با سلام![]()
مي خواستم يه گوشي بخرم سوني اريكسون بخرم يا نوكيا(لطفا دليل بياريد)
![]()
با سلام![]()
مي خواستم يه گوشي بخرم سوني اريكسون بخرم يا نوكيا(لطفا دليل بياريد)
![]()
تاپيكتون خيلي تكراريه دوست عزيز. برو تو مغازه و اولين گوشي اي كه چشمتو گرفت قيمت و امكاناتشو بپرس و اگه پولشو داري بخر. اما در كل گوشيهاي سوني اريكسون با كلاستر و داراي امكانات قويتر هستند. صفحه بندي بسيار زيبايي دارند و ... ببين خودت چي ميخواي!!!
اگه سرعت , زيبايي , صدا , امكانات خاص , ساپورت و .... برات مهمه سوني اريكسون بگير
فقط سونی اریکسون
سونی اریکسون چون مثل هویج دست همه نیست کلاسش بالاتره منو هایی استاندارد داره و کار باهاش راحت تره
سونی اریکسون بهتره چون به علاوه تمام امکاناتی که بچه ها گفتن آنتن دهی فوق العالاده ای داره من خودم S700 i و 6600 رو تو جنگل و نقطه نمیه کور تا کور امتحان کردم S700i راحت شماره گیری میکرد و با اولین تماس بوق آزاد میداد ولی 6600 اصلا راضی بشو نبود که آنتن بده!!!
كيفيت فيلمبرداري و عكسبرداري سوني بمراتب از نوكيا بهتره.(اينو مقايسه كرده ام) كيفيت صداي پخشي بهتره. و كيفيت ضبط صداش حرف نداره. يادتون باشه كه شركت سوني مسئوليت امور صوتي تصويري اين گوشيها را بر عهده گرفته. و چه شركتي در اين زمينه بهتر از سوني.
با اين همه نظرات شخصيه و فايده نداره
نظرات رو عامه پسند كنيد
هر نظري بخواهي نخواهي يجورايي شخصي است. اما اينكه مثلا فلان گوشي آنتن دهي بهتري داره و براي اكثر افراد هم روشنه؛ ديگه نميتونه اونقدرها هم شخصي حساب بشه. با اين وجود بسته به نوع استفاده طرف داره. مثلا كسي كه علاقه اي به عكسبرداري نداره اصلا نبايد روي دوربين يك گوشي حساسيت نشون بده و ...نوشته شده توسط B.Spears
اول سامسونگ بعد سوني بعد نوكيا ( البته زياد نمي خواد عصباني بشيد چون هر كي يه نظر داره )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)