تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: پله: مسي بازيکن کاملي نيست

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض پله: مسي بازيکن کاملي نيست

پله : لیگ جزیره برترین لیگ دنیاست /سیلوستر استالونه سخترین حریف من بود / مسی بازیکن کاملی نیست

سایت گل اسطوره فوتبال جهان معتقد است لیونل مسی هنوز بازیکن کاملی نیست

بازیکن افسانه ای تیم ملی برزیل و باشگاه سانتوس ، جشن تولد ۷۱ سالگی خود را در لندن و طبق سنت های همیشگی جشن گرفت . پله در جریان این جشن لیگ جزیره را برترین لیگ دنیا معرفی کرد و در نقد لیونل مسی تصریح کرد که این ستاره آرژانتینی بازیکن کاملی نیست .
    دارنده سه عنوان قهرمانی جهان به همراه تیم ملی برزیل ، در مصاحبه با سایت گل این چنین گفت : من خیلی دوست دارم که با مسی بازی کنم ، گرچه او یک بازیکن تمام عیار نیست و توانایی استفاده از سر در گلزنی را ندارد . همچنین من به مدت ۲۰ سال فوتبال را در اوج دنبال کردم اما مسی فقط چند سال در اوج خواهد ماند .
    او در ادامه گفت : در حال حاضر تنها بازیکنی که من بازی او را دوست دارم ، کسی نیست جز نیمار .
    پله در کاونت گاردن در لندن میزبان بسیاری از ستارگان فوتبال بود که برای جشن تولد ۷۱ سالگی این اسطوره فوتبال به این مراسم دعوت شده بودند . از جمله مهمانان این مراسم می توان به ریو فردیناند و برادرش آنتون فردیناند ، پاتریک اندرسن ستاره سابق بایرن مونیخ و بارسلونا ، تری کوپر ستاره اسبق تیم ملی انگلیس و باشگاه لیدز یونایتد که در جام جهانی ۱۹۷۰ از رقیبان پله بود ، اشاره نمود .
    برجسته ترین گلزن تاریخ فوتبال برزیل و دنیا در این مراسم اعلام کرد که از زندگی در انگلیس لذت می برد و مورد ستایش مردم انگلیس قرار دارد . او سطح فوتبال انگلیس را در حد بالیی ارزیابی کرد و لیگ جزیره را برترین لیگ دنیا نامید که حتی از لالیگا نیز بهتر است .
    زمانی که از پله در مورد رقبای او در زمان بازیگری او سوال شد ، او جاسینتو فاکتی و بابی مور را به عنوان رقبایش در آن زمان معرفی کرد . او در ادامه به طنز بیان کرد که سیلوستر استالونه را در هنگام بازی در فیلم فرار به سوی پیروزی را قوی ترین رقیب خود معرفی کرد .
    پله در فیلم فرار به سوی پیروزی به همراه استالونه و مایکل کین به ایفای نقش پرداخت . در این فیلم پله نقش زندانی هایی را داشت که در کمپی از نازی های آلمانی اسیر بود . این زندانی ها بر برگزاری یک مسابقه فوتبال موفق به فرار شدند .
    در این مراسم از طرف مدیر اجرایی موسسه فوتبالیست های حرفه ای بابی بارنز ، یک کفش ورزشی با صفحه ای از طلای ۱۸ عیار ،به عنوان هدیه تولد به پله اهدا شد .
    Last edited by Nasser_ZRE; 27-10-2011 at 23:29.

2. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض پله: مسي بازيکن کاملي نيست

فوتبال3- بازیکن افسانه ای تیم ملی برزیل و باشگاه سانتوس ، جشن تولد 71 سالگی خود را در لندن و طبق سنت های همیشگی جشن گرفت . پله در جریان این جشن لیگ جزیره را برترین لیگ دنیا معرفی کرد و در نقد لیونل مسی تصریح کرد که این ستاره آرژانتینی بازیکن کاملی نیست .

دارنده سه عنوان قهرمانی جهان به همراه تیم ملی برزیل ،این چنین گفت : من خیلی دوست دارم که با مسی بازی کنم ، گرچه او یک بازیکن تمام عیار نیست و توانایی استفاده از سر در گلزنی را ندارد . همچنین من به مدت 20 سال فوتبال را در اوج دنبال کردم اما مسی فقط چند سال در اوج خواهد ماند .

او در ادامه گفت : در حال حاضر تنها بازیکنی که من بازی او را دوست دارم ، کسی نیست جز نیمار .

پله در کاونت گاردن در لندن میزبان بسیاری از ستارگان فوتبال بود که برای جشن تولد 71 سالگی این اسطوره فوتبال به این مراسم دعوت شده بودند . از جمله مهمانان این مراسم می توان به ریو فردیناند و برادرش آنتون فردیناند ، پاتریک اندرسن ستاره سابق بایرن مونیخ و بارسلونا ، تری کوپر ستاره اسبق تیم ملی انگلیس و باشگاه لیدز یونایتد که در جام جهانی 1970 از رقیبان پله بود ، اشاره نمود .

برجسته ترین گلزن تاریخ فوتبال برزیل و دنیا در این مراسم اعلام کرد که از زندگی در انگلیس لذت می برد و مورد ستایش مردم انگلیس قرار دارد . او سطح فوتبال انگلیس را در حد بالیی ارزیابی کرد و لیگ جزیره را برترین لیگ دنیا نامید که حتی از لالیگا نیز بهتر است .

زمانی که از پله در مورد رقبای او در زمان بازیگری او سوال شد ، او جاسینتو فاکتی و بابی مور را به عنوان رقبایش در آن زمان معرفی کرد . او در ادامه به طنز بیان کرد که سیلوستر استالونه را در هنگام بازی در فیلم فرار به سوی پیروزی را قوی ترین رقیب خود معرفی کرد .

پله در فیلم فرار به سوی پیروزی به همراه استالونه و مایکل کین به ایفای نقش پرداخت . در این فیلم پله نقش زندانی هایی را داشت که در کمپی از نازی های آلمانی اسیر بود . این زندانی ها بر برگزاری یک مسابقه فوتبال موفق به فرار شدند .

در این مراسم از طرف مدیر اجرایی موسسه فوتبالیست های حرفه ای بابی بارنز ، یک کفش ورزشی با صفحه ای از طلای 18 عیار ،به عنوان هدیه تولد به پله اهدا شد .

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

این آقا روزی نیست که راجع به مسی یا مارادونا مصاحبه نکنه...

چن وقت پیش، همچین فرمایشی کرده بودن: « مسی اگر می خواهد بهترین بازیکن تاریخ لقب بگیرد باید بیشتر از من گل بزند؛ »

کد:
    +

اینو هم داشته باشین:

روماریو: مسی باید من، پله و مارادونا را پشت سر بگذارد تا بهترین فوتبالیست تاریخ شود.

کد:
    آخه تو دیگه چی میگی این وسط؛

یاد اون قضیه ی "ما 3 تا رو کجا می برین" می افته آدم...

6. 4 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

این نیمار رو چرا بزرگش میکنن ؟ !!! خدایش هنوز آنچنان چیزی نشون نداده . مسی کجا و اون کجا

8. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این پله هم خودشو کشته بابا
    خیلی مغروره!!
    نمیدونم چه مشکلی با این مسی داره.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دي استفانو: مسي بايد كاپيتان آرژانتين باشد

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

اسطوره باشگاه رئال مادريد، مسي را گزينه مناسبي براي بستن بازوبند كاپيتاني تيم ملي آرژانتين مي‌داند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين ستاره اسپانيايي آرژانتيني الاصل در گفت و گو‌ با نشريه فدراسيون فوتبال آرژانتين، بيان كرد: كاپيتاني تيم ملي موضوعي است كه مسي استحقاقش را دارد، چون او همه توانايي‌هاي لازم را براي اين امر در اختيار دارد. مسي هم داراي شخصيت مبارزه جويانه است و هم استعداد خارق العاده‌اي دارد.

دي استفانو افزود: مسي مي‌تواند بيش از اين پيشرفت كند و من اطمينان دارم كه اگر او كاپيتان شود، همبستگي بين بازيكنان بيشتر خواهد شد، چون مسي مورد احترام هم تيمي‌هايش است.

دي استفانو مي‌گويد كه او يكي از طرفداران مسي است. البته وي خاطر نشان مي‌سازد كه طرفداري او از مسي شامل مواردي كه بارسلونا با رئال مادريد (تيم سابق اين ستاره فوتبال) ديدار مي‌كند، نمي‌شود.

وي همچنين اظهار داشت: تماشاي بازي‌هاي مسي هيجان انگيز و گل‌هايي كه به ثمر مي‌رساند، خيره كننده است؛ البته به جز مواردي كه در مقابل رئال مادريد بازي مي‌كند.

هواداران تيم ملي آرژانتين مسي را متهم مي‌كنند كه در بازي‌هاي ملي نمايش ضعيف تر از آنچه در بارسلونا ارائه مي‌كند از خود نشان مي‌دهد . اين انتقادات زماني به اوج رسيد كه تيم آرژانتين در رقابت‌هاي كوپا امريكا در حالي كه ميزبان بود نتوانست به عنوان درخور توجهي دست پيدا كند.

انتهاي پيام

كد خبر: 9008-07405

کد:
    1390/08/10

11. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مسی: دی وی دی بازی های پله هنوز به دستم نرسیده است

بعد از اینکه مسی مدتی پیش گفته بود هرگز بازی های اسطوره برزیلی را ندیده است، پله اعلام کرد فیلمی از بازی هایش را برای ستاره آبی و اناری ها خواهد فرستاد.

سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا، اعلام کرد هنوز دی وی دی بازی های پله به دستش نرسیده است.

بعد از اینکه مسی مدتی پیش گفته بود هرگز بازی های اسطوره برزیلی را ندیده است، پله اعلام کرد فیلمی از بازی هایش را برای ستاره آبی و اناری ها خواهد فرستاد.

اما مسی در گفتگو با فرانس فوتبال گفت:" من دوست دارم بازی های پله را ببینم اما او هنوز دی وی دی بازی هایش را برای من نفرستاده است. همه می گویند او بازیکن فوق العاده ای بوده اما من تا بازی های او را نبینم، نمی توانم نظری بدهم."

بسیاری مسی را یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال می دانند اما او اعلام کرد اهمیتی به این موضوع نمی دهد و ترجیح می دهد روی قهرمانی در جام های مختلف با تیمش فکر کند.

" من به مقایسه شدن با بازیکنان دیگر علاقه ای ندارم. من برای بهترین بازیکن دنیا شدن فوتبال بازی نمی کنم. من برای موفقیت تیم و قهرمانی در جام های مختلف تلاش می کند.

وقتی که بازنشسته می شوم، دوست دارم من را به عنوان یک بازیکن خوب به یاد بسپارند اما برایم اهمیتی ندارد بهترین باشد. می خواهم من را با جام هایی که به دست آوردم، به یاد بیاورند، چه جام های انفرادی و چه تیمی."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/11/2

13. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرم پله به مسی حسودیش میشه به نظرم مسی خیلی از پله سره

15. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مسی بازیکن کاملی نیست
    اما وقتی توی بارسا هست
    بسیار بازیکن ترسناکیه....
    هر چقدر هم سیستم دفاعی حریف فشرده و بی نقص باشه-بازم زهر خودشو میریزه
    قد کوتاه و کنترل خوبش روی توپ -قدرت مانور دهیش رو در حد علا برده بالا
    همچنین در زمینه شوت زنی هم -تبحر خاصی داره
    هر وقت هم موقعیتش فراهم بوده-با این قد کوچیکش -با هد هم گل زده
    ================================================
    برای متوقف کردن مسی بارسا چند چیز لازمه
    1-داشتن بازیکنهای با کیفیت در هافبک ودفاع
    2-برخورداری از سیستم دفاعی و پرسینگ مناسب
    3-خونسردی و آرامش بازیکنها در مواجه با حرکاتش
    Last edited by H A M A S; 02-11-2011 at 22:43.

17. 4 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه matarsaak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

پله خیلی حسوده
    از بازکنای ارژانتینی خوشش نمیاد
    این معلومه که مسی از پله بهتر بوده
    حتی همین رونالدو از پله هم بهتر بوده

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •