سلام دوستان
من یک فلش مموری کینگ مکس 8 گیگ usb2 گرفتم ولی وقتی وصلش می کنم به usb این پیغام میاد چیکارش کنم؟؟؟
![]()
سلام دوستان
من یک فلش مموری کینگ مکس 8 گیگ usb2 گرفتم ولی وقتی وصلش می کنم به usb این پیغام میاد چیکارش کنم؟؟؟
![]()
طبق سایت پایین که از مایکروسافت هست برین چند تا روش گذاشته انجام بدین به احتمال زیاد رفع مشکل بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به usb های جلوی کیس که وصل می کردم این پیغام رو میداد ولی به پشت کیس که وصل کردم درست شد.
البته usb های جلوی کیس هم وصله و سالمه چون وبکم رو به اونا وصل می کنم و کار می کنن.
امیدوارم بشه به جلو هم وصلش کرد با این ترفند ها چون کیسم جلوی دیواره اگر بخوام هر دفعه که می خوام فلش رو وصل کنم کیس رو بکشم جلو و عقب دردسر داره!!
اون ترفندی که در اون لینک هم معرفی کردید امتحان کردم تاثیری نداشت.
چرا تو usb های جلوی کیس کار نمیکنه!!؟
این مشکل شما ازکمبود ولتاژم میشه اگردستگاه usb به سیستم وصل بطور موقت جداش کنید کارتی هم اگرتو اسلات pci دارین جداش کنید بعدش تست بزنید ببینید به چه صورتی هست دو تا سایتم میزارم پایین که درمورد همین ارور شما توضیح داده که هم سخت افزاری میشه هم نرم افزاری انجام بدین ببینید رفع مشکل میشه مشکلی هم بود بگین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون اونا رو تست می کنم.
ولی یه سوالی
یو اس بی های جلو و عقب کیس با هم فرق می کنن؟
یعنی طبیعتا فلش مموری هم باید به جلوی کیس وصل بشه و عقب؟
یا وصل نشدنش به جلو عادیه؟
الان با برنامه driver finder که توی اون لینک معرفی شده بود سیستم رو چک کردم فلش رو هم به یو اس بی جلوی کیس وصل کردم و شناساییش کرد!
و درایورش رو هم گفت up to date هست.
چطوره که این نرم افزار شناساییش می کنه ولی خود ویندوز شناساییش نمی کنه!؟
همه اون کارایی که گفتید کردم ولی فرقی نکرد.
البته الان که امتحان کردم فلش رو شناسایی می کنه ولی بازش نمی کنه.یعنی ظرفیتش رو می نویسه 0 بایت و چیزی هم نمیشه توش کپی کرد!!
عکساشم میذارم:
ولی به یو اس بی های پشت کیس که وصل میکنم هم شناسایی میکنه هم بازش میکنه هم میشه توش کپی پیست و فرمت کرد و ظرفیت رو هم می نویسه 8 گیگ.
سیستم خودتون به مدت 15 دقیقه از برق بکشین بکشین بعدش مین خودتن یک clr CMOS کنید باگذاشتن جامپر کنار قسمت باطری مین ببینید درست میشه درضمن بهتر فلش همیشه به پشت کیس وصل کنیدتا جلو چون همونطور که گفتم به علت کمبود برق امکانش هست آسیب ببینه
جامپر ندارم.
دونه چنده؟
clr CMOS یعنی چی؟
پس شما اون روشهای که تو اون دو سایت بالا رو قرار دادم نخوندین اون موردها رو کامل ببینید چون یکیش همین موردی بود که اشاره کردم برای اون حالت جامپرم طبق شکل پایین کنار باطری قرار داره اون پلاستیک فرمز که تو عکس معلومه اسمش جامپر روی مین یک قسمت هست به اسم CCMOS اونو باید جابجا کنید یعنی جامپر اون قسمتی که خالی قراربدین وقتی سیستم خاموشه بعدش ازنوع برگردونید سرجاش این کار بین همون 15 دقیقه که سیستم خاموشه انجام بدین.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)