE6B4-733B0E2E-CAF3DA59

6DEC207B-F3C6764F-0E90B64F-80F3052A-5FB4E1A9-A9050784-1DA74A30-6E95FC39-B4F627AB-406D07C1-97BAB567-806A4672-39A2B2A5-0C7E9E30-8DFDD3CD-B67F235C

0dab7126-ba9a95a8-22a2ce75-9dd12db0-fd89d2ff-808e9ea6-b96b50b1-ef804253-b4f15fe2-f88ade6c-389d8d43-0990f8da-79aad03e-50bbc2a5-37658914-0899dca0

آموزش
    . روی این قسمت کلیک کنید

2. فیلم مورد نظر را انتخاب کنید

3. روی Open کلیک کنید

4. روی قسمت Video File کلیک کن

5. فرمتی که میخوای فیلم رو تبدیل کنی انتخاب کن اینجا بهترین و مناسب ترین فرمت MKV هست البته با افزایش حجم رو برو خواهید بود ولی افت کیفیت نخواهید داشت.

6. روی فیلتر کلیک کن

7. این قسمت رو تیکدار کن

8. آدرس زیر نویس فیلم رو انتخاب کن در اینجا با کلیک روی زیر نویس میتونید فونت و رنگ زیر نویس رو تغییر بدید ضمنا حتما زیر نوع فونت Arabic 178 تنظیم کنید وگرنه بعدا ممکنه خرچنگ قورباغه تحویلتون بده.

9. اوکی کن

10 . شروع تبدیل

کل زمان چسباندن زیر نویس به فیلم تقریبا یک سوم کل زمان فیلم میباشد(البته این زمان قطعی نیست)
    منبع : فیلم باران

2)جهت دانلود نرم افزار ps3muxer از لینک زیر استفاده کنید
    http://www.softpedia.com/progDownload/PS3Muxer-Download-163245.html
    کار با نرم افزار بسیار راحت است
    1)ابتدا فایل درست شده در مرحله قبل را در ps3muxer باز کنید

2) باید فیلم شما حتما فرمت mkv داشته باشد
    3)روی این زبانه کلیک کنید
    4) از آنجا که روی یک درایو با فرمت fat32 نمیتوان بیشتر از 4 گیگ حجم یک فایل را paste کرد لذا این نرم افزار در هنگام تبدیل با انتخاب این گزینه فیلم شمکا را بدون هیچ گونه افت کیفیت به تکه های 4 گیگی تقسیم میکند تا بتواندی آنها را تک تک به فلش یا هارد اکستر نال خود انتقال دهید
    5)محل خروجی فایل را انتخاب کنید بتر است همین حالا خروجی را فلش انتخاب نکنید تا سرعت تبدیل کاهش پیدا نکند
    اما اگر از هارد اکستر نال استفاده میکنید میتواندی همین حالا محل ذخیره شدن فایلها را در درایو fat32 هارد اکستر نال خود انتخاب کنید
    6)روی استارت کلیک کنید تمام.

اینجا باید از دوست خوبم majidpromix برای معرفی این نرم افزار عالی در پست زیر تشکر کنم.
    http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6595464&postcount=71

تقدیم به همه شما دوستانم:اگه خوشتون اومد خدا رو شکر اگه نه ببخشید وقتتون رو گرفتم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

آموزش از دو قسمت تشکیل شده
    چسباندن زیر نویس
    انتقال فایل با فرمت مناسب به روی فلش یا هارد اکستر نال
    قسمت اول جا برای کار خیلی دارد چون معتقدم نرم افزار هایی باید باشند تا عمل چسباندن رو بدون افت کیفیت با سرعت بالا تری انجام دهند و هیچ کانورتی دراین میان نباشد
    نرم افزار های
    prismsetup
    mkvtoolnix-unicode-3.4.0
    Womble Easysub 2.0.0.105
    Icepine_Video_Converter_Pro_ v3.0
    رو امتحان کردم یا زمانشون زیاده یا کاربرد ندارن
    یه نرم افزار به نام mpeg-encoder-ultimate هست که کارش درسته فقط تبدیلش به اندازه زمان فیلم طول میکشه
    تاپیک
    forum.p30world.com/showthread.php?t=384050

به هر حال اگه دوستان به نرم افزاری با این خصوصیات رسیدند خوشحال میشم تا توی پست اول به جای توتال کانورتور استفاده بشه

---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------

از اونجایی که هارد اکستر نال رو میتونید پارتیشن بندی کنید میتونید با Acronis Disk Director Home یه پارتیشن مثلا 200 گیگی درست کنید و فرمتش رو fat32 بزارید و از اون برای پلی کردن فیلمهاتون روی تی وی استفاده کنید
    بدیهی که فعلا با این نرم افزار فیلمهایی مثلا با حجم 500 مگ تبدیل به فایلهایی با اندازه 1500 مگ میشوند و این یعنی افزایش حجم زیاد که برای فیلمهایی بلوری مثلا با حجم 50 گیگ شما نیاز به حد اقل 150 گیگ فضا دارید(البته این مورد رو خودم تست نکردم فقط احتمال هست)
    امید وارم با معرفی یه نرم افزار بهتر برای چسباندن زیر نویس این مشکل هم حل بشه

3. 9 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این هم شاید مفید باشه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کد:

5. 2 کاربر از Alishmas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

این که اسمش ترفند نیست ، تبدیل فرمته !!! یه چیز کاملا طبیعی هم هست !!!!

7. 3 کاربر از TechnoLife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

تبدیل فرمت خیلی هم کار آسونی نیستا و بسته به قدرت CPU و حجم RAM زمان های مختلفی رو میگیره و مثلا برای امثال بنده که کانفیگ لپتاپم خیلی حرفه ای نیست کار بسیار طاقتفرساییه.
    من کلی روی PS3Muxer و نرم افزارهای مشابه وقت گذاشتم. اینها همه از پروژه منبع بازی به نام TSMuxer که مدتی هم است که متوقف شده استفاده میکنند. روی همه فایلهای MKV هم جواب نمیده و بعضی از اونا رو درست تبدیل نمیکنه. و در صورت تبدیل صحیح به M2TS هم مشکل زیرنویس همچنان پابرجاست.
    استفاده از نرم افزارهای مدیا سرور هم جوابگو نیست چون یا با افت کیفیت همراهه یا باز هم به کامپیوتر قوی نیاز داره.
    در مجموع من به این نتیجه رسیدم که چاره دیدن فیلم HD با زیرنویس در LCD سونی یا اتصال لپتاپ به تلوزیون از طریق کابل HDMI (در صورت وجود پورت آن در لپتاپ) یا اتصال از طریق کابل PC (برای تصویر) و کابل استریو (برای صدا) هست. که خودم از روش دوم استفاده می کنم و بسیار راضیم.
    برای دوستانی هم که میخواهند از سینمای خانگی و امکانات 5 کاناله بودن صدای فیلمها استفاده کنند توصیه می کنم مولتی مدیا پلیر ها استفاده کنند. که معروفترینش هم مدل LIVE PLUS وسترن دیجیتال هست.( که البته به دلیل سیل تایلند و زیر آب رفتن کارخانه وسترن دیجیتال قیمتش سه برابر شده)

9. 3 کاربر از mosi-comp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با استفاده از برنامه MKV Merge Subtitles Tools ميشه زيرنويس رو در کمتر از 1 دقيقه به فيلم چسبوند ، اما زيرنويس فقط توی پی سی مياد و وقتی ک فيلم رو بخوايد توی تی وی ببينيد زيرنويس ديده نميشه !! در واقع اين برنامه هم از همين mux استفاده ميکنه . نزديک بود که بشه !

در حال حاضر تنها راه ساپورت شدن فونت فارسی توسط تی وی هست که چه معلوم شايد به زودی اينم اوکی بشه .

11. 2 کاربر از Alishmas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مگه میخوایم خودمونو گول بزنیم!؟ شاید یکی سیستم نداشته باشه این روش اصلا کاربرد نداره

13. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

این که اسمش ترفند نیست ، تبدیل فرمته !!! یه چیز کاملا طبیعی هم هست !!!!
    همه این تبدیل فرمتها قبلا تو همین فورم ارائه شدن اما موضوع اینه ما تمام تلاشمون اینه بتونیم زیر نویس فارسی رو تو سونی به راحتی ببینیم با یو اسبی
    این دو تا تبدیل رو کنار هم میزاریم تا بتونیم با یه تر فند این ساب تایتل لعنتی رو تو سونی ببینیم امید وارم روشن شده باشه
    تبدیل فرمت خیلی هم کار آسونی نیستا و بسته به قدرت CPU و حجم RAM زمان های مختلفی رو میگیره و مثلا برای امثال بنده که کانفیگ لپتاپم خیلی حرفه ای نیست کار بسیار طاقتفرساییه.
    من کلی روی PS3Muxer و نرم افزارهای مشابه وقت گذاشتم. اینها همه از پروژه منبع بازی به نام TSMuxer که مدتی هم است که متوقف شده استفاده میکنند. روی همه فایلهای MKV هم جواب نمیده و بعضی از اونا رو درست تبدیل نمیکنه. و در صورت تبدیل صحیح به M2TS هم مشکل زیرنویس همچنان پابرجاست.
    استفاده از نرم افزارهای مدیا سرور هم جوابگو نیست چون یا با افت کیفیت همراهه یا باز هم به کامپیوتر قوی نیاز داره.
    در مجموع من به این نتیجه رسیدم که چاره دیدن فیلم HD با زیرنویس در LCD سونی یا اتصال لپتاپ به تلوزیون از طریق کابل HDMI (در صورت وجود پورت آن در لپتاپ) یا اتصال از طریق کابل PC (برای تصویر) و کابل استریو (برای صدا) هست. که خودم از روش دوم استفاده می کنم و بسیار راضیم.
    برای دوستانی هم که میخواهند از سینمای خانگی و امکانات 5 کاناله بودن صدای فیلمها استفاده کنند توصیه می کنم مولتی مدیا پلیر ها استفاده کنند. که معروفترینش هم مدل LIVE PLUS وسترن دیجیتال هست.( که البته به دلیل سیل تایلند و زیر آب رفتن کارخانه وسترن دیجیتال قیمتش سه برابر شده)
    دوست خوبم با این که به نظر میرسه نام کار بریتون این نباشه ولی خوب خوشجالم اینجا با نظرتون ما رو رو شن کردید
    در مورد PS3Muxer تا حالا یه مورد هم نداشتم که درست تبدیل نکنه به راحتی داره کار میکنه
    در مورد زیر نویس هم این نرم افزار فقط کارش تبدیل به یه فرمت با حفظ کیفیت و زمان کم برای نمایش توی سونی نه چیز دیگه ما هنوز توی زیر نویس چسبوندن یا همون هارد ساب مشکل داریم خواهشا پست اول رو به دقت بخونید
    برای استریم هم حق با شماست من تا حالا به هیچ عنوان به نرم افزاری نرسیدم که بتونه به نحو احسنت این مار رو بکنه
    البته اونجا هم تو اون تاپیک بچه ها یهنرم افزار معرفی کردن ماله همین کنسولهای بازیه که کیفیت رو با فول اچ دی من خودم تست کردم عالی بود ولی زیر نویس رو ساپورت نمیکنه متاسفانه
    در مورد راه حل آخرتون دقیقا فرمایشون درسته قبول دارم ولی من دیگه الان هیچ پولی تو بساط ندارم ته کشیده وبه محض پر شدنش حتما اولین کاری که میکنم اونه باید یکیش رو به خرم البته من یه سط اسپیکر هم میخرم میزارم کنارش سینمای خانگی هم نمیخوام جفت این دوتا کارم رو حل میکنه

با استفاده از برنامه MKV Merge Subtitles Tools ميشه زيرنويس رو در کمتر از 1 دقيقه به فيلم چسبوند ، اما زيرنويس فقط توی پی سی مياد و وقتی ک فيلم رو بخوايد توی تی وی ببينيد زيرنويس ديده نميشه !! در واقع اين برنامه هم از همين mux استفاده ميکنه . نزديک بود که بشه !

در حال حاضر تنها راه ساپورت شدن فونت فارسی توسط تی وی هست که چه معلوم شايد به زودی اينم اوکی بشه .
    اون نرم افزار کارش چسبودند نیست در حقیقت یه جوری داخل فایل اصلی مخفیش میکنهیکیشون می کنه همین
    بازم ممنون که داری کمک میکنی کلی باهات حال میکنم رفیقی(دمت گرم)

مگه میخوایم خودمونو گول بزنیم!؟ شاید یکی سیستم نداشته باشه این روش اصلا کاربرد نداره
    بله یکی میتونه سیستم نداشته باشه خوب نمیتونه این فورم رو ببینه خوب نمیتونه زیر نویس داشته بشه درسته ولی داداش خوبم ما داریم برای کسایی که اینجا میان حرف می زنیم که خدا رو شکر اینجا اومدن سیستم میخواد نمیخواد؟البته شاید با موبایل بشه اومد اینجا آره میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به نام خدا
    سلام
    وقتتون به خیر: مشکل فعلی تی وی های سونی که مشتری های این برند فوق العاده را ناراضی کرده است شامل:
    1) عدم ساپورت از زیر نویس فارسی توسط پورت USB می باشد.
    2) عدم ساپورت از فرمت های HD , HD+ توسط پورت USB می باشد.
    ومشکل کوچک دیگر ساپورت سونی از فرمت FAT32 می باشد که فقط تا 4 گیگ از هر فایل را میتوان در یک بار کپی به فلش اضافه کرد حال آنکه ممکن است فیلم شما 9 یا 16 یا 25 یا 38 ویا... گیگ باشد.
    منبع سایت سونی:
    You can enjoy video, audio and image files on your TV from USB devices. See the chart below for supported file formats:
    Enjoy media files from a USB device, such as a digital camera, MP3 player, or USB storage device, connected to the USB input on the TV.
    Legend:
    O = Supported
    X = Not Supported
    Category
    File Type
    File Extension
    USB
    Video
    MPEG-1 .mpg
    O
    MPEG-2 (PS, TS) .mpg, .m2t
    O
    MPEG-2, AVCHD .m2ts, .mts
    O
    MPEG-4 (Part 2, 10), MP4 .mp4
    O
    DivX SD (Home Theater profile 3.0) .divx, .avi
    O
    Xvid .avi
    O
    WMV, Asf .asf, .wmv
    O
    DivX HD .divx, .avi
    X
    OGG .ogv
    X
    3gpp/3gpp2 .3gp, .3g2
    X
    DivX HD plus, MKV .mkv
    X
    RealMedia .rm, .rmvb
    X
    MOV .mov
    X
    FLV .flv
    X
    MVC .mvc
    X
    Music
    LPCM .wav
    X
    MPEG-1 Audio Layer-3 .mp3
    O
    WMA, Asf .wma
    O
    - .aac
    X
    Image
    JPEG .jpg, .mpo, .arw
    O
    *1 PNG .png
    X
    Note: Not all files are guaranteed to play.
    *1: Supported for DCF2.0/Exif 2.21 (YCbCr 4 4 : 4 : 4 4 is not in this specification).

برای دورزدن این مشکل
    به دو نرم افزار نیاز مندیم
    1) 1) برای چسباندن زیر نویس به فیلم نرم افزارTotal Video Converter 3.71 بدون هیچ گونه افت کیفیت ونسبتادرکمترین زمان(یک سوم زمان کل فیلم).
    2) 2) برای تبدیل فرمت MKV HD, MKV HD+ به فرمت با کیفیت و بی نظیر m2ts با نرم افزار ps3muxer در حد اقل زمان(حداکثر3دقیقه).

به نظر می رسد کیفیت m2ts کاملا نزدیک به کیفیت HD می باشد و در مورد 720P بسیار راضی کننده است و در مورد 1080P هم کیفیت بسیار مطلوب است.(نظر شخصی)
    از این نرم افزار برای تبدیل هر نوعی از فایل به mkv استفاده کنید زیرا در طول کار حتما باید فایل شما mkv باشد.
    1)نرم افزار Total Video Converter 3.71 که در همه سایت ها در دسترس می باشد.
    برای دانلود از لینک زیر استفاده کنید
    کد:
    سریالهای مورد نیاز برای ریجیستر:

4D00F429-1FECE58B-DE027AC0-19ADEFB8-166B6D05-3457422C-F57D9F4B-FB0411D9-4F31A2F0-C74724B3-1FF8B8AF-3EEF0751-AD159250-0E7CE6B4-733B0E2E-CAF3DA59

6DEC207B-F3C6764F-0E90B64F-80F3052A-5FB4E1A9-A9050784-1DA74A30-6E95FC39-B4F627AB-406D07C1-97BAB567-806A4672-39A2B2A5-0C7E9E30-8DFDD3CD-B67F235C

0dab7126-ba9a95a8-22a2ce75-9dd12db0-fd89d2ff-808e9ea6-b96b50b1-ef804253-b4f15fe2-f88ade6c-389d8d43-0990f8da-79aad03e-50bbc2a5-37658914-0899dca0

آموزش
    . روی این قسمت کلیک کنید

2. فیلم مورد نظر را انتخاب کنید

3. روی Open کلیک کنید

4. روی قسمت Video File کلیک کن

5. فرمتی که میخوای فیلم رو تبدیل کنی انتخاب کن اینجا بهترین و مناسب ترین فرمت MKV هست البته با افزایش حجم رو برو خواهید بود ولی افت کیفیت نخواهید داشت.

6. روی فیلتر کلیک کن

7. این قسمت رو تیکدار کن

8. آدرس زیر نویس فیلم رو انتخاب کن در اینجا با کلیک روی زیر نویس میتونید فونت و رنگ زیر نویس رو تغییر بدید ضمنا حتما زیر نوع فونت Arabic 178 تنظیم کنید وگرنه بعدا ممکنه خرچنگ قورباغه تحویلتون بده.

9. اوکی کن

10 . شروع تبدیل

کل زمان چسباندن زیر نویس به فیلم تقریبا یک سوم کل زمان فیلم میباشد(البته این زمان قطعی نیست)
    منبع : فیلم باران

2)جهت دانلود نرم افزار ps3muxer از لینک زیر استفاده کنید
    کار با نرم افزار بسیار راحت است
    1)ابتدا فایل درست شده در مرحله قبل را در ps3muxer باز کنید

2) باید فیلم شما حتما فرمت mkv داشته باشد
    3)روی این زبانه کلیک کنید
    4) از آنجا که روی یک درایو با فرمت fat32 نمیتوان بیشتر از 4 گیگ حجم یک فایل را paste کرد لذا این نرم افزار در هنگام تبدیل با انتخاب این گزینه فیلم شمکا را بدون هیچ گونه افت کیفیت به تکه های 4 گیگی تقسیم میکند تا بتواندی آنها را تک تک به فلش یا هارد اکستر نال خود انتقال دهید
    5)محل خروجی فایل را انتخاب کنید بتر است همین حالا خروجی را فلش انتخاب نکنید تا سرعت تبدیل کاهش پیدا نکند
    اما اگر از هارد اکستر نال استفاده میکنید میتواندی همین حالا محل ذخیره شدن فایلها را در درایو fat32 هارد اکستر نال خود انتخاب کنید
    6)روی استارت کلیک کنید تمام.

اینجا باید از دوست خوبم majidpromix برای معرفی این نرم افزار عالی در پست زیر تشکر کنم.

تقدیم به همه شما دوستانم:اگه خوشتون اومد خدا رو شکر اگه نه ببخشید وقتتون رو گرفتم.
    دوست عزیزاین ارورموقع کونورت فایل طاهرشد یعنی چه؟Muxing to MPEG2-TS stream (approximately 5 min for 8Gb movie)...
    MUXOPT --no-pcr-on-video-pid --new-audio-pes --vbr --vbv-len=500 --split-size=4000MB
    V_MPEG4/ISO/AVC, "G:\3d\WhiteLion_3D_[www.-------------.com].mkv", insertSEI, contSPS, track=3, lang=und, fps=23.976
    A_AC3, "G:\3d\WhiteLion_3D_[www.-------------.com].mkv", track=4, lang=und
    tsmuxer\tsMuxeR.exe C:/DOCUME~1/reza/LOCALS~1/Temp\WhiteLion_3D_[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] I:\WhiteLion_3D_[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    SmartLabs tsMuxeR. Version 1.10.6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Matroska parse error: Invalid EBML number size 0 at pos 444570095
    Execute error (1)
    Crash

16. 2 کاربر از رضاکلاته بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوست عزیزاین ارورموقع کونورت فایل طاهرشد یعنی چه؟Muxing to MPEG2-TS stream (approximately 5 min for 8Gb movie)...
    MUXOPT --no-pcr-on-video-pid --new-audio-pes --vbr --vbv-len=500 --split-size=4000MB
    V_MPEG4/ISO/AVC, "G:\3d\WhiteLion_3D_[www.-------------.com].mkv", insertSEI, contSPS, track=3, lang=und, fps=23.976
    A_AC3, "G:\3d\WhiteLion_3D_[www.-------------.com].mkv", track=4, lang=und
    tsmuxer\tsMuxeR.exe C:/DOCUME~1/reza/LOCALS~1/Temp\WhiteLion_3D_[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] I:\WhiteLion_3D_[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    SmartLabs tsMuxeR. Version 1.10.6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Matroska parse error: Invalid EBML number size 0 at pos 444570095
    Execute error (1)
    Crash
    والا من اصلا سر در نیاوردم
    اسم فایلت رو کوچیک کن
    داخل فولدر فارسی نباشه
    داخل روت یکی از درایوهات بزار نه داخل دسکتاپ نه داخل فولدر
    مطمئن شو فایل همراه صداش درسته
    من داشتم فیلمی که به خاطر مشکل صدا نشده کانورتش کنم
    مجبور شدم از یه انکدر دیگه دانلود کنم (منظورم یه ریپ کننده دیگه است) تا درست کانورت کنه
    به هر حال اگه نشد من شرمنده تم خیلی سوادش رو ندارم بتونم کمکت کنم ببخشید دیگه

18. 2 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 10 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •