تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: برنامه ای برای محاسبات هندسی و ریاضی

داره خودمونی میشه ramtin329's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    مرکز ایران !

پيش فرض برنامه ای برای محاسبات هندسی و ریاضی

من یک برنامه میخوام که با دادن شکل هندسی و اندازه اضلاع آن مساحت را حساب کند . مثلا یک مستطیل که 2 تا لوزی هم داخلش باشه . من مساحت هر کدام را جداگانه میخوام . یک گفت "اتوکد" این کار را میکنه !! درسته ؟

آخر فروم باز Monica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

بله دوست عزیز.
    اصلا کار اتوکد همینه. من نمی دونم کار باهاشو تجربه کردید یا نه؟!
    اما به طور خیلی مختصر و ابتدایی می تونم بگم که هر شکل که داشته باشی باید به صورت چند تا تقطه در اتوکد تعریفش کنی. مثلا اگه بخوای مساحت یک دایره رو از راهی به غیز از فرمول پیدا کنی می تونی در کذ نقاطی رو مشخص کنی ، خب طبیعتا آخرین نقطه باید روی اولی قرار بگیره تا شکل دایره باشه بعد کد برات مساحتو حساب می کنه. این کارو می تونی برای هر شکلی انجام بدی مستطیل ، دایره، 20 تا نقطه که هیچ شکل خاصی ندارن، آمیب و....
    در مورد مثالی هم که خودتون زدید : اون کارو براتون در سه مرحله انجام می ده. مرحله ی اول باید نقاطی رو که مستطیل رو به وجود آورده به براش مشخصی کنی تا مساحت مستطیلو بده. مرحله ی بعد نقاطه مشخص شده ی لوزی شماره 1 و در نهایت لوزی شماره 2. کد هر یک از این اشکال رو جداگانه براتون مساحت گیری می کنه
    البته چون نمی دونستم با کد کار کردید یا نه خیلی ساده و ابتدایی و نسبتا ناکامل گفتم. اگه دیدی برای کاری که می خواید انجام بدید این نرم افزار مفیدهبگید تا دقیق ترشو و در واقع مو به موشو براتون توضیح بدم..
    MErC & BYe

داره خودمونی میشه ramtin329's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    مرکز ایران !

پيش فرض

من برنامه را نصب کردم ..... حالا میشه بگید از کدام دستور برای محاسبه مساحت استفاده کنم .در ضمن من میخوام مقادیر اضلاع را هم خودم بدم ! اون هم به متر !ممنون میشم
    Last edited by ramtin329; 23-06-2006 at 21:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •