مسی: می خواهم به رکورد پلاتینی برسم
ملی پوش آرژانتینی بارسلونا از اینکه در لیست بازیکنان منتخب برای توپ طلای فیفا قرار گرفته بسیار خوشحال است وقصد دارد پا جای پای میشل پلاتینی بگذارد
سایت گل – لیونل مسی ستاره آرژانتینی بارسلونا از اینکه در لیست 23 نفره فیفا برای تصاحب توپ طلا قرار گرفته بسیار خوشحال است و قصد دارد برای سومین بار پیاپی این عنوان را کسب کند.
میشل پلاتینی رئیس فعلی یوفا تنها بازیکنی است که توپ طلای فیفا را سه سال پیاپی کسب کرده و مسی که در دوسال گذشته به این عنوان دست یافته امیدوار است به این رکورد دست پیدا کند.
مسی در گفتگو با فرانس فوتبال می گوید:" از اعتبار چنین عنوانی کاملا آگاه هستم و از اینکه برای سومین سال پیاپی به این افتخار برسم بسیار خوشحالم."
برابری با رکورد مرد بزرگی مثل میشل پلاتینی افتخار بزرگی برای من محسوب می شود. با توجه به اینکه من می توانم چندین سال دیگر به فوتبال خود ادامه دهم امکان اینکه رکورد او را بشکنم نیز وجود دارد."
علاوه بر پلاتینی، یوهان کرویف و مارکو فان باستن نیز سه بار توپ طلای فیفا را کسب کرده اند اما این سه عنوان در سال سه پیاپی نبوده است.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By Shervin Gilani
2011/11/1
اریگو ساکی: رونالدو به اندازه مسی رشد و پیشرفت نداشته؛ شاید رونالدو انگیزه اش را از دست داده
نمی توانم بگویم که مقایسه مارادونا با مسی غیر ممکن است
سایت گل – اریگو ساکی، مربی باتجربه ایتالیایی در صحبتهایی اعلام کرد که کریستیانو رونالدو، به اندازه لیونل مسی رشد و پیشرفت نمی کند. او معتقد است که شاید ستاره پرتغالی انگیزه هایش را از دست داده باشد.
ساکی در صحبتهایی گفته:« این طور به نظر می رسد که رونالدو شاید انگیزه هایش را از دست داده باشد. مسی از هر نظر یک جواهر است و بار دیگر تکرار می کنم که رونالدو هم یک بازیکن فوق العاده است ولی به اندازه مسی نمی درخشد.»
سرمربی سابق آتزوری ادامه داد:« کریستیانو رونالدو یک بازیکن بزرگ است ولی در دوره های اخیر به اندازه مسی رشد و پیشرفت نداشته.»
او در گفت و گو با «آبولا» در مقایسه دو ستاره باشگاه های رئال مادرید و بارسلونا این صحبتها را مطرح کرد. مدیر فنی سابق باشگاه رئال در جستجوی دلیل این موضوع گفت:« شاید انگیزه های رونالدو کاسته شده ..نمی دانم.»
از سوی دیگر ساکی معتقد است که نمی توان گفت که مقایسه مسی و مارادونا غیرممکن است:« فوتبال دقیقا مثل زندگی، مملو از دقایق و لحظات مختلف است. مارادونا در دوران خود، بهتر از هر بازیکن دیگری بود. بازیکنی که با درخشش فراوانش سایر بازیکنان را زیر سایه خود قرار می دهد.»
ساکی در ادامه صحبتهایش به تمجید از مورینیو پرداخته:« مورینیو مربی فوق العاده و شخصیت بزرگی است و ویژگی های شخصیتی خاص خودش را دارد و البته به شدت اهل مطالعه و علم آموزی است. شاید او اگر در هر دوره دیگری هم بود، مشکل زیادی برای تطبیق پذیری با مربی گری تیمها نداشت.»
موفقیت مورینیو با اینتر در سال 2010، در حالی که این تیم درمیان مدعیان قهرمانی نبود، از دیگر نکاتی بود که ساکی به آن اشاره کرده. اینتر در آن سال در لیگ قهرمانان اروپا و سری آ به قهرمانی رسید. ساکی در این باره گفت:« این اتفاقی بی نظیر بود.هرگز در ایتالیا تیمی نتوانسته بود که در یک فصل به سه قهرمانی به این مهمی دست بیابد.»
کد:
By Ghazal Ziari
2011/11/2
Sacchi: Ronaldo not at Messi's level
Former AC Milan coach Arrigo Sacchi has insisted that Barcelona forward Lionel Messi is on another level to Real Madrid star Cristiano Ronaldo
کد:
Nov 2, 2011