تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: تغذیه ؛ رژیم غذایی و مسایل بهداشتی و پزشکی مرتبط با مطالعه و تحصیل

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض تغذیه ؛ رژیم غذایی و مسایل بهداشتی و پزشکی مرتبط با مطالعه و تحصیل

نیاز میکردم وجود همچین تاپیکی لازمه
    من خودم کسی هستم که نقش مسایل پزشکی و تعذیه و ... رو توی مطالعه واقعا درک کردم و از این رو مثل مشاو ها به همه دانش آموزان و داولبان کنکور و یه توصیه میکنم از مطالب موجود در این تاپیک غافل نشن و همینطور اگه سوالی دارن مطرح کنن تا صاحبنظران کمکشون کنن

ار قرار دادن مطالب مرتبط و کپی کردن مطالب مفید هم دریغ نکنین
    اگر هم در صفحات میانی تاپیک مقاله یا پست مهمی ارسال کردین لینکش رو برای من پ.خ کنین تا در پست اول قرار بدم

با تشکر از همگی

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض تأثیر تغذیه سالم بر تمرکز و یادگیری

میترا زراتی / مشاور تغذیه

از نکات مهم و به عبارتی کلید موفقیت در کنکور برای داوطلبان، داشتن الگوی غذایی مناسب و دریافت تمام گروه‌های غذایی در زمان‌های مناسب، در طول روز است. چراکه بسیاری از افراد در طول روز ساعت‌های طولانی مطالعه می‌کنند و به علت عدم توجه به تغذیه‌ای صحیح، دچار افت قند خون شده و همین مسأله به طور مستقیم و غیر مستقیم، سبب کاهش تمرکز و توان یادگیری در فرد می‌شود.
    مصرف مواد غذایی حاوی کربوهیدرات نظیر «نان، برنج، رشته و سیب زمینی» در هر وعده‌ی غذایی نقش مهمی در پیشگیری از این مورد دارد. البته زمانی این مسأله می‌تواند حل شود که مصرف کربوهیدرات همراه با غذاهای حاوی پروتیین نظیر «گوشت، لوبیای سویا، شیر و ماست و حبوبات» باشد.
    بسیاری از داوطلبان و حتی والدین آنها به اشتباه، جهت افزایش انرژی در بدن، هنگام مطالعه به مصرف «شکلات، کیک، آبنبات، دسر و شیرینی» روی می‌آورند. این عادت غذایی نه تنها سبب تنظیم قند خون و افزایش انرژی در بدن نمی‌شود، بلکه سبب چاقی، وافت ناگهانی قند خون و به دنبال آن سردرد و سرگیجه می‌شود.
    مصرف انواع میوه و سبزی در داوطلبان به دلیل دارا بودن انواع ویتانین‌های دخیل در آزاد سازی انرژی و افزایش توان یادگیری از موارد مهم دیگری است که متأسفانه بسیاری از داوطلبان به آن بی‌توجه هستند. «هویج، کلم، قارچ، زغال اخته، ذرت» از جمله مواد غذایی مهم در تأمین نیازهای سلول‌های عصبی و مغزی هنگام مطالعه بوده که معمولاً مورد بی‌توجهی داوطلبان قرار می‌گیرند.
    معمولاً از «کنجد، گردو، پسته و سویا» به عنوان میان وعده در طول روز کمتر استفاده می‌شود. اهمیت ندادن به بحث تغذیه و به جای آن تمرکز روی استرس و اضطراب، سبب کاهش عملکرد سیستم ایمنی و به دنبال آن ابتلای مکرر به بیماری‌های عفونی، مشکلات دستگاه گوارش، نظیر یبوست، سوء هضم و نفخ می‌‌شود. لذا تغذیه اهمیت بسیاری در رسیدن به موفقیت در امر کنکور داوطلبان عزیز دارد.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض اهمیت هوش هیجانی و کاربرد آن

دکتر مهدی شاه نظری/ روانشناس و هیأت علمی دانشگاه
    هوش هیجانی را می‌توان توانایی تشخیص، ارزیابی و بیان احساس و هیجان به نحومناسب و مؤثر دانست. هوش هیجانی عبارت است از پردازش مناسب اطلاعات هیجانی به ویژه در ارتباطات بین فردی و استفاده از آن‌ها برای هدایت فعالیت‌های شناختی مانند حل مسأله و تمرکز انرژی برروی رفتارهای لازم. هوش هیجانی مشمول بر دو توانایی است:

1) شناخت هیجانات خود و هدایت صحیح آن‌ها

2) شناخت هیجانات دیگران و رفتار مناسب با افراد در زمان مناسب.

بنابر‌این هوش هیجانی را می‌توان برای بیان کیفیت و درک احساسات افراد، همدردی با احساسات دیگران و توانایی اداره‌ی مطلوب خلق و خو به کار برد. درحقیقت این هوش مشتمل بر شناخت احساسات خویش و دیگران و استفاده از آن برای اتخاذ تصمیمات مناسب در زندگی است. در حقیقت هوش عمومی در بهترین شرایط، تنها درصدی از موفقیت‌ها را باعث می‌شود و درصد بالایی از موفقیت‌ها مانند موفقیت تحصیلی، به عوامل دیگری مانند هوش هیجانی وابسته است و سرنوشت افراد در بسیاری از موقعیت‌ها در گرو مهارت‌هایی است که هوش هیجانی را تشکیل می‌دهند.

افرادی با داشتن هوش عمومی متوسط و هوش هیجانی بالا، بسیار موفق‌تر از کسانی هستند که هوش عمومی بالا و هوش هیجانی پایین دارند. پس هوش هیجانی، پیش‌بینی کننده‌ی موفقیت افراد در زندگی و نحوه‌ی برخورد مناسب با استرس‌ها است. به عنوان مثال: داوطلبی با هوش هیجانی بالا و به طبع آن شناخت هیحانات و احساسات خود، استرس و اضطراب کمتری پیش از آزمون تحصیلی مهمی مانند کنکور متحمل می‌شود. سؤالی که مطرح می‌شود این است که آیا می‌توان هوش هیجانی را گسترش داد؟ هوش هیجانی از یک سری مهارت‌های زیر‌بنایی تشکیل شده است و حداقل برخی از این مهارت‌ها در اثر تعلیم و تربیت، پیشرفته می‌شوند. آغاز پیشرفت هوش هیجانی در منزل و با تعامل خوب والدین و فرزندان شروع می‌شود.

والدین به فرزندان‌شان یاد می‌دهند که هیجان‌های خود را تشخیص داده و آن‌ها را بشناسند. ایجاد یک محیط امن عاطفی، به گونه‌ای که فرزندان بتوانند با آزادی و امنیت خاطر درباره‌ی احساسات‌شان با والدین گفتگو کنند، راه دیگر رشد هوش هیجانی فرزندان است. پس باید به آنها نشان داد که به احساسات‌شان توجه شده و نظریات آن‌ها با صبر و حوصله شنیده می‌شود. آنچه مسلم است این است که مهارت‌ها و قابلیت‌های هیجانی در دوران مدرسه نیز قابل یادگیری بوده و وارد کردن آموزش این‌گونه مهارت‌ها در برنامه‌های آموزشی استاندارد مدارس وتدریس آن‌ها مانند سایر مهارت‌های تحصیلی، مهم به شمار می‌آیند.

همیشه در نظر داشته باشیم که
    هیجان‌ها در افکار اولویت ایجاد می‌کنند، حافظه را شکل می‌دهند، دیدگاه‌های مختلف حل مسأله، خلق می‌کنند و خلاقیت را سهولت می‌بخشند. هوش هیجانی بر سلامت حافظه و نیروی عقل، ادراک، معنا‌بخشی تجربه‌ها، داوری صحیح،تصمیم‌گیری مناسب و رشد تحصیلی فرد تأثیر می‌گذارد. جان کلام اینکه با استفاده‌ی درست ازهوش هیجانی و مدیریت هیجان، برخورداری از موفقیت‌های بیشتر فردی و اجتماعی دور از دسترس نیست. فقط کافی است در جهت کسب مهارت‌های هوش هیجانی حرکت کنیم.

داره خودمونی میشه pink oak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    in sky

پيش فرض

من خودم موقع کنکور یه چی میخوردم که خیلی عالی بود.هر روز صبح 1دونه موز حلقه حلقه بکنین روش 1قاشق غذاخوری عسل بریزین.نوش جون کنین.7تا بادوم پوست کنده هرروز صبح بخورین.عاااااااااااااااال ه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •