سلام عزيزان
کلی سوال برام پيش آمده
البته خيلی هم ضروری نيستند ولی اگه آدم بلد باشه ....
1ـ آيا می توان در حين اجرا شدن برنامه, با کد, فيلد يا جدولی را به ديتابيس(SQL) اضافه کرد.
مثال: (برنامه حضور و غياب يک مدرسه را در نظر بگيريد معمولا رکوردهايي (دانش آموزانی) ثابت دارد ولی هر جلسه يک تاريخ جديد دارد)
2ـ آيا امکان اين کار هست که: "جهت اجرا کردن يک برنامه (مثلا VB.Net) روی رايانه شخص ديگر اطلاعات SQL و VB.Net از همان برنامه را در يک فايل اجرايي قرار داد تا شخص نيازی به نصب کردن SQL نداشته باشد."
در غير اين صورت راه حل اين کار (نياز نبودن نصب SQL جهت اجرای برنامه ها) چيست؟ آيا بايد از ديتابيس خود VB.Net استفاده کنيم و يا....
3ـ جهت پرينت گرفتن از اطلاعات(در VB.Net) می توان از "کريستال ريپورت" استفاده کرد؛ من دو مشکل با آن دارم يک آنکه چگونه می توان برای چند جدول, تنها از يک کريستال ريپورت استفاده کرد يعنی چگونه می توان جدول فعلی متصل به آن را عوض کرد. و دوم هم اينکه چگونه می توان کريستال ريپورت را روی تمامی رايانه ها اجرا کرد (اگر برنامه روی رايانه شخص ديگری اجرا شود کريستال ريپوت متصل نمی شود)
4ـ سوال چهارمم شبيه قسمت دوم سؤال بالا است اما اين بار در مورد کل برنامه.
تا آن جا که من می دانم برای اينکه يک برنامه VB.Net روی رايانه شخص ديگری اجرا شود می توان آن را Release کرد و فايل های شاخه Bin را کپی گرفت اما در VB6 چگونه است؟
5ـ آيا فورمولی(تابعی) وجود دارد که با دادن سال, به کبيسه بودن آن پی ببرد؟
6ـ چطوری ميشه در حين اجرای برنامه از اطلاعات بک آپ گرفت؟ (در VB.Net)
منتظر جواب های شما دوستان هستم.