تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: سئوالات غير معمول برنامه نويسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض سئوالات غير معمول برنامه نويسی

سلام عزيزان
    کلی سوال برام پيش آمده
    البته خيلی هم ضروری نيستند ولی اگه آدم بلد باشه ....

1ـ آيا می توان در حين اجرا شدن برنامه, با کد, فيلد يا جدولی را به ديتابيس(SQL) اضافه کرد.
    مثال: (برنامه حضور و غياب يک مدرسه را در نظر بگيريد معمولا رکوردهايي (دانش آموزانی) ثابت دارد ولی هر جلسه يک تاريخ جديد دارد)

2ـ آيا امکان اين کار هست که: "جهت اجرا کردن يک برنامه (مثلا VB.Net) روی رايانه شخص ديگر اطلاعات SQL و VB.Net از همان برنامه را در يک فايل اجرايي قرار داد تا شخص نيازی به نصب کردن SQL نداشته باشد."
    در غير اين صورت راه حل اين کار (نياز نبودن نصب SQL جهت اجرای برنامه ها) چيست؟ آيا بايد از ديتابيس خود VB.Net استفاده کنيم و يا....

3ـ جهت پرينت گرفتن از اطلاعات(در VB.Net) می توان از "کريستال ريپورت" استفاده کرد؛ من دو مشکل با آن دارم يک آنکه چگونه می توان برای چند جدول, تنها از يک کريستال ريپورت استفاده کرد يعنی چگونه می توان جدول فعلی متصل به آن را عوض کرد. و دوم هم اينکه چگونه می توان کريستال ريپورت را روی تمامی رايانه ها اجرا کرد (اگر برنامه روی رايانه شخص ديگری اجرا شود کريستال ريپوت متصل نمی شود)

4ـ سوال چهارمم شبيه قسمت دوم سؤال بالا است اما اين بار در مورد کل برنامه.
    تا آن جا که من می دانم برای اينکه يک برنامه VB.Net روی رايانه شخص ديگری اجرا شود می توان آن را Release کرد و فايل های شاخه Bin را کپی گرفت اما در VB6 چگونه است؟

5ـ آيا فورمولی(تابعی) وجود دارد که با دادن سال, به کبيسه بودن آن پی ببرد؟

6ـ چطوری ميشه در حين اجرای برنامه از اطلاعات بک آپ گرفت؟ (در VB.Net)

منتظر جواب های شما دوستان هستم.
    Last edited by ahmad_r; 22-06-2006 at 16:21.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با تشکر از دوستی که هر سه پست را یکی کرد اما من از عمد اینکار را نکردم تا حجم تاپیک زیاد نشود
    اگر دوستی هم جواب را می دانست جهت بوجود نیامدن مشکلی ابتدا شماره تاپیک سوال بعد کد سوال را بنویسد که آسانتر باشد
    مثلا 1 - 2 یعنی سوال "جهت پرینت گرفتن..."

با تشکر

حـــــرفـه ای sa3er's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اصلاح شد.     

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

کسی جواب هیچ کدام از سوالات بالا را نمی دونه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد سوال 2:
    تا اینجا که من کار کردم و می دونم، اگه برنامه رو فقط بخواین انتقال بدین و نخواین بانک اطلاعاتی رو خارج از محیط برنامه ببینین نیازی نیست که sql رو روی کامپیوتر بعدی نصب کنین. برنامه می تونه بدون وجود سازنده پایگاه، از پایگاه استفاده کنه. چون خودش موتورهای لازم رو داره اما این درحالتی هست که برنامه حتما به صورت نصبی منتقل بشه که موتور مورد استفاده برای برقراری ارتباط با پایگاه همرا برنامه نصب بشه.
    در بیسیک 6 یک ابزار هست که پکیج نصاب برنامه رو می سازه که سعی می کنه تمام dll های موردنیاز برنامه رو همراه برنامه نصب کنه.

در مورد سوال یک هم که باید عرض کنم در مورد فیلد شخصا برنامه نوشتم و امکان پذیره اما در مورد جدول شک دارم. امتحانش بی ضرره! با دستورات sql جدول تون رو بسازید و با کددهی به ado یا data( ابزارهای اتصال به شبکه) اون جدول رو انتخاب کنید. از نظر تئوری امکان پذیره اما در عمل، هنوز امتحان نکردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه black_storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض من شاید تونستم کمکت کنم

ببین دوست عزیز تمامی سوالاتت جواب داره
    اما من فقط یه راهنمایی می کنم بقیه اش به خودت

--< Resource ها در وی بی یادت نره
    امکان این را میده که هر برنامه ای را داخل فایل exe بزاری

تا بعد ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

1ـ آيا می توان در حين اجرا شدن برنامه, با کد, فيلد يا جدولی را به ديتابيس(SQL) اضافه کرد.
    مثال: (برنامه حضور و غياب يک مدرسه را در نظر بگيريد معمولا رکوردهايي (دانش آموزانی) ثابت دارد ولی هر جلسه يک تاريخ جديد دارد)
    بله مي شه براي اضافه كردن فيلد بايد از دستور Alter Table و برای اضافه کردن جدول باید از دستور Create Table استفاده کرد. ولی در اون موردی که شما مثال زدید اشتباه ترین کار اینه که فیلد اضافه کنید. بلکه باید رکورد اضافه کنید
    2ـ آيا امکان اين کار هست که: "جهت اجرا کردن يک برنامه (مثلا VB.Net) روی رايانه شخص ديگر اطلاعات SQL و VB.Net از همان برنامه را در يک فايل اجرايي قرار داد تا شخص نيازی به نصب کردن SQL نداشته باشد."
    نه
    6ـ چطوری ميشه در حين اجرای برنامه از اطلاعات بک آپ گرفت؟ (در VB.Net)
    اگر بانکت SQL Server باشه با دستور Create BackUp و اگر اکسس باشه با کپی کردن فایل Mdb
    مابقی سوالاتت هم چون VB کار نیستم نمی تونم جواب بدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

برای سوال 5 هم یک تقسیم ساده باید انجام بدی حله یعنی اگر سال را بر 4 تقسیم کنی باقیماده اگر 3 شد یعنی کبیسه است .
    برای سوال 4 باید حتماً باید dll ها و Ocx مورد استفاده برنامه حتماً کپی بشه و لی در یک صورت فکر کنم بشه چون یه چندتا برنامه رو دیدم که اون فیالها در شاخه بود که فایل اجرای قرار داشت و برنامه اجرا می شود .. حالا دیگه نمیدونم چی کار کده .

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض خیلی ممنون از همگی

با عرض سلام و خسته نباشید
    به دلیل خراب بودن رایانه من در چند روز اخیر نتوانستم به جوابهای شما عزیزان نگاه کنم و تازه دیروز جواب ها را خواندم اما چند تا از این سوالات هنوز برای من بدون جواب است

چطوری می توان کامپوننت های به کار رفته در VB 6 را جمع آوری کرد (همچون گزینه Release در VB.Net)

آقای black_storm می شه لطفا یکم بیشتر توضیح بدهید و یا حداقل یک آموزش از آن را ارائه نمایید

آقای FGIT دستوری به نام CreateBackUp وجود نداشت اگر با ذکر مثالی حداقل این خط کد آن را کامل بنویسید ممنون می شوم

با تشکر فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

دوست عزیز میشه بیشتر در مورد جمع آوری کامپوننت های بکار رفته توضیح بدید

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •