با سلام دوستان گرامی
در حدود شاید یک ماه هست که در برزخ بلاتکلیفی برای خرید لب تاپ به سر می برم ! بعد از کلی تحقیق و مشاهده لب تاپ های مختلف به این نتیجه رسیدم که چون رشتم نرم افزار هست یه لبتاپی می خوام که علاوه بر همه امکانات خوب از کیبورد خوبی هم برخوردار باشه که سونی کاملا حرف اول رو می زنه ! (تعصبی نمی گم و تجربه شخصی هست )
اول می خواستم 14 بگیرم ولی به دلیل نبودن لب تاپ 14 مناسب یه سری جدید s شرکت سونی زده مه 15 اینچ هستن ! و اونا رو انتخاب کردم !
حالا بحث اصلی من این هست که یه دوستی دارم آمریکا که می خوام بهش بگم لبتاپ با مشخصات زیر رو برام بیاره .
Intel® Core™ i7-2640M processor (2.80GHz / 3.50GHz with Turbo Boost-4MB Cach)
Genuine Windows® 7 Professional 64-bit
15.5" LED backlit Full HD display (1920 x 1080)
AMD Radeon™ HD 6630M (1GB) hybrid graphics with Intel® Wireless Display technology (Save $50, reg. price $50.00)
500GB (7200rpm) hard drive
4GB (4GB fixed onboard + 1 open SDRAM slot) DDR3-SDRAM-1333
CD/DVD player / burner
Internal lithium polymer battery (4400mAh)
قیمت لب تاپ فوق در حال حاضر در امریکا 1300 دلار هست که با توجه به قیمت امروز دلار امریکا در این که 10770 هست میشه 14001000 ریال که اگه بخوایم حساب کنیم هزینه اوردن ایران که به عنوان بار شخصی هم بیاره ممکنه 50 تا 100 هزار تومن هم بره روش که باز به نظر میاد که به ارزه.
اینم عکس این مدل که وزنش هم می تونید ببینید که مشخصش کردم . ( میشه تقریبا 2 کیلو )

سوالات اصلی من این هست :
1- کانفیگش به قیمتش می ارزه ؟
2- این سری S کلا سری خوبی از آب در اومده ؟ ( فن توی این سری مشکل صدا داره ؟ یا داشته و حل شده الان ؟؟؟!)
3- با توجه به وزن و انداره برای حمل زیاد آزاد دهنده هست ؟
4- من نظرم روی 14اینچ بوده ولی چون سری EA و CA سونی زیاد جالب نیستند و بلوتوث هم ندارن من 15اینچ رو انتخاب کردم ؟ 15اینچ اندازه مناسبی داره یا مثل 16اینچ آزاد دهنده هست ؟
با تشکر از شما