تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: چند سوال ساده

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض چند سوال ساده

با سلام خدمت تمامی دوستان
    آقا من یه کتاب آموزش ویژوال بیسیک 6 رو دارم و با اون ویژوال بیسیک رو یاد گرفتم اما الان یه سری مشکل برام با ویژوال 2005 پیش اومده اگه می تونید کمکم کنید :
    1- چه طور می تونم یه فرم رو مقید کنم یا همون مدال
    2- در ویژوال بیسیک 6 با استفاده از دستور KeyAscii می تونستم رویدادهای Key Preess رو کنترل کنم اما این دستور در ویژوال 2005 جواب نمی ده
    3-در ویژوال 6 می تونستی همون طوری که منو رو طراحی می کردی کلید میان بر رو هم تعیین کنی اما داخل ورژن 8من فقط تونستم کلید میان بر رو به عنوان یک string تعریف کنم ولی خوب جواب نمی ده
    4- چه طور می تونم یک یا چند کلید رو طوری تعریف کنم تا حتی اگه فوکوس روی یک جعبه متن یا هر چیز دیگه مثل فرم چک باکس ها و... باشه اگه اون کلیدها رو از روی کیبورد فشار بدم یک دستور خاص اجرا بشه
    5-در ویژوال 6 می تونستی از منوی Project|Add Componets یک سری چیزها رو اضافه کنی البته که بیشتر چیزهایی که لازم است در قسمت Tool Bar هست ولی خوب در این ورژن 8 وقتی این گزینه یعنی Add Componets رو کلیک می کنی یه پنجره باز می شه که اون چیزهایی رو که من می خوام نداره و با پنجره های Add Modul و Add New Form یکی هست
    آقایون خیلی ممنون می شم اگه بتونید من رو در این موارد کمک کنید البته مطمئن هستم که اگه باز هم سوالات مشابهی داشتم با مطرح کردن اونها در همین تاپیک به نتیجه می رسم خوب تازه کاریه دیگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

یعنی هیچ کس تو این فروم جواب این سوالات رو نمی دونه؟!؟!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •