یه مدته از XP استفاده میکنم(قبلش سون 32 بیت بود) الان سون 64 بیت نصب کردم انتظار داشتم سرعتش بیشتر بشه ولی نشد . دلیلش چیه؟
اگه سرعتش بیشتر نشه برمیگردم به همون XP
کاربر حرفه ای هستم
یه مدته از XP استفاده میکنم(قبلش سون 32 بیت بود) الان سون 64 بیت نصب کردم انتظار داشتم سرعتش بیشتر بشه ولی نشد . دلیلش چیه؟
اگه سرعتش بیشتر نشه برمیگردم به همون XP
کاربر حرفه ای هستم
کانفیگ کامل سیستمتون بگین کلیه درایورهای خودتونم با برنامه driver genius آپدیت کنیدامتیازی هم که ویندوز به سیستم شما داده واسه cpu و vga و ram چند هست؟![]()
دایور ها رو بجز دایور گرافیک با برنامه driver genius اپدیت کردم.cpu 3.6 Intel Pentium 4 661
ram 2.5GB
vga NVIDIA GeForce 6200 TurboCach
mb foxcon 945 7AE Series
امتیاز سیستم
کلا 2.4
پردازشگر 2.4
رم 3.5
گرافيگ 3.4
گرافيگ بازي 3.3
هارد 5.9
این امتیازها که خیلی پایینه رم شما برای 64 بیت حداقلش باید 4 باشه به غیر از رم تو مابقی مواردم کم گرفتین امتیاز به نظرم xp نصب کنید بهتره .
سلام اگه مادربوردت support میکنه یک رم 4 با مقدار باس 1600 بگیری بهتر از یک رم 6 با باس پایین هست
پردازشگرتون هم ضعیفه باید دوهسته ای با یک هسته ی مجازی باشه احتمالا ؟
من روی یک سیستم پردازشگر 2.5 celeron دارم ولی امتیاز 3.2 گرقته سیستمه
موفق وموئید باشین
به غیر ازرم cpu شما هم ضیعفه چون پایینترین ا متیازی که گرفتین مربوط به cpu میشه مدل مین خودتونم مشخص کنید.
سلام من لپتاپ دل 5110 دارم با ویندوز 7 64 بیتی
برای بوت شدن زمانه زیادی رو طی میکنه تا ویندوز بیاد بالا
کانفیگشم i7 6GB ram 640 HDD
ممنون میشم کمکم کنید
رجیستری سیستم فیکس و optomize کنید درایو c رو دیفرگ کنید ویندوز خودتون به وسیله تایپ دستور sfc \scannow اسکن کنید آخرسرم طبق روشهای سایت مایکروسافت پیش برین برای بالا بردت سرعت بوت سون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)