سلام بچه ها کسی فایلای موشن کپچر مث راه رفتن و دویدن و اینجور چیزا داره؟؟
سلام بچه ها کسی فایلای موشن کپچر مث راه رفتن و دویدن و اینجور چیزا داره؟؟
اینا رو یه تست بزن
بازم داشتم اما حجمش کمی زیاد میشد
اینا رو ندیدم همینطوری آپلود کردم
بازم خواستی بوگو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینا پسوندشون BVH هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سری کپچر خوب هم با پسوند FBX با موشن بیلدر 2012 نصب میشه که میتونی استفاده کنی
ممنون من برای مکس میخوام با پسوند BIP
مرسی هادی خیلی خوب بودن
البته ميشه از bhv هم توي مكس استفاده كرد ./
اما منم تعدادي bip برات آپ ميكنم اميدوارم بدردت بخورن :
موفق باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینها چجوری کار می کنند ؟
شما باید از قبل کاراکتر رو ریگ کنی ، موشن حیوون هم توش هست یا اصلا نیست ؟
نه توي اينها نيست البته من كلا نديدم ماله حيون هر چند ميشه از biped هم استفاده كرد برا حيونا ../
در مورد نحوه ي استفاده شون در همين حد ميگم كه اگه توي تنظيمات biped لودشون كني و play بزني ميبيني كه فايل انيمه شده و key ها رو بشكل منظقي روي فريم ها چيده ..اين فايل ها رو معمولا ميكس ميكنن و با حذف و ايجاد key هاي جديد به نتيجه ي دلخواه ميرسن توي پروژه هاي game و انيمه (حتي توي ايران الانم ) سخت افزار موشن كپ رو خريداري ميكنن و كارگردان هنري با بازيگراش انيمت كار رو ضبط ميكنه كار كار ديگه كاملا دقيق و بدلخواه كارگردان ميشه ..
البته اين پك هاي موجود توي نت خيلي استاندارد و دقيق ضبط شدن اين چندتايي كه من برا شهاب گزاشتم خيلي قديمي بودن الانه بايد چيزاي خوبي اومده باشه (منظورم نوع حركات و تنوع حركتيه ) ..
بهرصورت يه سرچي بكني توي وب هاي خارجي حتما ...
موفق باشيد /
با سلام
آقا خیلی عالی بود
اگر کسی حرکات شمشیر یا نیزه و .. داره بی زحمت بذاره که خیلی کارم را راه می اندازه چون خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)