تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: اينترنت براي لپ تاپ

آخر فروم باز manli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض اينترنت براي لپ تاپ

سلام دوستان بنده يه ميني لپ تاپ گرفتم الان مي خوام اي دي اس ال خودم رو وصل كنم به لپ تاپ يعني هم كامپيوتر نت داشته باشه و هم

ميني لپ تاپ بايد چي كار كنم ؟ و اين كه ميشه كاري كرد كه هر جا برم اينترنت داشته باشم ؟

داره خودمونی میشه ali.b.y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان ابریشم

پيش فرض

درمورد سوال دوم بله میشه
    شما باید از gprs سیم کارت استفاده کنبد.
    کافیه یک گوشی مناسب یا یک مودم سیم کارتی بخری و یک بسته اینترنتی هم بخری(30 روزه 10هزار) دیگه حتی توی ماشیم هم اینترنت داری . با سرعت 128 تا 420 کیلو بیت .
    من خودم یک مودم سیم کارتی مودل هو ا وی خریدم 75 هزار .

3. این کاربر از ali.b.y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

10

سلام دوستان بنده يه ميني لپ تاپ گرفتم الان مي خوام اي دي اس ال خودم رو وصل كنم به لپ تاپ يعني هم كامپيوتر نت داشته باشه و هم

ميني لپ تاپ بايد چي كار كنم ؟ و اين كه ميشه كاري كرد كه هر جا برم اينترنت داشته باشم ؟
    سوال دوم رو که توضیح دادن . در مورد سوال اول دو حالت داره :

1 - مودم وایرلس داره : در این صورت کار خیلی اسونه می تونی از وایرلسش برای اتصال به نوت بوک وو از خروجی شبکش برای pc استفاده کنی .

2 - مودمت معمولی هست : از این ها که فقط پورت شبکه داره . در این صورت نمی تونی هم زمان هم از رایانه و هم از نوت بوکت برای رفتن به اینترنت استفاده کنی . مگر اینکه یک عدد وایرلس برای رایانت بخری و مودمت رو با کارت شبکه به به رایانه یا نو بوکت وصل کنی و از طریق وایرلس اینترن را به اشتراک بگذاری
    مشکل این کار اینه که دستگاهی که باسد مودم بهش وصل باشه باید همیشه روشن باشه .
    من این کا رو کردم البته یه نکته مهم هست که بر حسب وایرلسی که می خری محدوده انتنش فرق داره مثلا من dlink 110 گرفتم حرور 30 متر با رایانم فاصله دارم انتش قدرت نصف رو نشون می ده .

حالا ببین کذومش برات مقرون به صرفه تره !

5. این کاربر از amin_pwa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنون

من مودمم فقط يه دونه پورت usb داره من شنيدم اگر دو تا داشته باشه ميشه

حالا من كه يه دونه دارم الان كه يه دونه دارم به هيچ طريقي نميشه هم كامپيوتر adsl داشته باشه و هم لپ تاپ

چه مي دونم كارت شبكه اي چيزي

ممنون دوستان

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون

من مودمم فقط يه دونه پورت usb داره من شنيدم اگر دو تا داشته باشه ميشه

حالا من كه يه دونه دارم الان كه يه دونه دارم به هيچ طريقي نميشه هم كامپيوتر adsl داشته باشه و هم لپ تاپ

چه مي دونم كارت شبكه اي چيزي

ممنون دوستان
    خوب کارش مثل کارت شبکش قبلا با هاش کار کردم . شما فرض کن این پورت usb عین همون پرت کارت شبکس .
    اگه قصد تعویضش رو نئاری و اگه نمی خوای مداوم مودمت رو از رایانت جدا کنی و به لپ تاپت وصل کنی بهترین کار اینه که یه وایرلس ارزان برای رایانت بخری . بعد از طریق وایرلس لپ تاپ و رایانت شبکه درست کنی نکته این شبکه فقط توانایی 2 رایانه را داره مثلا اگه خواستی موبایلت هم با وایرلس بهشون وصل کنی باید یکی از وایرلس ها را خاموش کنی تا همواره 2 تا باشند .

8. این کاربر از amin_pwa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خوب الان دوستان بين اين ها كدوم رو پيشنهاد مي كنن ؟ مودم وايرلس رو يا وايمكس رو ؟

كدوم بهتره ؟ هر ماه بايد شارژ كرد ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب الان دوستان بين اين ها كدوم رو پيشنهاد مي كنن ؟ مودم وايرلس رو يا وايمكس رو ؟

كدوم بهتره ؟ هر ماه بايد شارژ كرد ؟
    مودم وایمکس برای کسانی مناسب که زیاد سفر می کنن و یک جا بند نیستن
    مودم وایرلس هم برای پوشش دادن به یک فضضای محئوئ هست مثلا مکعب 200 در 200 متر برحسب قدرت وایرلس
    ولی وایمکس خیلی با حاله شهر به شهر و نقاط مختلف شهر و ساپورت می کنه . البته من منظورم موبین نت هست با هاش کار کاردم تازه اگر مودم وایمکس بگیری می تونی مودم وایرلس دارش رو بگشیری که نور الا نوره .

11. این کاربر از amin_pwa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خوب اين مودم وایمکس هزيه چقدر ؟ هر ماه بايد شارژ بشه ؟ بعد چند نفر هم مي تونن استفاده كنن ؟

اندازه مودم چقدر هست ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب اين مودم وایمکس هزيه چقدر ؟ هر ماه بايد شارژ بشه ؟ بعد چند نفر هم مي تونن استفاده كنن ؟

اندازه مودم چقدر هست ؟
    باید بری تو سایت شرکت خدماتیش ببینی یا از نمایندگیش بپرسی . ولی کلا :

مثل اینترنت پر سرعت یعنی برای هر ماه یه هزینه ای می دی ولی مثل شرکت های دیگه یک بار و تنها یک بار مودم وایرلس می خری وایرلس هزینه ای نداره واسه اینترنت کابلی و وایمکس هر دو شون مدم وایرلس دارششون هم هست . من تا انجایی که قیمت دارم تقریبا هم قیمت کابلیه منظورم شارژ ماهینش ولی قیمت مودم وایرلس وایمکس رو ندارم . قیمت مودم وایرلس واسه اینترنت کابلی کفش 45 تومنه . می خوای یه سر برو به سایت موبین نت سرچ کنی پیداش می کنی .

14. این کاربر از amin_pwa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال masoud71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    اگر می خوای توی خونه از ای دی اس ال برای دو یا چند کامپیوتر همزمان استفاده کنی یا باید یک مودم وایرلس بگیری قیمتشم بین 65 تا 100 هزار تومان هست
    یا
    یک هاب شبکه بگیری 4 پورتش خدود 16 تومان هست (مارک tp-link)

انشاالله موفق باشید

16. این کاربر از masoud71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •