تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: استادیوم آتشفشان آبی

داره خودمونی میشه lordnatingham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پارس

10 استادیوم آتشفشان آبی

این استادیوم با الگوبرداری از توپوگرافی یک آتشفشان محلی طراحی شده است و طبق برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است تا به یکی از نمادهای منطقه تبدیل شود.
    استادیوم آتشفشان آبی توسط گروه معماری njiric در زاگرب طراحی و اجرا شده است. این استادیوم با الگوبرداری از توپوگرافی یک آتشفشان محلی طراحی شده است و طبق برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است تا به یکی از نمادهای منطقه تبدیل شود. این استادیوم از لاستیک بازیافت شده ساخته خواهد شد و نمای آن نیز از ورق های آلومینیوم موجدار با رنگدانه های آبی تشکیل خواهد شد.

این استادیوم چیزی فراتر از تجربه بشر در خلق فضاهای عمومی است و طراحان تصمیم دارند تا با طراحی یک فضای ویژه و با کیفیت و با پذیرش انبوهی از مردم،نقطه عطفی را در طراحی فضاهای ورزشی به وجود آورند. در فضاهای داخلی این ورزشگاه علاوه بر انجام مسابقات و کلاس های آموزشی در رشته های مختلف ورزشی، بازارهای هفتگی و همچنین بازارچه های خیریه برپا خواهد شد.

یکی از نکات ویژه در طراحی این ورزشگاه، یک بالون معلق در بالای زمین فوتبال است که علاوه بر نمایش نتایج مسابقه، با نصب صفحات فتوولتائیک بر روی آن، بخشی از انرژی مورد نیاز را نیز تأمین می کند.

از دیگر قابلیت های این بالون، نمایش تصاویر تبلیغاتی بر روی زمین بازی و جایگاه تماشاگران می باشد. این بالون از ورق های ETFE و کابل های فولادی تشکیل شده است. این پروژه در فضایی به مساحت 188905 مترمربع طراحی شده است.

2. 2 کاربر از lordnatingham بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

wow
    من خودم استادیوم میکرم ولی تا الان چنین چیزی ندیده بودم
    ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •