تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: درخواست نرم افزار قفل گذاری روی پوشه

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض درخواست نرم افزار قفل گذاری روی پوشه

سلام
    نرم افزاری میخوام که هم در محیط ویندوز و هم تو محیط سیف مود بتونه عمل پروتکشن رو انجام بده . قابلیت اینو داشته باشه که خودشو از نکات حساس سیستم مثله استارت منو و دسکتاپ و اینستال و .... مخفی کنه و در هر صورتی قابل دید نباشه و بشه فقط با Hot Key اونو فراخوانی کرد .
    نرم افزار Folder Protect و ّFolder Lock و Folder Guard و Hide folders رو امتحان کردم که همشون تمام نکاتی که اشاره کردم رو دارن ولی با نسخه 64 بیتی 7 یا سازگار نیستن یا مشکل کلید داشتن.

حالا در خواستم از دوستان اینه که نرم افزاری که خودشون استفاده کردن و نتیجه رضایت بخش بوده باشه رو معرفی کنن .
    با سپاس فراوان

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    نرم افزاری میخوام که هم در محیط ویندوز و هم تو محیط سیف مود بتونه عمل پروتکشن رو انجام بده . قابلیت اینو داشته باشه که خودشو از نکات حساس سیستم مثله استارت منو و دسکتاپ و اینستال و .... مخفی کنه و در هر صورتی قابل دید نباشه و بشه فقط با Hot Key اونو فراخوانی کرد .
    نرم افزار Folder Protect و ّFolder Lock و Folder Guard و Hide folders رو امتحان کردم که همشون تمام نکاتی که اشاره کردم رو دارن ولی با نسخه 64 بیتی 7 یا سازگار نیستن یا مشکل کلید داشتن.

حالا در خواستم از دوستان اینه که نرم افزاری که خودشون استفاده کردن و نتیجه رضایت بخش بوده باشه رو معرفی کنن .
    با سپاس فراوان
    سلام سعید جان ازاین ورا خوبی؟
    باز از اون موردهایی رو می خوای که واقعاً سخته منم یه چند وقت پیش یه همچین چیزی می خواستم منتهی یکم با شما فرق می کرد من می خواستم درایو رو انکریپت کنم که اصلاً ریکاوری نشه منتهی من خودم می دونستم بهتر از بیت لاکر 7 چیزی نیست! (واقعاً تکه از لحاظ امنیتی) ولی می خواستم رو ویندوز اکس پی هم یه درایو اکسترنال رو بتونم اجرا کنم که نشد! به نظر من از فکر فلدر پراتکشن دربیا برو تو خط بیت لاکر حرف نداره
    اما یه چند تا نرم افزار گشتم گیر آوردم امیدوارم کارت رو راه بندازه سعید جان.
    خدمت شما :

Universal Shield 4.6 (به نظرم فیت کار شماست)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Folder Password Expert 2.1.0.4

کد:
    Guardian Storage 1.0

کد:
    سعید جان خبرش رو بده که اگه اینا به کارت نیومد باز هم بگردم یه چیز به درد بخور واست ردیف کنم.
    موفق باشی دوست من

3. 3 کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

مرسی داداشی

همه رو امتحان میکنم بعد نتیجه رو میگم که بقیه دوستان هم بتونن استفاده کنن . بسیار ممنون بابت لطفی که کردی

5. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

مشخصات برنامه اولی که دقیقا اون چیزی بود من میخواستم ولی افسوس صد افسوس که با 64 بیتی سازگار نبود و به هنگام اجراش پیغام ارور داد. ولی برای کسانی که xp یا ورژن 32 بیتی 7 دارن پیشنهاد میکنم که استفاده کنن که فوق العاده تنظیمات متعدد و کاربردی داره .

7. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مثل این که همه با 64 بیت بدن به غیر از من و شما می گردم ببینم در مورد 64 بیتی ورژنی پیدا می کنم یا نه سعید جان.

9. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مشخصات برنامه اولی که دقیقا اون چیزی بود من میخواستم ولی افسوس صد افسوس که با 64 بیتی سازگار نبود و به هنگام اجراش پیغام ارور داد. ولی برای کسانی که xp یا ورژن 32 بیتی 7 دارن پیشنهاد میکنم که استفاده کنن که فوق العاده تنظیمات متعدد و کاربردی داره .
    سعید جان افسوس نخور داداشی ورژن 64 بیتش رو الان خودم تست کردم اجرا شد (البته می ره تو programs files (x86) ولی اجرا می شه
    این لینکش خدمت شما :

کد:
    فقط موقع نصب ازت پسورد می خواد یادت باشه چی وارد می کنی که موقع ران شدن برنامه یادت نره. به نظرم چیز شاخی میاد بعداً باید روش کار کنم ببینم می تونه با بیت لاکر کل بندازه یا نه
    خبرشو باز بده سعید جان

11. 2 کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

مرسی عرفان جان ، دستت درد نکنه . اون فایل قبلی هم کار میکرد که خودم لینک کرک شدشو پیدا کرده بودم . فقط مشکل این بود که فایل کرک با 64 بیتی سازگار نبود . خود فایلا اکثرا سازگار هستن با 64 بیت ، فقط کرک ها اکثر اوقات سازگار نیستن .

فعلا از ورژن پایین تر Folder Lock یعنی 6 استفاده کردم که کلی با فایروال کسپر دسترسی به نت ش رو قطع کردم تا سریالش باطل نشه . فعلا که از دیروز تو نتم و هنوز نتونسته باطلش کنه فعلا با این کار میکنم اگه باز مشکلی داشتم بهت میگم . مرسی . فدا مداااااااا
    البته اینم بگم ورژن 7 این نرم افزار فولدر لاک خیلی عالی بود ولی نمیدونم چرا قسمت پسورد گذاری و مخفی کردن پوشه ها برای من کار نمیکرد یعنی پوشه ها رو میزدم که هاید بشه ولی عملا هایدی در کار نبود .

13. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان من نمیخوام مثل شما حرفه ای کار کنم! یه نرم افزار میخوام که بتونه روی پوشه ها رمز بزاره و با کلیک روی پوشه با گرفتن رمز واردش بشه
    فقط لطفا اگه کرک لازم داره لینکشو بزارید

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من نمیخوام مثل شما حرفه ای کار کنم! یه نرم افزار میخوام که بتونه روی پوشه ها رمز بزاره و با کلیک روی پوشه با گرفتن رمز واردش بشه
    دوست من به شما فلدر لاک رو پیشنهاد می کنم :
    کد:
    نحوه ی کرک :
    کد:
    موفق باشی دوست من

16. 2 کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ازبرنامه FolderMage Pro هم میتونید استفاده کنید که سریالم به همراه خودش داره یا که از برنامه WinMend Folder Hidden استفاده کنید که فری هستش

لینک دانلود FolderMage Pro

کد:
    لینک دانلود WinMend Folder Hidden

کد:

18. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •