ممنون از راهنماییتون عزیز.
من یه ویندوز xp درایو C رو به یه سیستم جدید تازه اسمبل با هارد خام میخوام منتقل کنم..
میخواستم نسخه ی 2012 رو که در پستهای آخر تاپیک گذاشته بودن بگیرم دیدم بعضی بچه ها مشکلاتی داشتن و گفتم شاید stable بودن 2011 رو نداشته باشه خلاصه پشیمون شدم.. خواستم همین نسخه ی خاصی از 2011 که معرفی کردین بگیرم که از سرورش حذف شده.. گشتم اینجا رو یافتم که ظاهراً لینکاش مستقیمه پس بهتره..:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی سه نسخه گذاشته:
2011 14.0.0 Build 6942
Acronis True Image Home
155MB
Acronis True Image Home Plus Pack
67MB
Acronis True Image Home BootCD
120MB
اگه باهاش کار کردین این سوالات رو هم جواب بدین کار فوریه عزیز:
1-کدوم یکی از نسخه های بالا رو بگیرم؟ یه توضیح مختصر از تفاوتهای اصلیشون میدین؟ و چرا اینقدر تفاوت حجمی دارن نسخه هاش؟ معمولاً نسخه ی بوتیبل برنامه ها حجم کمتری داره ولی این چرا برعکسه؟!
2-با همه ی نسخ میشه درایورها رو حذف کرد یا فقط Plus Pack باید باشه؟ ایمیجی که میسازه بوتیبله؟
3-فاعدتاً باید ایمیج بوتیبل بسازه دیگه درسته؟.کدوم نسخه رو بگیرم که سریع و راحت کار کنه و وسط کار قطعاً قاط نزنه؟
4-این برنامه بک آپ رو روی DVD میزنه یا روی فلش یا Ext HDD هم میتونه بصورت بوتیبل بزنه؟چطوریاست؟
5-بنظرتون هارد خام رو اول پارتیشن بندی کنم یا برنامه بطور هوشمند کارشو بلده یا امکان ساخت پارتیشن رو خودش داره؟
6-ریکاوری یه ویندوز
xp سبک که نهایتش آفیس 2010 روی اون نصبه رو میتونه روی یه DVD 4.7GB بزنه یا نیاز به چند DVD میشه؟ خلاصه امکاناتش برای کم حجم کردن ایمیج چیه؟
7-آیا قدرت تشخیص درایورهای اصلی سیستم(مادربورد و..) از درایورهای ادوات جانبی(مثلاً چاپگر و..) رو داره یا نه؟ چون طبیعیه درایورهای فرعی خیلی بهتره داخل ایمیج باشه برعکس درایورهای اصلی.
ممنون.