تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 88

نام تاپيک: FIFA Ballon d'Or 2011 | توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض FIFA Ballon d'Or 2011 | توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا

اعلام لیست 50 نامزد دریافت توپ طلا؛ 10 بازیکن از بارسا و 5 نامزد از رئال

درمرحله بعد و در روز اول نوامبر این لیست 50 نفره به لیستی 23 نفره تقلیل خواهد یافت

سایت گل- بارسلونا تیمی است که بیشترین نماینده را در میان 50 نامزد نهایی دریافت توپ طلا دارد.

10 بازیکن بارسلونا نام خود را در فهرست 50 نامزد نهایی دریافت توپ طلای سال 2011 می بینند: لیونل مسی، آندرس اینیستا، سسک فابرگاس، چابی ارناندس، جرارد پیکه، کارلس پویول، داوید ویا، دانی آلوس، اریک آبیدال و الکسیس سانچس این 10 بازیکن تیم کاتالان هستند که شانس کسب این جایزه را دارند

این درحالی است که در ابتدا نام الکسیس سانچس دراین لیست دیده نمی شد، چرا که نام او به عنوان یکی از بازیکنان بارسلونا رد نشده بود و به لطف درخششی که در سال گذشته در اودینزه و تیم ملی شیلی داشت، نام او در لیست تیم ایتالیایی رد شده بود.

از رئال مادرید هم 5 نامزد برای دریافت این جایزه برگزیده شده اند: مسعوت اوزیل، کریستیانو رونالدو، ژابی آلونسو، سامی خدیرا و ایکر کاسیاس

در این لیست نام بازیکنانی همچون داوید سیلوا هم دیده می شود و سایر نامزدهای مطرح برای دریافت این جایزه عبارتند است: شواین اشتایگر، لام، گومز ، توماس مولر، ریبری، کلوزه، اسنایدر، فان پرسی، روبن ، فان درفارت، ساموئل اتوئو، سرخیو آگوئرو، لوئیس سوارس، دیگو فورلان، چیچاریتو، وین رونی، نیمار، آنتونیو دی ناتاله

در روز اول نوامبر مسئولان کمیسیون فوتبال با انجام رای گیری با حذف تعدادی از این نامزدها لیستی 23 نفره را ارائه خواهند کرد و در روز پنجم دسامبر، سه نامزد نهایی دریافت این جایزه معرفی خواهند شد. مراسم معرفی برترین بازیکن سال فیفا در روز نهم ژانویه 2012 در زوریخ و رد سال فیفا برگزار خواهد شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/10/26

2. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Previous Winners

Player of the year
    Lionel MESSI ARG

Player of the year
    MARTA BRA

FIFA Men’s Football Coach of the Year
    Jose MOURINHO POR

FIFA Women’s Football Coach of the Year
    Silvia NEID GER

FIFA Presidential award
    Desmond Tutu

FIFA Fair Play Award
    Haiti’s U-17 women’s national team

کد:

FIFA Women’s World Player of the Year

FRA
    Sonia BOMPASTOR
    GER
    Kerstin GAREFREKES
    BRA
    MARTA
    JPN
    Aya MIYAMA
    USA
    Alex MORGAN
    FRA
    Louisa NECIB
    JPN
    Homare SAWA
    SWE
    Lotta SCHELIN
    USA
    Hope SOLO
    USA
    Abby WAMBACH

FIFA Women’s Football Coach of the Year

FRA
    Bruno BINI
    MEX
    Leonardo CUELLAR
    SWE
    Thomas DENNERBY
    FRA
    Patrice LAIR
    GER
    Maren MEINERT
    ENG
    Hope POWELL
    JPN
    Norio SASAKI
    AUS
    Tom SERMANNI
    SWE
    Pia SUNDHAGE
    ESP
    Jorge VILDA

کد:
    کد:

4. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نیمار: نامزد شدن برای توپ طلا ثابت کرد در لیگ برزیل هم دیده می شوم

این ملی پوش 19 ساله برزیلی یکی از 50 نامزد کسب توپ طلای فیفاست، جایزه ای که برنده آن روز 9 ژانویه آینده مشخص خواهد شد

سایت گل- نیمار، ستاره جوان سانتوس، اعلام کرد قرارگرفتنش در بین نامزدهای توپ طلای فیفا نشانه پیشرفت فوتبال برزیل است.

به گزارش ال موندو دپورتیوو، این ملی پوش 19 ساله برزیلی یکی از 50 نامزد کسب توپ طلای فیفاست، جایزه ای که برنده آن روز 9 ژانویه آینده مشخص خواهد شد.

نیمار که در چند ماه اخیر شایعات زیادی در مورد پیوستنش به رئال مادرید و بارسلونا منتشر شده، یکی از آینده دار ترین ستاره های جوان فوتبال دنیا محسوب می شود.

رونالدو، ستاره سابق فوتبال برزیل، اعلام کرد نیمار برای اینکه به بازیکن بهتری تبدیل شود، باید به اروپا برود اما ستاره جوان سانتوس معتقد است لیگ برزیل یکی از بهترین لیگ های دنیاست.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" نامزدی من نشان دهنده ارزش و اعتبار لیگ برزیل است. ما برای اینکه دیده شویم نیاز به ترک این لیگ نداریم.

من هرگز به اینکه بهترین بازیکن دنیا شوم، فکر نمی کنم. تنها تلاش می کنم بهترین بازی ام را برای پیروزی تیمم به نمایش بگذارم.

اما از این اتفاق بسیار خوشحالم و امیدوارم در لیست های بعدی هم باشم."

او همچنین تاکید کرد که دوست دارد همچنان برای سانتوس بازی کند.

" من همیشه با تمام وجود برای سانتوس بازی می کنم و آرزویم ماندن در این باشگاه است. من دو بار پیشنهادهای ارائه شده را رد کردم تا در این باشگاه بمانم. امیدوارم بتوانم به تاریخ سازی هایم در سانتوس ادامه بدهم."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/10/27

---------- ویرایش:

رونالدوی برزیلی: اگر نیمار در رئال بود، در جمع 3 نامزد نهایی توپ طلا قرار می گرفت

اسطوره فوتبال برزیل در صحبتهایی درمورد شانس بیشتر نیمار برای فتح توپ طلا در صورت حضورش در رئال مادرید صحبت کرده

سایت گل – رونالدو، اسطوره فوتبال برزیل معتقد است که در صورتی که نیمار، توپ طلای سال 2011 را مال خود کند، یکی از رویاهایش محقق خواهد شد و به این نکته اشاره کرده که اگر این ستاره 19 ساله در رئال توپ می زد، شانس بیشتری برای فتح این جایزه داشت

نیمار 19 ساله روز سه شنبه نامش را در جمع 23 نامزد نهایی دریافت این جایزه دید. این درحالی است که او چند روز پیش 4 گل تماشایی را وارد دروازه تیم اتلتیکو پارانائنسه نموده بود

رونالدو که مدیریت حق تصویر این ستاره جوان را برعهده دارد، هیچ شکی در موفقیتهای آتی نیمار در دنیای فوتبال ندارد. او معتقد است که ادامه حضور نیمار در لیگ برزیل، تنها مانع پیش روی نیمار برای ناکامی در کسب عنوان یکی از بهترین های دنیاست.

رونالدو در صفحه تویئترش دراین باره نوشت:« مقایسه کردن غیرممکن است ولی به نظر من اگر نیمار، همان بازی های فصل گذشته اش را با پیراهن رئال برگزار می کرد، قطعا نامش را در میان سه نامزد نهایی دریافت توپ طلای سال 2011 می دید.»

اسطوره سابق تیمهای بارسلونا، رئال و اینتر در ادامه از علاقه فراوانش برای آنکه جایزه توپ طلای فیفا در سال 2011به نیمار برسد پرده برداشت و گفت:« اگر این اتفاق بیفتد فوق العاده خواهد بود.»

این درحالی است که درماه های اخیر سران دو باشگاه رئال و بارسا تلاش زیادی برای جذب نیماز انجام دادند ولی این ستاره برزیلی در نهایت تصمیم گرفته که دست کم تا ابتدای سال 2012 در سانتوس بماند.

نیمار اکنون برای اولین بار در تاریخ کارنامه ورزشی اش نام خود را در جمع 23 نامزد نهایی دریافت توپ طلای فیفا می بیند.

دراین لیست تنها یک بازیکن برزیلی دیگر قرار دارد که دانیل آلوس، مدافع برزیلی بارساست

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/11/2
    Last edited by nw_nk; 02-11-2011 at 16:17.

6. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

6بازیکن فعلی بایرن+کلوزه

8. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شاید قضاوت زود باشه اما با توجه به فصل گذشته می شه حدس زد که به احتمال زیاد مجددا مسی و ژاوی و رونالدو
    جزو 3 نامزد نهایی خواهند بود ...
    و با توجه به فینال ومبلی می شه گفت که در نهایت کی انتخاب می شه ...

کد:

10. 5 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

كي‌روش: رأي من ليونل مسي/ منچستر دوباره با فرگوسن اوج مي‌گيرد

به بارسلونا برويد مردم گوارديولا را بهترين مي‌دانند، در مادريد مورينيو را. نظر من چه اهميتي دارد. مهم اين است مردم چه فكر مي‌كنند

سايت گل ـ كارلوس كي‌روش سرمربي پرتغالي تيم ملي ايران در مصاحبه خواندني با ايسنا به سوالات محسن معتمدكيا خبرنگار ارشد اين خبرگزاري پاسخ داده است. سايت گل بخش‌هاي جذاب‌تر اين گفت‌وگو را انتخاب و بازنشر كرده است. يقينا صحبت‌هايي كه كي‌روش درباره بهترين بازيكن فعلي دنيا، آلكس فرگوسن و بهترين مربيان دنيا به زبان آورده است حاوي نكات جالبي است كه مرور آنها خالي از لطف نيست. بخوانيد:

** مراسم انتخاب بهترين بازيكن جهان به زودي در ماه‌هاي آينده برگزار مي‌شود. شما به چه كسي راي مي‌دهيد؟

فيفا با ارسال نامه‌اي از مربيان مي‌خواهد كه راي‌شان را اعلام كنند هنوز نامه‌اي براي من ارسال نشده است.

** پس از ارسال نامه راي شما چيست؟

ليونل مسي.

** جالب است كه رونالدو را انتخاب نمي‌كنيد! شما هم پرتغالي هستيد و هم زماني سرمربي رئال‌مادريد بوده‌ايد.

شما درباره بهترين بازيكن جهان پرسيديد و نه بهترين بازيكن پرتغالي دنيا.

** درباره شكست منچستريونايتد در داربي چه نظري داريد؟ برخي معتقدند سيتي امسال قهرمان جزيره مي‌شود.

درباره منچستريونايتد تنها مي‌توانم يك چيز بگويم اين كه ما دوباره بلند خواهيم شد و دوباره اوج مي‌گيريم.

** فرگوسن وارد 25 سال حضور در منچستر شد. ماه ديگر تولدش است، براي او چه پيامي داريد؟

من الكس را خيلي خوب مي‌شناسم و پس از چند سال كار كردن در كنار او به خوبي از روحيات او آگاهي دارم. اين مرد پر از تجربه است. پر از هيجان و علاقه است. اين كار يك مربي است كه هميشه رو به بالا حركت كند. زندگي همين است. ترديدي ندارم كه با تجربه، مهارت و ذهن قوي كه فرگوسن دارد باعث مي‌شود تيم بار ديگر اوج بگيرد. با در نظر گرفتن شخصيتي كه فرگوسن دارد به نظر من يك مثال بسيار بسيار خوب براي مربيان فوتبال در سراسر جهان است. متاسفانه بيشتر باشگاه‌ها از منچستريونايتد در اين زمينه الگو نمي‌گيرند. سرآلكس فرگوسن بخش عمده‌اي از داستان موفق باشگاه منچستريونايتد را تشكيل مي‌دهد. در اين 25 سال مي‌توانم به شما بگويم كه شرايط هميشه خوش و خرم نبوده است اما تفاوتي كه با بقيه وجود دارد اين است كه افرادي كه در باشگاه منچستريونايتد حضور دارند هيچ گاه از كار زياد خسته نمي‌شوند و وحشت نمي‌كنند، هيچ گاه مضطرب نمي‌شوند، اين قانون شماره يك باشگاه منچستريونايتد است. قانون شماره 2 منچستريونايتد اين است كه آن‌ها به افراد خودشان اعتماد مي‌كنند. چرا كه معقتدند افراد بومي و داخلي باشگاه توانايي و آمادگي بيشتري دارند كه كمك كنند.

** مورينيو را بهترين مربي جهان مي‌دانيد يا نه؟

عنوان بهترين مربي جهان از نظر من براي هوادران،‌ مردم و رسانه‌ها ساخته شده است. از نظر مردم مربي كه تيمش مي‌برد خوب است، مربي كه تيمش مي‌بازد بد است. هر كس عقايد خودش را دارد. يكي مي‌گويد تيمي كه مربي‌اش قهرمان اروپا شده بهتر است، ديگري نظر متفاوتي دارد. به بارسلونا برويد مردم گوارديولا را بهترين مي‌دانند، در مادريد مورينيو را. نظر من چه اهميتي دارد. مهم اين است مردم چه فكر مي‌كنند.

** اين را مي دانيم که استعداد عجيبي در يادگيري زبان داريد. اينکه در زمان حضور منچستريونايتد با هر بازيکن بر اساس زبان کشورشان صحبت مي کرديد، اين استعداد خدادادي را به خوبي نشان مي دهد. برنامه‌اي براي يادگيري زبان فارسي داريد؟

قدم اول من خريد كتاب و سي‌دي بوده كه انجام دادم و روزي پنج لغت جديد ياد مي‌گيرم. تاكنون كلمات سلام، خيلي ممنون، ان‌شاءالله، مرسي را ياد گرفته‌ام! و هر روز 5 لغت جديد ياد مي‌گيرم.

** به عنوان سوال آخر، در زمانهايي که درگير فوتبال نيستيد، در ايران چه کار مي کنيد؟

در ايران بيشتر به فوتبال فكر مي‌كنم اما در اوقات فراغت هم به خيابان مي‌روم و هم گردش مي‌كنم و لذت مي‌برم. كوه هم چند بار رفتم و از ديدن دره‌ها و كوهستان لذت مي‌برم.

کد:
    2011/10/31

12. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لیست 23نفره نامزدهای دریافت توپ طلای فیفا در سال 2011: 8 بازیکن از بارسا و 5 بازیکن از رئال

سه نامزد نهایی دریافت این جایزه روز پنجم دسامبر معرفی خواهند شد

سایت گل- هشت نماینده از بارسلونا و 5 نماینده از رئال مادرید. بدین ترتیب بارسا و رئال بیشترین نماینده را در لیست 23 نفره بازیکنان نامزد دریافت توپ طلای فیفای امسال دارند.

چندی پیش لیست 50 نامزد دریافت این جایزه منتشر شد و اکنون این لیست به 23 نفر تقلیل یافت.

در این میان نام بازیکنانی مثل پویول و الکسیسخط خورده است

مسی، چابی، اینیستا، پیکه، ویا، سسک، آلوس و آبیدال از بارسلونا و ایکر کاسیاس، خدیرا، اوزیل، ژابی آلونسو و کریس رونالدو از رئال درمیان نامزدهای دریافت این جایزه هستند

دربین 10 نامزد برتر دریافت عنوان برترین مربی سال هم نام ژوزه مورینیو، پپ گواردیولا و بیسنته دل بوسکه دیده می شود.

روز پنجم دسامبر، نام 3 نامزد اصلی دریافت این جایزه از میان این 23 نفر اعلام خواهد شد و مراسم اهدای جایزه توپ طلای فیفا در سال 2011 در روز نهم ژانویه در زوریخ انجام می شود.

لیست 23 نامزد دریافت توپ طلای فیفا در سال 2011 بدین ترتیب است

اریک آبیدال ، سرخیو آگوئرو، کریم بنزما، ایکر کاسیاس، کریستیانو رونالدو، دانی آلوس، ساموئل اتوئو، سسک فابرگاس، دیگو فورلان، آ«درس اینیستا، لیونل مسی، توماس مولر، نانی، نیمار، مسعوت اوزیل، جرارد پیکه، وین رونی، باستین شواین اشتایگر، وسلی اسنایدر، لوئیس سوارس، داوید ویا، ژابی آلونسو و چابی ارناندس

لیست 10 نفره مربیان برتر که نامزد دریافت عنوان بهترین مربی سال هستند بدین ترتیب است:

بیسنته دل بوسکه ( تیم ملی اسپانیا)، سرالکس فرگوسن( منچستریونایتد)،رودی گارسیا (لیل)، پپ گواردیولا( بارسلونا)، یورگن کلوپ (بوروسیا دورتموند)، یواخیم لو (تیم ملی آلمان)، ژوزه مورینیو( رئال مادرید)، اسکار تابارس( اروگوئه)، آندره ویلاس بواس (پورتو / چلسی)، آرسن ونگر (آرسنال)

کد:
    2011/11/1

14. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دی ناتاله: امیدوارم مسی توپ طلای فیفا را ببرد

مهاجم اودینزه از شایعه اینکه تنها بازیکن ایتالیایی حاضر در لیست 50 بازیکن برتر دنیاست بسیار خوشحال است

سایت گل – آنتونیو دی ناتاله مهاجم ملی پوش اودینزه در گفتگو با سایت گل ابراز امیدواری کرد لیونل مسی توپ طلای فیفا را ببرد. او همچنین از شایعه اینکه در لیست 50 بازیکن برتر دنیا قرار گرفته است ابراز خوشحالی کرد.

فیفا لیست رسمی 50 بازیکن برتر دنیا را فردا اعلام خواهد کرد اما روزنامه اسپانیایی ال موندو دپورتیوو چندی پیش مدعی شد آنتونیو دی ناتاله تنها ایتالیایی در این لیست است.

دی ناتاله می گوید:" من امیدورم مسی برنده توپ طلا شود، او واقعا فوق العاده است. او در هر زمانی از یک بازی می تواند نتیجه را عوض کند. از طرف دیگر چون مسی مانند اسطوره من مارادونا، آرژانتینی است امیدوارم توپ طلا را از آن خود کند."

"وقتی شنیدم تنها ایتالیایی حاضر در لیست 50 بازیکن برتر جهان هستم بسیار خوشحال شدم و مانند یک رویا برایم بود اما اکنون بعد از گذشت چند روز احساس می کنم شایسته این عنوان هستم."

این مهاجم 34 ساله فصل گذشته با 28 گلی که برای اودینزه به ثمر رساند نقش موثری در صعود این تیم به لیگ قهرمانان اروپا داشت.

کد:

16. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مسی: می خواهم به رکورد پلاتینی برسم

ملی پوش آرژانتینی بارسلونا از اینکه در لیست بازیکنان منتخب برای توپ طلای فیفا قرار گرفته بسیار خوشحال است وقصد دارد پا جای پای میشل پلاتینی بگذارد

سایت گل – لیونل مسی ستاره آرژانتینی بارسلونا از اینکه در لیست 23 نفره فیفا برای تصاحب توپ طلا قرار گرفته بسیار خوشحال است و قصد دارد برای سومین بار پیاپی این عنوان را کسب کند.

میشل پلاتینی رئیس فعلی یوفا تنها بازیکنی است که توپ طلای فیفا را سه سال پیاپی کسب کرده و مسی که در دوسال گذشته به این عنوان دست یافته امیدوار است به این رکورد دست پیدا کند.

مسی در گفتگو با فرانس فوتبال می گوید:" از اعتبار چنین عنوانی کاملا آگاه هستم و از اینکه برای سومین سال پیاپی به این افتخار برسم بسیار خوشحالم."

برابری با رکورد مرد بزرگی مثل میشل پلاتینی افتخار بزرگی برای من محسوب می شود. با توجه به اینکه من می توانم چندین سال دیگر به فوتبال خود ادامه دهم امکان اینکه رکورد او را بشکنم نیز وجود دارد."

علاوه بر پلاتینی، یوهان کرویف و مارکو فان باستن نیز سه بار توپ طلای فیفا را کسب کرده اند اما این سه عنوان در سال سه پیاپی نبوده است.

کد:
    By Shervin Gilani

2011/11/1

اریگو ساکی: رونالدو به اندازه مسی رشد و پیشرفت نداشته؛ شاید رونالدو انگیزه اش را از دست داده

نمی توانم بگویم که مقایسه مارادونا با مسی غیر ممکن است

سایت گل – اریگو ساکی، مربی باتجربه ایتالیایی در صحبتهایی اعلام کرد که کریستیانو رونالدو، به اندازه لیونل مسی رشد و پیشرفت نمی کند. او معتقد است که شاید ستاره پرتغالی انگیزه هایش را از دست داده باشد.

ساکی در صحبتهایی گفته:« این طور به نظر می رسد که رونالدو شاید انگیزه هایش را از دست داده باشد. مسی از هر نظر یک جواهر است و بار دیگر تکرار می کنم که رونالدو هم یک بازیکن فوق العاده است ولی به اندازه مسی نمی درخشد.»

سرمربی سابق آتزوری ادامه داد:« کریستیانو رونالدو یک بازیکن بزرگ است ولی در دوره های اخیر به اندازه مسی رشد و پیشرفت نداشته.»

او در گفت و گو با «آبولا» در مقایسه دو ستاره باشگاه های رئال مادرید و بارسلونا این صحبتها را مطرح کرد. مدیر فنی سابق باشگاه رئال در جستجوی دلیل این موضوع گفت:« شاید انگیزه های رونالدو کاسته شده ..نمی دانم.»

از سوی دیگر ساکی معتقد است که نمی توان گفت که مقایسه مسی و مارادونا غیرممکن است:« فوتبال دقیقا مثل زندگی، مملو از دقایق و لحظات مختلف است. مارادونا در دوران خود، بهتر از هر بازیکن دیگری بود. بازیکنی که با درخشش فراوانش سایر بازیکنان را زیر سایه خود قرار می دهد.»

ساکی در ادامه صحبتهایش به تمجید از مورینیو پرداخته:« مورینیو مربی فوق العاده و شخصیت بزرگی است و ویژگی های شخصیتی خاص خودش را دارد و البته به شدت اهل مطالعه و علم آموزی است. شاید او اگر در هر دوره دیگری هم بود، مشکل زیادی برای تطبیق پذیری با مربی گری تیمها نداشت.»

موفقیت مورینیو با اینتر در سال 2010، در حالی که این تیم درمیان مدعیان قهرمانی نبود، از دیگر نکاتی بود که ساکی به آن اشاره کرده. اینتر در آن سال در لیگ قهرمانان اروپا و سری آ به قهرمانی رسید. ساکی در این باره گفت:« این اتفاقی بی نظیر بود.هرگز در ایتالیا تیمی نتوانسته بود که در یک فصل به سه قهرمانی به این مهمی دست بیابد.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/11/2

Sacchi: Ronaldo not at Messi's level

Former AC Milan coach Arrigo Sacchi has insisted that Barcelona forward Lionel Messi is on another level to Real Madrid star Cristiano Ronaldo

کد:
    Nov 2, 2011

18. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شچسنی: حذف فن پرسی از بین نامزدهای توپ طلا مضحک است

از بین ستاره های لیگ برتر تنها نانی، سرخیو آگوئرو، وین رونی و لوئیس سوارس در بین نامزدهای توپ طلا حضور دارند و آرسن ونگر نیز در بین نامزدهای بهترین مربی سال قرار دارد

سایت گل- وویسیک شچسنی، دروازه بان آرسنال، حذف رابین فن پرسی از بین نامزدهای توپ طلای 2011 را مضحک نامید.

از بین ستاره های لیگ برتر تنها نانی، سرخیو آگوئرو، وین رونی و لوئیس سوارس در بین نامزدهای توپ طلا حضور دارند و آرسن ونگر نیز در بین نامزدهای بهترین مربی سال قرار دارد.

شچسنی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر می کنم حذف فن پرسی از لیست نامزدهای توپ طلا مضحک است. او احتمالا بهترین گلزن حال حاضر اروپاست.

ما می دانیم او چقدر بازیکن خوبی است؛ حتی زمانی که در دیدار مقابل چلسی در دقایق پایانی بازی به تساوی کشیده شد، می دانستیم که با وجود او می توانستیم به پیروزی برسیم.

او در دقایق پایانی دو گل زد و معتقدم در حال حاضر بهترین مهاجم دنیاست."

فن پرسی در سال 2011 در 27 بازی، 28 گل به ثمر رسانده و بیشتر از هر مهاجم دیگری گلزنی کرده است.

او در این فصل لیگ برتر نیز با 10 گل زده در صدر جدول گلزنان قرار دارد.

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/11/3

پی نوشت: فصلِ قبل؟
    Last edited by nw_nk; 03-11-2011 at 18:03.

20. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •