تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: راهنمایی در مورد آنتی ویروس Bit Defender---- خیلی مهم*--کمک کنید!

داره خودمونی میشه amie hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

9 راهنمایی در مورد آنتی ویروس Bit Defender---- خیلی مهم*--کمک کنید!

راهنمایی در مورد آنتی ویروس Bit Defender---- خیلی مهم*--کمک کنید!
    با سلام
    یه آنتی ویروس licens دار بیت دفندر گرفته ام پس از نصب کامل و صحیح بعد از مدتی (مثلا 1 روز) پس از ریستارت سیستم سیستم ناقص بالا می آید و هنگ هنگ می شود طوری که هیچ کاری با آن نمی شود انجام داد و علامت ساعت شنی از کنار ماوس برداشته نمی شود و دیگر نمی شود از آن ویندوز استفاده کرد و باید ویندوز جدیدی را نصب کنم.
    احتمالا این آنتی ویروس به اشتباه فایل های سیستمی ویندوز را پاک می کند و پس از راه اندازی مجدد سیستم دیگر بطور کامل بالا نمی آید و هنگ می کند .
    خواهشا من رو راهنمایی کنید. در ضمن آنتی ویروس من BitDefender total security 2011 است.

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

راهنمایی در مورد آنتی ویروس Bit Defender---- خیلی مهم*--کمک کنید!
    با سلام
    یه آنتی ویروس licens دار بیت دفندر گرفته ام پس از نصب کامل و صحیح بعد از مدتی (مثلا 1 روز) پس از ریستارت سیستم سیستم ناقص بالا می آید و هنگ هنگ می شود طوری که هیچ کاری با آن نمی شود انجام داد و علامت ساعت شنی از کنار ماوس برداشته نمی شود و دیگر نمی شود از آن ویندوز استفاده کرد و باید ویندوز جدیدی را نصب کنم.
    احتمالا این آنتی ویروس به اشتباه فایل های سیستمی ویندوز را پاک می کند و پس از راه اندازی مجدد سیستم دیگر بطور کامل بالا نمی آید و هنگ می کند .
    خواهشا من رو راهنمایی کنید. در ضمن آنتی ویروس من BitDefender total security 2011 است.
    ویندوز رو از اول نصب کنید و بعد از بوت کامل اقدام به نصب انتی ویروس کنید کنید بعد که انتی ویروس لود شد با قسمت بهینه سازی اون ویندوز رو بهینه سازی کنید و بعد از ریست فول اسکن انجام بدید و فایل های احتمالی پیدا شده رو ریمو کنید.در اخر نرم افزار رو اپدیت کنید

3. این کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •