سلام
این مادربورد من هست =پاور سیستمم هم 500W معمولی...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالابهترین کارت گرافیک که میشه روی این lمادربورد نصب کرد چی هست لطفا چند مورد بگید با قیمتش ؟
تشکر.
سلام
این مادربورد من هست =پاور سیستمم هم 500W معمولی...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالابهترین کارت گرافیک که میشه روی این lمادربورد نصب کرد چی هست لطفا چند مورد بگید با قیمتش ؟
تشکر.
Last edited by m jax; 22-10-2011 at 15:23.
این کارت رو می خوام بگیرم ... ایا می تونه تمام قدرت را ازش کشید با این مادربورد و پاور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
HD5670 1GB DDR5
Last edited by m jax; 24-10-2011 at 14:31.
خوب باید ببینی وات واقعی پاورت چقدره
متاسفانه مادربوردت قدیمی شده و احتمالا از تمام قدرت این گرافیک نمیتونه استفاده کنه.چون PCI e16x 2 نداره.
در قسمت اطلاعات این گرافیک زده حداقل 400w ....خوب حالا نرم افزاری هست تا چک کنم پاور م تا چند وات قدرت داره ؟
خوب حالا چه گرافیکی برای این بخرم ؟!
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
خودمم می دونم خوبه !
راستش درمورد همچین نرم افزاری اطلاعی ندارم که وجود داره یا نه،بهتره بقیه دوستان نظر بدن.
اما سوال دومتون.خوب بستگی به چند چیز داره:
1.قدرت واقعی پاور
2.مدل CPU
3.سایز مانیتور
4.برای چه کاری میخواین بازی یا...
5.سقف بودجه
(البته اگه قصد تغییر سخت افزارتو نداری اینارو باید درنظر بگیری)
1-پاور500 وات
2- E5300 intel
2GB ddr2
مانیتور سامسونگ 22 اینچ !
برای گیم هم هست.
Last edited by m jax; 23-10-2011 at 14:11.
اینطوری جواب میدی که کسی کمکت نمیکنه دیگه..............
دوست عزیز بودجه ای که میخوای بابت گرافیک هزینه کنی رو که نگفتی!
چون طبق بودجه و سیستم باید یه گرافیک مناسب انتخاب کرد.
با این اوصاف اگه واسه گیم میخوای،مادربورد و احیانا پاورت مناسب نیست،همچنین اینکه مانیتورت 22 هستش پس باید یه گرافیک تقریبا قوی برداری که GTS450 با قیمت حدود 140 تقریبا مناسبه.
اما مادربوردت محدودیت ایجاد میکنه و پاورت هم باید حداقل 400 واقعی باشه.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)