نه این صفحه regist.php هستش
بعدش ارسال میشه به صفحه save.php
البته من واسه اینکه شلوغ نشه و مطالب رو باهم قاطی نکنید گزینه هایی مثل اینکه مثلا اگه یکی از فیلدها خالی بود فلان اخطار رو بده یا اگه این نام کاربری قبلا توسط یکی دیگه انتخاب شده بود فلان اخطار رو بده رو نمینویسم و در آخر وقتی اینا رو کامل متوجه شدید اونها رو هم میگم.
خوب
بریم سروقت صفحه save.php
البته خوب میدونید که این اسامی که من واسه صفحات گذاشتم کاملا اختیاریه و شما میتونید هر اسمی بزارید.
قبل از اینکه صفحه save رو بسازید باید تو mysql یه دییتابیس بسازید که من اینجا اسم دیتابیس رو گذاشتم admin و یه جدول هم تو دیتا بیس بسازید که شامل چهار تا سطر باشه (چون اینجا ما چهارتا مقدار داریم) مثلا به نامهای name , family, mail , pass
و همه فیلدها رو روی varchar و اندازش رو روی 40 قرار بدید (گفتم واسه اینکه قاطی نکنید و بحث اصلی رو یاد بگیرید این کارا رو به ساده ترین شکل انجام میدیم.
خوب کدهای زیر واسه صفحه save.php
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
تا اینجاش مقادیر ورودی از صفحه رجیست رو تو چندتا متغیر ریختیم و به mysql متصل شدیم البته بعد از کلمه local host یه " جا افتاده.
خوب در ادامش باید مقادیر رو تو اون جدولی که ساختیم وارد کنیم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
خوب این یک فرم ثبت نام ساده بود که اطلاعات رو از کاربر میگیره و در دیتابیس ذخیره میکنه. موفق باشید
مشکلی بود بگید.
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
راستی اسم جدولی که گفتم بسازید رو من اینجا users گذاشتم. اگه اسم جدولی که ساختید یه چیز دیگست این users رو به همون نام تغیر بدید
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
یعنی چی نیکیتا جون؟
من از wamp و php و mysql استفاده میکنم گلبرگ خانم
نه منظورم تکست ادیتورهایی مثل دریم ویور بود چون اونجا فقط با یک کلیک میتونید به طور مثال textfield یا جدول و یا هر چیز دیگه ایی بسازید و لازم نیست دونه دونه کدهاشو بنویسید.