با سلام خدمت دوستان مهندس
من درایو این کارت گرافیک که عکشو گذاشتم میخوام خیلی ضروریه خواهش میکنم زود جواب بدید با تشکر
این عکس روی کارت
اینم عکس پشت کارت
![]()
با سلام خدمت دوستان مهندس
من درایو این کارت گرافیک که عکشو گذاشتم میخوام خیلی ضروریه خواهش میکنم زود جواب بدید با تشکر
این عکس روی کارت
اینم عکس پشت کارت
![]()
Last edited by alyy; 24-10-2011 at 01:46.
دوست عزیز مستقیم برو سایت nvidia از طریق smart scan کارتت رو درایورش رو دانلود کن.
موفق باشی.![]()
سایت انویدیا واسه من باز نمیشه من از یه سایت دیگه رفتم دانلود کردم ولی اونم فایده نداشت یعنی نصب نشد
یه سری هم به این تایپک بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من شما از چه ویندوزی استفاده می کنی و چند بیتی؟32 یا 64؟ بگو تا برات لینکش رو بذارم.
موفق باشی![]()
ویندوز سون 32 بیت
خودم چند تا درایو دانلود کردم ولی هیچ کدومشون اجرا نشد یعنی وقتی اجراشون میکردی یه اتوران که واسه نصب بود بالا میومد و چند قسمت داشت مثل اسکن و اینستال و فینیش و ... که همون قسمت اول هنوز نرسیده به اینستال ارور میداد امیدوارم اونی که شما میزاری درست باشه دارم دیوونه میشم نزدیک به 800 مگ فقط درایو کارت گرافیک دانلود کردم![]()
Last edited by alyy; 24-10-2011 at 14:19.
چرا 32 بیت؟ مگه رمت کم تر از 4 گیگه؟ 64 بیتی نصب می کردی خوب! البته همین جوریش هم با درایور مشکل داری شما ، ولش کن نمی خواد
ببین دوست من ورژن جدید تر هم بود منتهی چون شما یه کم اذیت شدی من این ورژن رو گذاشتم که مطمئن باشه ، ببین سری 9 رو هم شامل می شه:
Software Description
Download Nvidia GeForce 280.26 WHQL Win 7 32-bit driver
This is the first WHQL release from the Release 280 family of drivers.
This driver package supports GeForce 6, 7, 8, 9, 100, 200, 300, 400, and 500-series desktop GPUs as well as ION desktop GPUs. This driver package also includes the 3D Vision Controller driver. We have a discussion thread open on these drivers
لینک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن اول باید مشکل اون PCI EXPRESS رو حل کنی بعد درایور.
باز هم کمکی بود در خدمتم.
موفق باشی دوست من![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)