سلام دوستان
من یه ویندوز اورجینال 64 بیت home premium رو لپتاپم دارم که هر وقت می خوام آپدیتش کنم این ارور رو میده:
80072efd
خواهش می کنم جواب سوالمو اگه میدونین بگین.![]()
سلام دوستان
من یه ویندوز اورجینال 64 بیت home premium رو لپتاپم دارم که هر وقت می خوام آپدیتش کنم این ارور رو میده:
80072efd
خواهش می کنم جواب سوالمو اگه میدونین بگین.![]()
درمرحله اول ویندوز خودتون با dvd یک repair کنید اگرکه بازم به همون صورت بود ازگزینه restore استفاده کنید اگر که فعاله درمرحله اول repair کنیدالبته قبلش این روش تست کنید که پنجره cmd رو اجرا کنید تو حالت run as administrator بعد این متن netsh winhttp reset proxy ازهمینجا داخل اون پنجره کپی و پیست کنید بعدشم اینتر بزنید بعد ازنوع گزینه آپدیت بزنید ببینید درست شده![]()
Last edited by jafarian; 29-10-2011 at 15:41.
با سلام
اول تاریخ ویندوز رو درست کن برحسب میلادی(به تارخ روز)
سپس
syste and security -windows update-change siting
در قسمت
important download
گزینه سوم رو اتخاب کن.
قسمت recommended update فعال باشه.
سپس در پنجره ویندوز آپدیت رو چک آپدیت ویندوز کلیک کن تا آپدیتها رو سرچ کنه بعد هرکدامو دوست داری تیک بزن و بعد از ok کردن آپدیت ها رو بگیر.
چند نکته همه ی آپدیت ها رو یکجا نگیر
اونایی که با هم مربوطه رو باید ابتدا بگیری وبعد .....
از اینترنت پر سرعت استفاده کن وبهتره برای این کار از کابل شبکه استفاده کنی
درایو های سیستم رو هم از سایت هاشون بگیر رو آپدیت کن.
هیچ اتفاقی نیفتاد
یعنی اولش repair کردین بعدش restore ازاون دستوری که گفتم تو پنجره cmd بزنید استفاده کردین اصلا که ببینید فیکس میشه یا که نه ؟
همین :
امروز ... شنبه ، 7 آبان 1390 : 29 اکتبر 2011 !!!
دوست من شما از فایروال یا انتی ویروس استفاده می کنی؟ از بـــــ ر اک س ی چه طور؟
شما به احتمال زیاد پراسس svchost ویندوزت دسترسی به اینترنت نداره (از پورت 80 و 443 استفاده می کنه) حالا یا بلاک شده یا به خاطر اون مورد بالا که گفتم ، البته بعید نیست آی اس پی ها هم فیل ش کرده باشن
خبرش رو بگو تا باز هم اگه مشکلی بود بیش تر بررسی کنیم.
موفق باشی دوست من![]()
قبلا از پ ر ا ک س ی استفاده می کردم اما حالا نه
ویندوزم رو ریپیر و ری استور کردم
انتی ویروس هم ندارم
تاریخ ویندوزم هم درسته
اما هنوزم اپدیت نمیشه
خواهش می کنم کمک کنید
همون دستوری که منم گفتم تو همین سایتم گفته شما اجراش کردین ادامش چند تا روش دیگه گفته که به سایت مایکروسافت وصل میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
fix it رو دانلود کردم اما نتونست مشکل رو پیدا کنه.کاری هم که شما گفتین دقیقا اجرا کردم
اگه پراسس svchost ویندوزم دسترسی به اینترنت نداره باید چی کار کنم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)