با سلام به همه اساتید
یه مدته که نمی تونم رنگ تسکبار رو عوض کنم
کسی هست که بتونه کمکم کنه ؟
با سلام به همه اساتید
یه مدته که نمی تونم رنگ تسکبار رو عوض کنم
کسی هست که بتونه کمکم کنه ؟
دوسته عزیز احتمالا شما یه برنامه شبه گرافیکی رو ران کردی میتونید سیستمتونو ویروس یابی ویا اینکه به چند روز پیش restore کنید
کارت گرافیکتون نصبه!؟
بله
چند بار تا حالا پاکش کرم بعد دوباره نصبش کردم
نمی تونم restore بکنم یه سری از فایل هام می پره
از وقتی این برنامه( TipCam 2.2 ) رو نصب کردم این جوری شد - این برنامه برای فیلم برداری از دسکتاپه
آیا راه حلی هست؟
ابتدا فایل رجیستری پایین که گذاشتم دان کنید بعدشم روی دسکتاپ سیو کنید بعدشم اجراش کنیدهر چی پیغام داد تایید کنیدازآخرم سیستم ریست کنید بعد ببینید رفع مشکل شده اگرمورد داشت ابتدا فرمان Services تو منوی سرچ استارت واردکنید بعد تو صفحه ای که باز میشه طبق شکل یک اگر گرینه مورد نظر فعال نیست روی 'گزینه start کلیک کنید تا فعال بشه بعد طبق شکل شماره دو فرمان troubleshooting داخل سرچ منوی استارت باز وارد کنید بعدم که طبق شکل شماره 3 با 4 پیش برین ببینید رفع مشکل میشه اگر بازم مورد داشت میتونید ازبرنامه Aero Taskbar Color Changer استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jafarian; 28-10-2011 at 23:34.
همه این کارهارو کردم ولی باز درست نشد
سلام همین جا که زدین این رو که میزنم پایینش یک نوشته هست اگه دقت کنین
(پایین Windows color) اون رو بزنین( problem with transparency and other aero effects) و یک مراحلی رو انجام میدین و افکت transparent شما باید برگرده
مشکل از همونه اگه کارت گرافیکتون مشکل نداشته باشه
موفق وموئید باشین
متاسفانه نمیتونه عیب یابی کنه
همچنان منتظر نظرات دوستان هستم
برنامه ی2010 tune up utility ( یا ورژن بالاتر) رو میتونی نصب کنی و در بخش performance برنامه profile خودتون رو روی حالت maximum appearance بزارین و خودش مشکلات رو پیدا میکنه
البته برنامه یه کم پیچیده هست
من خودم همیشه این رو غیر فعال میکنم یعنی مثل شما بشه! ، چون سرعت رو خیلی میبره بالا
ولی امتحان این کار ضرری نداره میتونی از برنامه بالا استفاده کنی
موفق وموئید باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)