درود
بالاخره بعد از چند سال نوبت تعویض مانیتورم رسیده. در حال حاضر مانیتور سامسونگ B1731 LCD دارم. واقعا ازش راضی ام تو این مدت خیلی عالی کرد ولی خب دیگه دوره مانیتورهای واید هستش منم کارم در زمینه گرافیک جدی تر و بیشتر شده و می تونم بگم به جز 8 ساعتی که خواب هستم مابقی ساعات شبانه روز پشت سیستم هستم و این چشم پدرش نباید در بیاد
* بودجه ام 250 تومان هستش. حالا ده بیست تومن بالا پایین مهم نیست برای تعیین مدل مانیتور
* میخوام بالای 19 اینج باشه ( بزرگتر بهتر )
* رزولوشن ارتفاع کمتر از 1024 نباشه . چون نرم افزارهام مخصوصا فتوشاپ و پلاگین هایی که جداگانه نصب کردم و استفاده میکنم از نظر طول و عرض محیط کاری عریض و گسترده هستند و باید روزولوشن مانیتور طوری باشه که کل این محیط و پوشش بده . لپتاپم نهایت روزولوشن ارتفاعش 900 پیکسل هست و متاسفانه برخی پلاگین ها نصفه نیمه توش مشاهده میشه و مابقی تنظیمات در صفحه جا نمیگیره و این مساله برای من جزو حیاتی ترین هاست!! پس هرچی پیشنهاد می دید به روزولوشنی که پشتیبانی می کنه دقت کنید که ارتفاعش کمتر از 1024 نباشه. بیشتر بهتر...
* کارت گرافیکم ATI Radeon HD4670 هست. خداییش تو این قیمت های ارزون رو دستش ندیدم تا امروز همه بازی هارو مثل اب خوردن با اوورکلاک اجرا کرده. پس قصد تعویض ندارم و مانیتور باید به این کارت متصل بشه. این کارت خروجی HDMI داره هم DVI داره. نمی دونم ماکسیوم روزولوشنی که این کارت برای HDMI ساپورت میکنه چقدره ولی ترجیحا مدلی که برای مانیتور پیشنهاد میدید لطفا ورودی HDMI هم داشته باشه
* از اونجایی که کارم طراحی و گرافیک هستش ( هم چاپی هم تحت وب ) لذا مانیتور باید رنگ هارو درست ، واقعی و با کیفیت نشون بده!! برخی مانیتورهارو دیدم مثلا سبز و خیلی روشنتر از اونی که هست نشون میده یا حتی رنگ های دیگه رو خیلی براق تر یا تیره تر نشون میده!! من نه اهل فیلم هستم نه اهل بازی.. کل زندگیم با این ماینتور دور محور عکاسی ، طراحی و پرینت و مسائل مربوطه می چرخه پس کیفیت رنگ ها و واقعی نشون دادن اون ها برام مهمه...
* برام فرقی نداره LG باشه یا سامسونگ ... مهم قیمت ، روزولوشن بالا ، رنگ های طبیعی ، ظرافت و زیبایی است
می دونم 250 شاید بودجه ی زیادی نباشه منم انتظار ندارم بهترین مانیتور دنیارو بخرم فقط میخوام بهترین مانیتور تو این قیمت رو بخرم که خصوصیات بالارو حدالامکان داشته باشه
پیشاپیش از کمک و راهنمایی دوستان سپاسگذارم![]()