تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: عوض نشدن آی پی در ویندوز 7

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض عوض نشدن آی پی در ویندوز 7

سلام.
    من یه ویندوز 7 enterprise نصب کردم.
    مادربردم اسوس A8N_E هست که خوب تقریبا قدیمی شده. کارت شبکه مادربردم هم nvidia nforce هستش. با استفاده از درایور ویندوز ایکس پی پورت شبکه رو به ویندوز شناسوندم. حالا هر چقدر با کابل سیستمم رو به مودمم متصل می کنم نمی تونه شبکه رو بشناسه و وصل به مودم بشه.
    تو تنظیمات آی پی هر چقدر میرم آی پی رو دستی وارد می کنم وقتی تایید می کنم تنظیمات دوباره برمیگرده به حالت اتوماتیک و آی پی هایی که دستی وارد کردم از بین میره. چرا؟
    بعد هم هر وقت کابل رو از روی پورت شبکه جدا می کنم ویندوز تشخیص نمیده که کابل قطع شده و همون طور می مونه و هر وقت هم پورت رو غیر فعال کنم برای فعال کردن مجددش ویندوز باید ریستارت بشه در حالی که این مسائل در ویندوز 7 که روی لپ تاپم دارم وجود نداره. به نظر شما مشکل از کجاست؟
    چه کار کنم؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام.
    من یه ویندوز 7 enterprise نصب کردم.
    مادربردم اسوس A8N_E هست که خوب تقریبا قدیمی شده. کارت شبکه مادربردم هم nvidia nforce هستش. با استفاده از درایور ویندوز ایکس پی پورت شبکه رو به ویندوز شناسوندم. حالا هر چقدر با کابل سیستمم رو به مودمم متصل می کنم نمی تونه شبکه رو بشناسه و وصل به مودم بشه.
    تو تنظیمات آی پی هر چقدر میرم آی پی رو دستی وارد می کنم وقتی تایید می کنم تنظیمات دوباره برمیگرده به حالت اتوماتیک و آی پی هایی که دستی وارد کردم از بین میره. چرا؟
    بعد هم هر وقت کابل رو از روی پورت شبکه جدا می کنم ویندوز تشخیص نمیده که کابل قطع شده و همون طور می مونه و هر وقت هم پورت رو غیر فعال کنم برای فعال کردن مجددش ویندوز باید ریستارت بشه در حالی که این مسائل در ویندوز 7 که روی لپ تاپم دارم وجود نداره. به نظر شما مشکل از کجاست؟
    چه کار کنم؟
    این قضیه ربطی به کارت شبکه نمیتونه داشته باشه، چون شما کانکشن شبکه ی مجازی هم که داشته باشی، باید به راحتی بتونی آی پی رو وارد و ذخیره بکنی
    یک عکس از صفحه ی اصلی شبکت که داخل کنترل پنل هست و مسیر اتصال به اینترنت رو کشیده رو بزار ببینیم چطوری هست
    موفق و موئید باشین

3. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اول ازهمه ازبرنامه IP Shifter استفاده کنید به وسیله این برنامه ip خودتون ست کنید برای ویندوز اگربازم به همین صورت بود با یک کارت شبکه جدا تست کنید یکی خودتون disable کنید ازتو setup بعدش بازم ببینید بهمون صورته یا که نه چون من بیشتر نظرم روی کارت شبکه آنبرد مین هستش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

اگه مشکل از کارت شبکه آنبورد بود که یکی بخر 6 یا 7 تومن بیشتر نیست
    موفق و موئید باشین

7. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

این قضیه ربطی به کارت شبکه نمیتونه داشته باشه، چون شما کانکشن شبکه ی مجازی هم که داشته باشی، باید به راحتی بتونی آی پی رو وارد و ذخیره بکنی
    یک عکس از صفحه ی اصلی شبکت که داخل کنترل پنل هست و مسیر اتصال به اینترنت رو کشیده رو بزار ببینیم چطوری هست
    موفق و موئید باشین
    اینم عکس

---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------

نمی دونم چرا هر چی میذارمش اینجا نشون داده نمیشه

آدرسش رو میذارم
    کد:
    ظاهرا اینجا کلمه وطن دانلود رو فیلتر کردن. دوستان به جای اون خطه تیره ها کلمه ------------- بذارین.
    Last edited by reza41; 02-11-2011 at 14:49.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

اینم عکس

---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------

نمی دونم چرا هر چی میذارمش اینجا نشون داده نمیشه

آدرسش رو میذارم
    کد:
    ظاهرا اینجا کلمه وطن دانلود رو فیلتر کردن. دوستان به جای اون خطه تیره ها کلمه ------------- بذارین.
    سلام درسته عکستون نیومده
    به نظرم برای آپلود عکسات از picofile.com استفاده بکنی بهتر ج میده
    موفق و موئید باشین

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اول ازهمه ازبرنامه IP Shifter استفاده کنید به وسیله این برنامه ip خودتون ست کنید برای ویندوز اگربازم به همین صورت بود با یک کارت شبکه جدا تست کنید یکی خودتون disable کنید ازتو setup بعدش بازم ببینید بهمون صورته یا که نه چون من بیشتر نظرم روی کارت شبکه آنبرد مین هستش

کد:
    آخه تا همین پریروز که ویندوز ایکس پی روی سیستمم داشتم بدون هیچ مشکلی با کارت شبکه کار می کردم.

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کد:
    با این برنامه هم امتحان کردم. وقتی آی پی رو وارد می کنم و تایید می کنم میگه آی پی با موفقیت تغییر کرد در حالی که وقتی پورت شبکه رو باز می کنم هم چنان آی پی بر روی اتوماتیک هست و آی پی تغییری نکرده.

اما عکس

---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------

وقتی از دستور ipconfig /release یا ipconfig /renew استفاده می کنم این طور می نویسه

windows IP configuration
    the operation failed as no adapter is in the state permissible for this operation.

دیروز هم که این دستورات رو وارد می کردم یه پیامی دیگه می داد مبنی بر اینکه سیستم نمی تونه آداپتور شبکه رو روی سیستم پیدا کنه.
    در حالی که توی دیوایس منیجر کارت شبکه رو نشون میده و هیچ مشکلی اونجا نداره.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مشکل شما همونطور که گفتم به احتمال زیاد ست نبودن کارت شبکتون با ویندوز 7 که یک کارت شبکه بگیرین تو اسلات pci بزارین یکی خودتون disable کنید ازتو setup بعدش تست کنید به احتمال زیاد رفع مشکل میشه کارتی هم که میگیرین 7 ساپورت باشه یعنی درایور واسه 7 داشته باشه .

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یه کارت شبکه دی لینک داشتم تا همین چند روز پیش کار می کرد. نمی دونم چی شد که از کار افتاد حالا باید برم یکی دیگه بخرم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •