تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: استفاده از چک باکس در آپدیت تیبل

اگه نباشه جاش خالی می مونه tasnim68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

4 استفاده از چک باکس در آپدیت تیبل

سلام دوستان. راستش من تازه php رو شروع کردم.
    واسه شروع هم تقریبا یه لینکستان مانندی درست کردم که 3 تا اطلاعات یه فرم (یعنی عنوان لینک، آدرس لینک و نام مدیر سایت) رو میگیره و تو یه تیبل به اسم list تو دیتابیسم ذخیره میکنه.
    و آخر سر این اطلاعات رو به شکل یه جدول تو یکی از صفحات به نمایش در میاره.

من واسه اینکه کارم کمی حرفه ای تر جلوه کنه گفتم بذار واسه این لینک هایی که ثبت میشن امکان مدیریت و تایید هم بذارم. واسه همین یه ستون چهارم هم به اسم show به این جدول اضافه کردم که بطور پیشفرض مقدارش no هستش و باعث میشه تا من مقدارش رو yes نکردم لینک رو نمایش نمی ده.

حالا من تو قسمت مدیریت لینک ها موندم!
    می خوام تو صفحه مدیریت جلوی هر لینک یه چک باکس بذارم و آخر سر وقتی روی یه دکمه مثلا به اسم تایید کلیک می کنم مقدار show همه اون لینک هایی که چک باکسشون تیک خورده به yes آپدیت بشه و در نتیجه اون لینک تایید شده به حساب بیاد و تو لیستی که قبلا عرض کردم نمایش داده بشه.

لطف می کنید اگه راهنمایی کنید که چطور می تونم از چک باکس برای این کار استفاده کنم.

فقط از یاد نبرید که من کمتر از یه هفتست که php و Mysql کار می کنم! پس کمی ابتدایی توضیح بدید. ممنونم.

داره خودمونی میشه moein_ak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خب توی صفحه هر چکباکس این طوری میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینو تو حلقه ای که بقیه ی فیلداتو ایجاد میکنه میذاری(جای $id باید آیدی هر لینکو بذاری)
    خب حالا تو بخش کد
    کد:
    اگه جاییشو نفهمیدی بگو
    در ضمن این فقط واسه تاییده
    واسه این که بتونی یه لینکو از تایید درش بیاری گذاشتم خودت فکر کنی ببینی به نتیجه ای میرسی یا نه
    --راهنمایی--
    وقتی یه checkbox تیک نخورده باشه پست نمیشه یعنی اگه داشته باشی
    کد:
    اگه موقع ارسال فرم تیک نخورده باشه این کد تو پی اچ پی بهت false میده
    کد:

3. این کاربر از moein_ak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

قبل از اینکه بخوام کد چک باکس رو بررسی کنم اجازه بدید برگردم به مشکلات اساسی تر!
    شما الآن اینجا از متد Post استفاده کردید، در صورتی که من از متد Get استفاده می کنم و دلیل استفادم از get هم اینه که بلد نیستم خارج از فرم از متد post استفاده کنم!
    الآن اون فرمی که واسه ثبت لینک ساختم اطلاعاتش رو با متد post به فایل insert.php می فرسته و اون فایل اطلاعات رو روی دیتابیس ثبت می کنه.
    ولی من خارج از فرم بلد نیستم این کارو انجام بدم، پس برای تایید لینک ها یه صفحه به اسم tayid.php ساختم و برای تایید لینک ها هم از لینک tayid.php?id=$ID استفاده می کنم.
    با این اوصاف من برای اینکه بتونم از چک باکس استفاده کنم اول باید انجام این کار با متد post رو یاد بگیرم. نه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

قبل از اینکه بخوام کد چک باکس رو بررسی کنم اجازه بدید برگردم به مشکلات اساسی تر!
    شما الآن اینجا از متد Post استفاده کردید، در صورتی که من از متد Get استفاده می کنم و دلیل استفادم از get هم اینه که بلد نیستم خارج از فرم از متد post استفاده کنم!
    الآن اون فرمی که واسه ثبت لینک ساختم اطلاعاتش رو با متد post به فایل insert.php می فرسته و اون فایل اطلاعات رو روی دیتابیس ثبت می کنه.
    ولی من خارج از فرم بلد نیستم این کارو انجام بدم، پس برای تایید لینک ها یه صفحه به اسم tayid.php ساختم و برای تایید لینک ها هم از لینک tayid.php?id=$ID استفاده می کنم.
    با این اوصاف من برای اینکه بتونم از چک باکس استفاده کنم اول باید انجام این کار با متد post رو یاد بگیرم. نه؟
    اگه میخوای GET استفاده کنی یا هر دفعه فقط یه لینک تایید شه اصلا چرا چکباکس استفاده میکنی؟
    کافیه یه لینک ساده بذاریکه ببرتت به tayid.php?id=$ID
    اگه خیلی اصرار داری این کارو انجام بدی و اونم خارج فرم(که نمیفهمم برای چی میگی نمیتونی تو فرم بذاریش) اون وقت باید از جاوا اسکریپت استفاده کنی

6. این کاربر از moein_ak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

(قبل از ادامه بحث یه بار دیگه از لطفت تشکر می کنم؛ ممنونم که وقت میذاری)

مثل اینکه من منظورمو بد گفتم!
    در حال حاضر من با استفاده از GET و یه لینک هر بار یه لینکو تایید می کنم، در صورتی که من می خوام با متد POST و چکباکس کاری کنم که چندتا لینک با هم تایید بشن.
    ولی مشکل من اینجاست که من نمی دونم چطورر باید با post کار کنم.

نمی دونم شایدم بلدم و نمی دونم!

الان به جای کدی که لینک تایید (یعنی tayid.php?id=$ID) رو میسازه کدی رو میذارم که چکباکسی میسازه که nameش مساوی tayid[$ID] هستش.
    خب حالا من نمی دونم چطور باید دکمه ای بسازم که (با متد post بجای get) با tayid.php ارتباط بر قرار کنه و لینک های تیک خورده رو تایید کنه.!؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

(قبل از ادامه بحث یه بار دیگه از لطفت تشکر می کنم؛ ممنونم که وقت میذاری)

مثل اینکه من منظورمو بد گفتم!
    در حال حاضر من با استفاده از GET و یه لینک هر بار یه لینکو تایید می کنم، در صورتی که من می خوام با متد POST و چکباکس کاری کنم که چندتا لینک با هم تایید بشن.
    ولی مشکل من اینجاست که من نمی دونم چطورر باید با post کار کنم.

نمی دونم شایدم بلدم و نمی دونم!

الان به جای کدی که لینک تایید (یعنی tayid.php?id=$ID) رو میسازه کدی رو میذارم که چکباکسی میسازه که nameش مساوی tayid[$ID] هستش.
    خب حالا من نمی دونم چطور باید دکمه ای بسازم که (با متد post بجای get) با tayid.php ارتباط بر قرار کنه و لینک های تیک خورده رو تایید کنه.!؟
    توی یه فرم استفاده از پست یا get مربوط میشه به متد تگ فرم
    کد:
    حالا اگه به جای method="get" بذاری method="post" فرمت محتویاتو پست میکنه

9. این کاربر از moein_ak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

پس با این حساب کل قضیه (جدول لیست لینکا + چکباکسا + دکمه تایید) رو باید بذارم توی یه فرم با متد post و اکشن tayid.php؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

پس با این حساب کل قضیه (جدول لیست لینکا + چکباکسا + دکمه تایید) رو باید بذارم توی یه فرم با متد post و اکشن tayid.php؟
    درسته

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خب حالا اگه بخوام یه دکمه دیگه بذارم که delete.php رو اجرا کنه چی؟ نمیشه که واسه یه فرم دوتا اکشن تعریف کرد. میشه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خب حالا اگه بخوام یه دکمه دیگه بذارم که delete.php رو اجرا کنه چی؟ نمیشه که واسه یه فرم دوتا اکشن تعریف کرد. میشه؟
    خب دوست عزیز روشی که شما پیش گرفتی اشتباهه
    بهترین کار اینه که کارایی که مربوط به این فرم میشه تو یه فایل باشه
    بعد بستگی به دکمه ای که کلیک شده کاری رو که میخوای انجام میدی
    کد:
    بعد توی پی اچ پی
    کد:

14. این کاربر از moein_ak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •