بهترين ويجت هايي كه رو هوم اسكرينتون دارين اينجا بذارين در صورت امكان لينك و اسكرينشات و توضيح هم قرار بديد![]()
بهترين ويجت هايي كه رو هوم اسكرينتون دارين اينجا بذارين در صورت امكان لينك و اسكرينشات و توضيح هم قرار بديد![]()
من ویجت هامو از این سایت می گیرم
رایگان هم هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قابل توجه دوستاني كه تو تاپيك هوم اسكرين اون همه ويجت دارن... اونايي كه فكر مي كنين بهتره...
اونايي كه هر طور شده واسش تو هوم اسكرين جا ميذارين... بياين اينجا حداقل معرفيش كنين![]()
دوستان میتونین یه نگاهی هم به اینجا بندازین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از این ویجت ساعت و آب و هوا اسفاده میکنم
Sense Analog Clock
دوستان سلام
گوشی من neo هستش.
من تو صفحه ی اصلی بودم ، خواستم ویجت هارو ببینم. بعد ویجت Picture frame رو انتخاب کردم.هیچ ویجتی اضافه نشد. بعد رفتم گالری دیدم صفحه خالیِ. خوشبختانه چیزی پاک نشده. چون با برنامه ی root رفتم دیدم همچی ر جاشِ.
کسی می دونه باید چی کار کنم که گالریم به حالت اولیش برگرده؟
فکر نکنم ارتباطی داشته باشه.فولدر عکسا رو جابجا کنید ببینید فرقی میکنه.
گوشی رو چند بار خاموش روشن کردم، وقتی می رم گالری می نویسه در حال جستجوی آلبوم و عکس.
چند بارم عکس هارو آورد اما وقتی از گالری می یومدم بیرون دوباره وارد می شدم، می رفتن عکسا.
تنظیمت کارخانه ای هم زدم اما درست نشد.
اگه چاره ای نباشه مجبورم ریست کلی کنم
نمی دونم چش شده. شاید مموری کارتم خراب شده. آخه جالب همه چی کار می کنه الا گالری. حتی از یه ویجت دیگه استفاده کردم ویدیو هارو باز کردم باهاش اما تو برنامه ی root که رفتم وقتی روی عکسی کلیک می کردم، یه صفحه ی سیاه نمایش می داد. توی دوربین هم همین مشکل هست یعنی نمی شه عکس هارو بزرگ دید. توی گالری که کلا هیچی نمی یاد.
Last edited by sina.belyad; 11-01-2012 at 21:31.
شما برو توی application manager و گالری رو پیدا کن.بعد روش که کلیک کنی گزینه ckear data رو بزن.شاید درست شد.
کلا گالری سری اکسپریا کنده
این برنامرو نصب کن هم سرعت لود عکسها بالاست هم امکانات بیشتری داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)