تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: بالا بودن حجم ارسال در زمان اتصال به اینترنت

اگه نباشه جاش خالی می مونه ziarratt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض بالا بودن حجم ارسال در زمان اتصال به اینترنت

با سلام
    من امروز داشتم جدول حجم ارسال (آپلود) و حجم دریافت (دانلود) رو توی صفحه شرکتی که ازش اینترنت گرفته بودم چک می کردم متوجه شدم که طی پنج ساعتی که کامپیوترم روشن بوده و به اینترنت متصل بوده و هیچ فعالیتی نداشته حدود 100 مگابیت حجم ارسال داشتم! و البته حجم دریافت هم به اون صورت نداشتم
    میخواستم ببینم این چه معنی می تونه داشته باشه؟
    آیا به این معنی هست که کسی به فایلهای من دسترسی پیدا کرده و داره اونها رو دانلود می کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

[QUOTE=ziarratt;6591508]با سلام
    من امروز داشتم جدول حجم ارسال (آپلود) و حجم دریافت (دانلود) رو توی صفحه شرکتی که ازش اینترنت گرفته بودم چک می کردم متوجه شدم که طی پنج ساعتی که کامپیوترم روشن بوده و به اینترنت متصل بوده و هیچ فعالیتی نداشته حدود 100 مگابیت حجم ارسال داشتم! و البته حجم دریافت هم به اون صورت نداشتم
    آیا به

خیلی چیزا میتونه باشه

میتونه اسکجول ویندوز باشه ، که مثلا ویندوز آپدیت کرده باشه یا تروجان و....

برنامه یا چیزه خاصی رو ویندوز Runنبوده؟

3. این کاربر از mohgold بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ziarratt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

[QUOTE=mohgold;6591548]
    با سلام
    آیا به

خیلی چیزا میتونه باشه

میتونه اسکجول ویندوز باشه ، که مثلا ویندوز آپدیت کرده باشه یا تروجان و....

برنامه یا چیزه خاصی رو ویندوز Runنبوده؟
    برنامه اینترنت دانلود منیجر بوده که میخواسته یه فایل رو دانلود کنه ولی وقتی صبح بیدار شدم دیدم سرعت دانلود صفر هست و چیزی دریافت نکرده و فقط نوشته ارسال برای دستور get ، با برنامه های آنتی تروجان و برنامه های مختلف کامپیوتر رو سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکرد ... فقط چندتا اسپی کوکی سطح پایین و برنامه های تبلیغاتی مزاحم ... آپدیت ویندوز آف هست و فایروال روشن... ویندوز 7 هست... من نمی دونم آیا دستور get اینترنت دانلود منیجر طی چهار ساعت 100 مگ ارسال داشته!!

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

[QUOTE=ziarratt;6592039]

برنامه اینترنت دانلود منیجر بوده که میخواسته یه فایل رو دانلود کنه ولی وقتی صبح بیدار شدم دیدم سرعت دانلود صفر هست و چیزی دریافت نکرده و فقط نوشته ارسال برای دستور get ، با برنامه های آنتی تروجان و برنامه های مختلف کامپیوتر رو سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکرد ... فقط چندتا اسپی کوکی سطح پایین و برنامه های تبلیغاتی مزاحم ... آپدیت ویندوز آف هست و فایروال روشن... ویندوز 7 هست... من نمی دونم آیا دستور get اینترنت دانلود منیجر طی چهار ساعت 100 مگ ارسال داشته!!
    با این برنامه به صورت انلاین سیستم رو اسکن کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از یه فایروال قوی مثل زون الارم یا کومودو استفاده کن و لیست برنامه هایی که به نت وصل شدن رو ببین و اونهایی رو که نمیشناسی یا مشکوک هستند رو بلوک کن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اگر هم احتمال میدین که ویروس گرفتین یه آنتی ویروس اورجینال که فایروال داره نصب کنید تا اگه خواستید بتونید فعالیت های مشکوک رو بلاک کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •