اگر از گیرنده دیجیتال استفاده می کنید آیا دستگاه شما خراب شده و برای گارانتی رفته؟
تجربه شخصی خودتون در مورد مشکلات دستگاه را به همراه نحوه خدمات رسانی به اطلاع دوستان برسانید.
لطفاً با ذکر برند و دلیل منطقی مشکل دستگاه و علت عدم رضایت شما
اگر از گیرنده دیجیتال استفاده می کنید آیا دستگاه شما خراب شده و برای گارانتی رفته؟
تجربه شخصی خودتون در مورد مشکلات دستگاه را به همراه نحوه خدمات رسانی به اطلاع دوستان برسانید.
لطفاً با ذکر برند و دلیل منطقی مشکل دستگاه و علت عدم رضایت شما
خدا را شکر دستگاه ها همه اش خوب بوده و همه راضی اند!
اینجا چرا نمیشه یک پست اشتباه را پاک کرد؟!
نظر سنجی را یادم رفت تکمیل کنم ، ثبت نشد و اینجا بدون نظر سنجی شد!
.
. قبلا تو یه تاپیک بحث کرده بودم، که رفیقم بلوسنس گرفت ولی اصلا کار نکرد...
. ولی تعویض کرد و خودمم رفتم پیشش تست کردم... و زودی رفتم گرفتم و تا الان راضی ام...
. خوش باشید
.
ایکسویژن نخرید...چرته...
سيستم صوتي و تصويري
1. توانايي اتصال به آمپلي فاير پايونير با پورت خروجي SPDIF(اپتيكال نوري)
2. پورت خروجي به TV و Ampli Fire با پورت HDMI 1.4/1.3 و Component و Composit
3. پورت ورودي HDMI1.4/1.3 و Composit براي اتصال Reciever
4. حداقل 2 پورت USB2 براي هارد اكسترنال 2tera (عدم هنگ) ، فلش مموري و دوربين ديجيتال
5. پورت Lan براي اتصال به اينترنت و آپديت كردن برا فرمت ها و frimwire
6. ايجاد شبكه Wi Fi و اتصال به Laptop/smart phone و Ready كردن فايل هاي صوتي وعكس (dlna)
7. درگاه هارد داخلي تا 2tera
8. 1.5 , 1.7 كاناله
9. تيونير ديجيتال ----T
10. قابليت ضبط برنامه هاي رسيور روي هارد خارجي و داخلي گيرنده
11. Shift time
12. قابليت ضبط 1كانال و ديدن كانال ديگر (فريز نشدن)
13. توانايي خواندن زيرنويس فارسي srt , vob , sub
14. قابليت پخش فرمت هاي تصويري و صوتي
.avi(divx 6 , xvid , h264/h261) .dat .mkv .vob .flv .AVCHD .mpeg(1,2,4) .mp3 .mp4 .aac .wma .wmv .ts .mts .flac .jpeg .gif
15. توانايي خواندن فايل هاي صوتي با بيت ريت هاي 128kb/s , 192kb/s , 320kb/s
16. توانايي پخش Full HD 1080p و xv Colour و Progressive scan
17. دكودر داخلي dts HD و Dolby digital و Dolby prologic plus
18. درايو نوري يا Dvd
Blu-ray player(philips ?/JVC ?/Pioneer ?) - با قابليت ها بالا بخرم يا گيرنده ديجيتال با قابليت ها بالا(كدام برند و مدل؟) و يا Digital HD player(كدام برند و مدل؟) ؟
- رسيورهاي Full HD لينوكسي قابليت هاي 1 تا 17 بالا را دارد؟ كدام برند و مدل ؟
- چرا laptop با كابل HDMI به TV متصل مي كنم فقط تصوير دارم و صدا ندارم؟
[IMG]file:///C:/Users/kia/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.png[/IMG]
[IMG]file:///C:/Users/kia/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.png[/IMG]
[IMG]file:///C:/Users/kia/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image003.png[/IMG]
[IMG]file:///C:/Users/kia/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image004.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/kia/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image005.png[/IMG]
[IMG]file:///C:/Users/kia/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image006.png[/IMG]
من ایکس ویژن دارم و راضیم. تا حالا هر ایرادی داشته سریع از طریق آپدیت رفع کرده
الان فونت تلتکستش یکم ایراد داره .. قراره رفع بشه ولی هنوز نشده
ولی در کل اضش راضیم. مدلی که دارم: 333
.
. به قوله قدیما: ها ایی که الان وذاشتی! چی بیده بید ! ؟ ؟
. عزیز نمیشه از رو هارد خودت اینجا تصویر بزاری...جایی آپلود کن...
. خوش باشید
.
لطفاً علت نارضایتی خودتون را هم اعلام کنید تا طرفداری بدون دلیل به حساب نیاد
با تشکر از شما
من که یک ساله دارم از xvision استفاده میکنم و راضیم. مدل 121.
یکی از بستگان آنتنشون یک مقدار مشکل داشت و میخواست گیرنده دیچیتال تهیه کنه. من رفتم با همین مدل 121 چک کردم و با کمی چرخوندن آنتن همه کانالها رو به خوبی گرفت. آنتن رو فیکس کردم رفتم یه دستگاه نو براشون بخرم، xvision پیدا نکردم. یه فراسو مدل vandad خریدم، ولی دیگه کانالها رو نگرفت. البته دستگاه فراسو رو آوردم خونه و تست کردم هیچ مشکلی نداشت. حالا یا تو این فاصله آنتن دوباره چرخیده، یا اینکه گیرندگی دستگاه فراسو ضعیفتره.
دیگه کارمون خورد به شب و نمیشد درست دید دارم چیکار میکنم، گذاشتم برای یه فرصت دیگه...
در تاپیک دیگری هم در مورد X Vision 333 گفتم.
مزایا:
گیرندگی اش خوبه ( من الان با آنتن پشت بام بوستر دار 95 درصد قدرت سیگنال دارم- کیفیت هم بین شبکه ها متفاوته ولی از 85 تا 100 درصد شبکه العالم است)
قابلیت پخش فایل های MKV بهمراه زیرنویس فارسی داره.
قابلیت ضبط روی فلش داره
میتوانی همزمان یک کانال را ببینی و برنامه کانال دیگر را ضبط کنی
انواع خروجی داره از RF بگیر تا HDMI که برای هر نوع تلویزیونی مناسبه
معایب:
موقع پخش فیلم حجیم از روی هارد اکسترنال صدا ندارد. ( مثلا MKV 4.5 گیگ رو صدا نداره) ولی آهنگ MP3 و ... و فایلهای کم حجم مشکل نداره
فونت و رنگ زیرنویسهایش اصلا خوب نیست
موضوع بعدی اینکه در وبلاگ xvision خواندم که این مدل 333 از نظر فنی دقیقا همان مدل 131 است فقط ظاهرش قشنگتر شده و یک کابل HDMI هم داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)