تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: دو ویندوز روی دو هارد روی یک رایانه

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض دو ویندوز روی دو هارد روی یک رایانه

با درود

دوستان من می خوام دو ویندز روی دو هارد جدا روی یک رایانه داشته باشه که اگر زمانی نیاز شد یکی از هارد ها رو بردارم و برای اون یکی هارد و ویندوزش مشکلی پیش نیاد

هم اکنون یک هارد دارم و روی درایو C هست. آیا می تونم یک هارد تازه بخرم و و روی درگاه ساتای مادربرد نصبش کنم و روی یکی از درایو های هارد تازه یک ویندوز نصب کنم. بعد هر زمان نیاز بود هارد نخستین (c) رو از ساتا بیرون بکشم و با ویندوز هارد تازه کار کنم؟

راهش چیه؟

با سپاس

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

با درود

دوستان من می خوام دو ویندز روی دو هارد جدا روی یک رایانه داشته باشه که اگر زمانی نیاز شد یکی از هارد ها رو بردارم و برای اون یکی هارد و ویندوزش مشکلی پیش نیاد

هم اکنون یک هارد دارم و روی درایو C هست. آیا می تونم یک هارد تازه بخرم و و روی درگاه ساتای مادربرد نصبش کنم و روی یکی از درایو های هارد تازه یک ویندوز نصب کنم. بعد هر زمان نیاز بود هارد نخستین (c) رو از ساتا بیرون بکشم و با ویندوز هارد تازه کار کنم؟

راهش چیه؟

با سپاس
    سلام..
    بله به آسونی!
    شما هارد رو که گرفتی پارتیشن بندی کن و اسم درایوهارو به دنبال هارد اصلی بده
    مثلا اگه هارد اصلی شما اینطوریه : C,D,E,F شما باید توی هارد جدیدتون ادامه ی اون رو بدید : G,H,I
    البته اگه روی خود ویندوز اصلی پارتیشن کنین خودکار به این حالت در میاد
    و ویندوز رو هم روی درایو اولیش نصب میکنی به راحتی
    موفق و موئید باشین

3. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام..
    بله به آسونی!
    شما هارد رو که گرفتی پارتیشن بندی کن و اسم درایوهارو به دنبال هارد اصلی بده
    مثلا اگه هارد اصلی شما اینطوریه : C,D,E,F شما باید توی هارد جدیدتون ادامه ی اون رو بدید : G,H,I
    البته اگه روی خود ویندوز اصلی پارتیشن کنین خودکار به این حالت در میاد
    و ویندوز رو هم روی درایو اولیش نصب میکنی به راحتی
    موفق و موئید باشین
    من الان دو ویندوز روی 2 هارد دارم
    هر وقت میخوای ویندوز عوض کنی یا هاردی که ویدوز فعلی روشه برداری باید از طریق ستاپ تعین کنی که اول کدوم هارد برای بالا اومدن ویندوز انتخاب شه
    احتیاجی به دراوردن یکی برای فعال شدن دیگری نیست
    با سپاس

ولی دوست گرامی من نیاز دارم که هارد رو از رایانه جدا کنم

ببنید من الان این ویندزو رو روی درایو (سی) دارم. حالا امروز می رم و یک هارد خریداری می کنم و اینو به درگاه ساتا وصل می کنم. و چند درایو تازه به رایانه افزوده می شه. و من روی یکی از این درایو ها یک ویندوز تازه نصب می کنم که این ویندوز تازه احتمالا میاد توی بخش آغازین و منوی آغازین رایانه که اونجا من از میان یکی از این دو ویندزو یکی رو گزینش می کنم.

حالا من اگر نیاز باشه اون هارد نخستین (درایو سی) رو از روی رایانه بردارم آیا ویندوزی که روی دریاو فرضی هارد تازه (مثلا درایو j) هست بالا میاد؟ اگر بالا نمیاد باید چه کار کنم؟

با سپاس

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

با سپاس

ولی دوست گرامی من نیاز دارم که هارد رو از رایانه جدا کنم

ببنید من الان این ویندزو رو روی درایو (سی) دارم. حالا امروز می رم و یک هارد خریداری می کنم و اینو به درگاه ساتا وصل می کنم. و چند درایو تازه به رایانه افزوده می شه. و من روی یکی از این درایو ها یک ویندوز تازه نصب می کنم که این ویندوز تازه احتمالا میاد توی بخش آغازین و منوی آغازین رایانه که اونجا من از میان یکی از این دو ویندزو یکی رو گزینش می کنم.

حالا من اگر نیاز باشه اون هارد نخستین (درایو سی) رو از روی رایانه بردارم آیا ویندوزی که روی دریاو فرضی هارد تازه (مثلا درایو j) هست بالا میاد؟ اگر بالا نمیاد باید چه کار کنم؟

با سپاس
    شما هروقت دوست داشتی میتونی هارد ساتای نخستین یا مثلا دومی رو جدا کنین هیچ مشکلی پیش نمیاد
    و به راحتی ویندوز هارد جدید بالا میاد
    خیالتون راحت
    موفق و موئید باشین

6. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شما هروقت دوست داشتی میتونی هارد ساتای نخستین یا مثلا دومی رو جدا کنین هیچ مشکلی پیش نمیاد
    و به راحتی ویندوز هارد جدید بالا میاد
    خیالتون راحت
    موفق و موئید باشین
    سپاس از راهنمایی شما

راستی ویندوز من روی هارد کنونی xp هست. اگر بخوایم ویندوز 7 رو نصب کنم روی هارد تازه روش نصب چیه؟ تا کنون نصب نکردم.

برم توی ویندوز اکس پی و شروع کنم به نصب

یا اینکه سی دی رو باید بزارم تا رایانه با سی دی 7 بالا بیاد بعد از اونجا نصب کنم

راهش چی هست؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سپاس از راهنمایی شما

راستی ویندوز من روی هارد کنونی xp هست. اگر بخوایم ویندوز 7 رو نصب کنم روی هارد تازه روش نصب چیه؟ تا کنون نصب نکردم.

برم توی ویندوز اکس پی و شروع کنم به نصب

یا اینکه سی دی رو باید بزارم تا رایانه با سی دی 7 بالا بیاد بعد از اونجا نصب کنم

راهش چی هست؟
    همون مورداول که اشاره کردین یعنی dvd ویندوز بزارین ازتو محیط xp برین برای نصب ویندوز 7

9. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •